sylvia1 20.04.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Strasznie cicho, pospali się wszyscy, czy co? Widać gęby działają: http://img.interia.pl/biznes/nimg/Ach_bedzie_wspaniale_735575.jpg michall ja poproszę o inną gębę bo od tej to mi tylko gorzej a właśnie na terapie przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 20.04.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Może być taka? dochtór z za oceanu wizytuje: http://www.cinefania.com/pics/personas/4/4265.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.04.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Zarty , zartami a robota czeka.Trzeba w korytarzu obmiesc i zabiegowy odkadzic.Beda dzisiaj operacje robione .Lesniczego trzeba przywrocic , bo sie Zosia zaplacze , jesli zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.04.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Jak to leśniczego przewrócić ? Jak tu ostatnim razem się kroplówkowałam to on leżał Po cholerę wstawał , same kopoty z nim O Zosinym szczęściu nie wspominając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.04.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Maxi co pijesz dobrego? Ja to sie tylko nawadniam Zauwazylas , ze Zosia taka jakas zamyslona jest ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.04.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Maxi co pijesz dobrego? Ja to sie tylko nawadniam Zauwazylas , ze Zosia taka jakas zamyslona jest ostatnio? A odwadniałaś się wczoraj ? Ja za szofera dziś robię i tak do 21-tej o wodzie siedzieć będę A potem sama jeszcze nie wiem , możliwości jest wiele , bardzo wiele . Tak , bardzo Oczy mam ładne ..... i włosy też mam ładne...... cała jestem ładna Zosia kłopot ma , bo nic specjalnego sie nie dzieje a ona lubi ruch w interesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.04.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 No to zesmy sie we dwie ladne zebraly w szpitalu psychiatrycznym Wiem , wiem Zosia ma slabosc I nie Ona jedna Kulka tez ma , ale do lewego Ja jakos ciagnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.04.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Ano mnie tak niespecjalnie ciągnie ostatnio, bo on lubi grube i koślawe kulasy, a ja taka piękna jestem jak maxti i wszystko ładne mam A prawy do lewego to i zahulam jak trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.04.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Wszyscy , no prawie wszyscy mamy takową słabość , ale niektórzy nieszczegolnie sie z tym ujawniają Coż , taka karma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.04.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 a ja taka piękna jestem jak maxti i wszystko ładne mam : To juz Tercet mamy No no zeby trzy piekności w jednym barszczu , ten oddział to ma jednak szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.04.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 A jutro ze wzgledu na dzien swiety pacjentki naszego szpitala zaloza sukienki w kwiaty i kapelusiki.I szpileczki Tak dla podkreslenia naszej przecudnej urody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.04.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Na wszystko sie godzę ale kapelusika nie dam sobie na łeb wcisnąć Wyglądałabym jak małpka Karolina , a to nie Zoo ani inny cyrk ino poważna Klynyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.04.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 No dobrze Maxti, w zamian będziesz mieć gustowny berecik Ja się dostosuję do dyrektywy z ochotą. Będzie okazja w końcu przeprać gacie z golfem i pończochy wyjąc z szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.04.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Jak z antenką to bierę Ale mus zeby czerwony był , chcę być trendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.04.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Kulka to sie przez gaci nosi takie kiecki, nie wiedzialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.04.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Teraz mi dałaś do myślenia Ale bez gaci, to jak się schylić w tej sukience, a przykucnąć jak? Trudno, jak mus to mus, się wyłamywać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.04.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Jesteśmy jagódki , czarne jagódki Mieszkamy w lasach zielonych Oczka mamy czarne , uszka fioletowe A sukienki są zielone i seledynowe ...... No ja już strojna jezdem I kwiaty mam we włosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.04.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Ja jeszcze taka wyswiechtana ale sie doprowadze oczywiscie , oczywiscie do porzadku Dzisiaj juz w kapelusiku mozna wystepowac ps.Maxti dam Ci poprzymierzac kapelusiki , bedziesz co najwyzej jak teletubis wygladac , a nie jak jakas malpka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.04.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 a nie wiecie może gdzie ja się powinnam doprowadzić? No bo prowadzę się i prowadzę i jakoś się nie doprowadziłam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 23.04.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 a nie wiecie może gdzie ja się powinnam doprowadzić? No bo prowadzę się i prowadzę i jakoś się nie doprowadziłam jeszcze Żebyś się przypadkiem nie doprowadziła do ostateczności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts