kuleczka 12.04.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Język wywalam, ale zaraz mogę wypiąć co nieco A w ogóle "kto się przezywa, sam się tak nazywa" i "oliwa nieżywa, ale zawsze sprawiedliwa" i jeszcze "wiszą gaaacie na łopacie..............." zrób to ....proszę Dla Ciebie fszystko Baby wstrętne, odwołajcie te plotki, bo ja już zaczynam odbierać gratulacje Niniejszym dementuję. Kulka się nie zaokrągli w najbliższym czasie, chyba że z łakomstwa No. To by było na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.04.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Baby wstrętne, odwołajcie te plotki, bo ja już zaczynam odbierać gratulacje Kulka ale to sie nie ma czego wstydzic , jestesmy dorosli i wiemy skad bierze sie ciaza i dzieci . Poza tym nie jestem wcale wstretna , sa tacy co im sie podobam I zeby baba ? Jestem dziewczynka , wiec Twoje slowa chyba jednak nie bylo do mnie buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.04.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 ja tak biegiem, fpadłem na chwile w kwestii formalnej, po ostatnim badaniu kuleczki i pozostałych dwóch Pań autorytatywnie mogę stwierdzić że nie była zajdziona ale na fszeki fypadek jakby cza było to załatwiłem taki mebel. http://www.galeria-rzezba.e-pasaz.pl/img/1205/120510118_1.jpg jakby nie był poczebny to go siem da do lamusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.04.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Język wywalam, ale zaraz mogę wypiąć co nieco A w ogóle "kto się przezywa, sam się tak nazywa" i "oliwa nieżywa, ale zawsze sprawiedliwa" i jeszcze "wiszą gaaacie na łopacie..............." zrób to ....proszę Dla Ciebie fszystko Baby wstrętne, odwołajcie te plotki, bo ja już zaczynam odbierać gratulacje Niniejszym dementuję. Kulka się nie zaokrągli w najbliższym czasie, chyba że z łakomstwa No. To by było na tyle jak fszystko to się zaokrąglisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.04.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 O czym tu mowa? Przeciez kulka jak sama nazwa wskazuje jest zaokraglona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.04.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 jak fszystko to się zaokrąglisz ale z której strony, bo nie wiem czy się cieszyć czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.04.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 O czym tu mowa? Przeciez kulka jak sama nazwa wskazuje jest zaokraglona... nazwy bywają mylące a kulka w niektórych miejscach to jest całkiem plaskata ale ma i kuliste powierzchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 13.04.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 O czym tu mowa? Przeciez kulka jak sama nazwa wskazuje jest zaokraglona... nazwy bywają mylące a kulka w niektórych miejscach to jest całkiem plaskata ale ma i kuliste powierzchnie To plaskate jest najcudniejsze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.04.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 O czym tu mowa? Przeciez kulka jak sama nazwa wskazuje jest zaokraglona... nazwy bywają mylące a kulka w niektórych miejscach to jest całkiem plaskata ale ma i kuliste powierzchnie Każde dziecko o tym wie Kulka jest okrągła a kulki są dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.04.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Maxti pomylilo sie Tobie , to przeciez bramki sa dwie Nie wiem czy Kulka ma bramki dwie czy jedna ps.Kulka jak wczoraj poszlas to my tak fajnie Cie obgadalysmy i zazdroscilysmy tego po co poszlas ps.Wszystko w sprawie dziacka juz zaplanowane , to tez omowilysmy Zosia sama wybierala imiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.04.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Maxti pomylilo sie Tobie , to przeciez bramki sa dwie Nie wiem czy Kulka ma bramki dwie czy jedna No mogą być i dwie , ja tam ortodoksyjna nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.04.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Kulka ma dwie bramki - ale najczęściej garażuje się w tej 1-szej i ... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 13.04.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Kulka ma dwie bramki - ale najczęściej garażuje się w tej 1-szej i ... Sebo8877 Sebuś - poszukaj dokładnie, bo są 3 ... A jak jeszcze człowiek wykaże się odrobiną inwencji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.04.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 znow nie wiem o czym gadajom, ale kulki do kregli mi sie przypominaja jak czytam co nieco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 13.04.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Zeljka - o właśnie, nie do końcat tak, ale w dobrym kierunku kombinujesz Myślę sobie że jakbyś, mimo szczerych chęci, nie osiągnęła 100% zrozumienia, to się pewie kiedy zdarzy okazja to po prostu zademonstruję ... Jeden obrazek lepszy niż tysiące słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.04.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Wiesz Bogus , Ty wygladasz tak jakbys sie podwalal do Zeljki Nie wiem czy dobrze kombinuje z tymi kreglami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.04.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Boguś nie ma takiej siły żeby jednym zatkać wszystkie ... niezależnie od tego ile ich jest .... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.04.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 mnie kulki z bilardem sie kombinuja ....ale ja wlasciwie to do.....rrmi .......przyszlam http://republika.pl/blog_cs_825503/1621617/tr/lapowka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 13.04.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 rrmi - ależ oczywiście że się podwalam ale nie bój nic - serce ( ) mam duże - w nim zajmujesz poczesne miejsce ... sebo - człowieku małej wiary, od kiedy to brak fizycznej możliwości powstrzymuje od próbowania, a noż się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.04.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 No dobra Froszka Zalatwie Ci drapanie po pleckach u Bogusa Ma wielke serce i duze rece Wszystkie bedziemy sie tam goscily ps.Pobilam rekord Zostawolam betoniarke z zaprawa na czas swiat Teraz odpukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts