kuleczka 13.04.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 No ładnie Nie dość, że mnie dziewczyny obgadały na czacie, to jeszcze doczekałam zbiorowego liczenia moich bramek, miejsc wypukłych i plaskatych bogus ja to bym się normalnie bała wpaść w Twoje eksperymentalne ręce ale mądrze mówiłeś, w chłopaków wstąpiła nowa wiara, a nawet nadzieja froschka, za mało dałaś stanowczo co to ma być, nawet na jedną porządną bibkę nie wystarczy, nie mówiąc o wacikach rrmi, nie miej sobie nic do zarzucenia kto to wiedział, że tak szybko stwardnieje my tu na oddziale przyzwyczajone jesteśmy do wolniejszego tempa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.04.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 rrmi wez ile sie nalezy http://www.spk-ts.de/tpl/pk/reiseservice/img/geldautomat_gross.jpg i zalatw mi .....zochne na plecach mam ..garba , nie chcialabym , zeby bogus mial odciski na ..paznokciach kulka , obgadywalysmy cie intensywnie , lecz krotko zostalo jeszcze wiele niedopowiedzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.04.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 i zalatw mi .....zochne Kochana , jaka Ty naiwna jestes , nie moge Przeciez Zosia kombinuje z lesniczym od dawna . Jak Jej braknie lesniczego to ma na otarcie Kowalskiego z parteru spod trojki Moze co inne wezmiesz? 1950 jest calkiem do rzeczy , nieslowny jak cholera , trzeba czekac godzinami na Niego , ale w sumie moze byc . Ma zgrabne nogi No i ma stanowisko ordynansa tfu ordynatora u nas. Jest po mnie najwazniejszy To co? ps.Kulka masz racje z tym stwardnieniem Ciekawe czy jest chociaz rozsiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.04.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 czy ja wiem rrmi za wysokie progi dla mnie ten dlugonogi postoje i poczekam az sie co zwolni dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.04.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Po pierwsze primo , nie rycz Po drugie primo , napisalam , ze ma zgrabne , a nie dlugie , zreszta zupelnie jak ja , mam krotkie , ale zgrabne . Jak widzisz jedno drugiego nie wyklucza Po trzecie primo , ja tez z nikim nie kombinuje na boku i zyje Wiec czego? Tak w ogole to dzis beda kroplowki dla kazdego , niech bedzie , ze jestem dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.04.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 co ja dzis z ta dlugoscia mam ? obiecalas mi co innego , a teraz jakies plyny wsciskasz wieeesz ? myslalam ze jestes ... gorsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.04.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Tak w ogole to dzis beda kroplowki dla kazdego , niech bedzie , ze jestem dobra No to niech też będzie że ja gotowa do kroplowki w wózkowni czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.04.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 No to niech będzie że ja jestem gotowa i zwarta i czekająca z Maxtorką w wózkowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 13.04.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 ...Po trzecie primo , ja tez z nikim nie kombinuje na boku i zyje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.04.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Stary, tak się dziwisz, że mnie najszło podejrzenie, iż jednak kombinuje.......................... z Tobą hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.04.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 rrmi wez ile sie nalezy i zalatw mi .....zochne jakos mi to pachnie mokra robota w razie cóś mam dwururke. zostala mi sie po lesniczym w sprawie nog to ja mam proste ale na dole zagiete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.04.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 To , ze ja podejmuje Starego nic nie znaczy .Zaprzeczam jakobyPoza tym , ze zjadl grochowa to co z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Dawac tu sniadanie, bo pacjeci z glodu juz nawet lezec nie moga!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.04.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 biedna Zelijka zuru ci przynioslam troche stary ale co tam nie bedziesz przeciez wybrzydzac zocha to jak ? dasz sie zalatwic ? zwolnij wreszcze te latryne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 zwolnij wreszcze te latryne No nie moze, biedna, bo sie tego starego zuru najadla.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.04.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 jadla po kryjomu , bo jej nie czestowalam pokaralo ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Po kryjomu.., nie. Normalnie jadla, jak to czlowiek... A Ty co, mnie tylko chcialas do latrynki zagnac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.04.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 nie no ja tez chcialam do latryny mowisz , ze to byl starego zur ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.04.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 http://www.galeria-rzezba.e-pasaz.pl/img/1205/120510118_1.jpg Jakby nikt nie chciał tego mebla, to mogę wypozyczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.04.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 jak Ci się podoba to bierz, wyrzeźbimy nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts