frosch 24.04.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Zawsze można liczyć na znajmomości nie zapomnij o lapowce ten pan tez w sprawie zalatwienia zochny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.04.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 predzej modystke a może wredna pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.04.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Zawsze można liczyć na znajmomości nie zapomnij o lapowce ten pan tez w sprawie zalatwienia zochny ? Nie wiem czy mogę tak bez ogródek napisać ale Zosia się załatwiła , w dodatku sama No nie tak całkiem sama bo ja tam tez byłam , i siostra wielokrotnie przełożona i jeszcze kilka innych osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.04.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Zawsze można liczyć na znajmomości nie zapomnij o lapowce ten pan tez w sprawie zalatwienia zochny ? Nie wiem czy mogę tak bez ogródek napisać ale Zosia się załatwiła , w dodatku sama No nie tak całkiem sama bo ja tam tez byłam , i siostra wielokrotnie przełożona i jeszcze kilka innych osób tez bylam przy tym obecna ..ale tylko raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.04.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Zawsze można liczyć na znajmomości nie zapomnij o lapowce ten pan tez w sprawie zalatwienia zochny ? Nie wiem czy mogę tak bez ogródek napisać ale Zosia się załatwiła , w dodatku sama No nie tak całkiem sama bo ja tam tez byłam , i siostra wielokrotnie przełożona i jeszcze kilka innych osób to taki spektakl mnie ominął sceny musiały być ciekawe taka odsłona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.04.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 jea, za duzo nie bylo widac , bo akas zadyma byla straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.04.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 jea, za duzo nie bylo widac , bo akas zadyma byla straszna I latrynka przez trzy dni nieczynna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.04.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 jea, za duzo nie bylo widac , bo akas zadyma byla straszna to i gazowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.04.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 jea, za duzo nie bylo widac , bo akas zadyma byla straszna to i gazowała W gaz to sobie wszyscy daliśmy Nikt tak kroplówy nie podłącza jak Siostra WP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.04.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 jea, za duzo nie bylo widac , bo akas zadyma byla straszna to i gazowała tez bys gazowal po tym żurze dobrze , ze cie Aniol Stroz ochronil przed nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.04.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Proszę nie oczerniać Zosi Ona w gaz sobie dała, to fakt..... się zataczała.....to fakt.. wpadła do latryny i załatwiła się na cacy ale już jest po kąpieli w naszym nowym basenie, umyta mydełkiem Fa i w ogóle......siabadabada........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.04.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 jea, za duzo nie bylo widac , bo akas zadyma byla straszna to i gazowała W gaz to sobie wszyscy daliśmy Nikt tak kroplówy nie podłącza jak Siostra WP rozweselający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 25.04.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 A gdzie zdjęcia? Hej! No gdzie? Hej! Opowiadają, apetyt robią, a zdjęć nie ma... Hej! Tyle dobrego że o ekologię dbają, gazy produkują (Hej!) (znaczy się - odnawialne źródła energii)... Hej! Może jakie dofinansowanie z Unii dostaną? Hej! Bedzie za co kupić następne kroplówki (Hej!) (no bo jak nie to trza jeno na łapówki liczyć albo czekać aż zielona z zielonymi z zielonej wyspy powróci). Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Pan wspiera swoich wiernych maluczkich pomocnikow. Moze nawet po lbie poklepac i wbic troche rozumu. Uwierzcie mi na slowo. Maxi czy doszlas do porzadku? bo nasza Aggi to juz wyszla nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.04.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Maxi czy doszlas do porzadku? bo nasza Aggi to juz wyszla nawet No nie bardzo , drogę pogubiłam i mydełka zabrakło a ja tylko z Fa ........szabadabada A Aggi to którędy wyszła ? Drzwi zawarte były i okna zakratowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 27.04.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Dzień dobry w piątek o 14-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 27.04.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Teraz to już nawet 14:15 Mimo że nie mam długiego week-endu - a raczej zapowiada się ciężka harówka i tak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.04.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Ochotnikom udzielam wolnego na dlugi weekend . Tylko na litosc strzezcie tajemnic swojej alkowy Do meldunku proszony jest mmmad i 1950 Poza tym ostrzegam , ze wrredna krwawi i to bardzo , a tak w ogole to sloik z weronka jest juz spozyty i nawet smrod nie pozostal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.04.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Ochotnikom udzielam wolnego na dlugi weekend . Tylko na litosc strzezcie tajemnic swojej alkowy Do meldunku proszony jest mmmad i 1950 Poza tym ostrzegam , ze wrredna krwawi i to bardzo , a tak w ogole to sloik z weronka jest juz spozyty i nawet smrod nie pozostal. melduję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.04.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 melduję się a co taki jestes trzezwy? I sie tak rumienisz i wybaluszasz ? Przeskrobales cos chyba , tak? Podlacze Cie i wszystko wyspiewasz Jak Zosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts