rrmi 23.04.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 a nie wiecie może gdzie ja się powinnam doprowadzić? No bo prowadzę się i prowadzę i jakoś się nie doprowadziłam jeszcze moze sie do porzadku doprowadz w koncu Taka jakas ufajdolona jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.04.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Aggi, nieważne gdzie wazne żeby się dobrze prowadzić znaczy, nie chodzić na boki.............. nawet za potrzebą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.04.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 ... znaczy, nie chodzić na boki.............. ... ... a jak boki przychodzą do Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.04.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 ... znaczy, nie chodzić na boki.............. ... ... a jak boki przychodzą do Ciebie ? chciałeś powiedzieć "zboki" zabiłeś mi ćwieka, muszę się natenczas oddalić w miejsce kontemplacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.04.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Aggi, nieważne gdzie wazne żeby się dobrze prowadzić znaczy, nie chodzić na boki.............. nawet za potrzebą ha ha ha kuleczka coś Ty taka ortodoksyjnie przyzwoita? Kiedy właśnie te "boki" są najprzyjemniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.04.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Aggi, nieważne gdzie wazne żeby się dobrze prowadzić znaczy, nie chodzić na boki.............. nawet za potrzebą ha ha ha kuleczka coś Ty taka ortodoksyjnie przyzwoita? Kiedy właśnie te "boki" są najprzyjemniejsze kiedy ja to wiem i dlatego właśnie Ci żałuję niech chociaż Twoja duszyczka pozostanie czysta jak łza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.04.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 ... chciałem powiedzieć: ... boczki, boczusie, boczusieńki ... (zdrobnień nie mylić z małolatami ) ... Aggi masz rację Dobra Kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.04.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 i dlatego właśnie Ci żałuję niech chociaż Twoja duszyczka pozostanie czysta jak łza och kuleczko już za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.04.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 wymoczymy w acze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.04.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Ace może być za słabe proponuję Wc Piker, albo chociaż Domestos jakby to nie pomogło, wsadzimy do pieca na 2 zdrowaśki..... w ostateczności wezwiemy ojca R.......a!!!! Tak tak, moje dziecko, niech pokutę zada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.04.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 a nie wiecie może gdzie ja się powinnam doprowadzić? No bo prowadzę się i prowadzę i jakoś się nie doprowadziłam jeszcze moze sie do porzadku doprowadz w koncu Taka jakas ufajdolona jestes Lepiej sie nie doprowadzaj bo Cię nikt nie pozna A ten porządek to gdzie leży ? Może i ja bym z nim spróbowała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.04.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Aggi, jak juz tak nie mozesz sie doprowadzic,to ja Cie odprowadze.Bo ja nie tylko ladna jestem, ale i mloda i jentelygentna okrutnie.Mam buty na obczasie, torybke i tapir.Wstydu Ci nie przyniese. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.04.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 sie matka reklamujesz jakbys na starsza druhne szla co najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 24.04.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 witam, witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.04.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 O!!! Fizyk , chodz podlacze Cie do kroplowy po znajomosci Nie kazdy spotka na swej drodze Pana ale ja spotkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.04.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Nie kazdy spotka na swej drodze Pana ale ja spotkam Ksiedza wolac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.04.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 predzej modystke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 24.04.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Rrmi - super. Mam koszulkę bez rękawków NIc się nie zmieniło. Zawsze można liczyć na znajmomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.04.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Zawsze można liczyć na znajmomości nie zapomnij o lapowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.04.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Modystka zajeta bardzo teraz jest.Jakies berety trzepie... Moze byc krawcowa?Chociaz osobiscie polecam piekarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts