Zochna 01.05.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 ale dalim jej Tola. tez ladnie. na zawsze Wy jej tego Tola dali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.05.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 ale dalim jej Tola. tez ladnie. na zawsze Wy jej tego Tola dali ? nie, do momenta aż odejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 02.05.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 3 pytania do Matki Prowadzacej: - kim jest Jozef K?- czy Tola bedzie sikac wszedzie, skoro nie da sie jej wykastrowac?- dlaczego ja tu znow zagladam mimochodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 02.05.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.05.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 A ten kot to on ? Bo jak on to jaja jednak są . Przynajmniej być powinny Ten kot to ona miała byc Rufus, ale dalim jej Tola. gdybyście kiedyś nie wiedzieć czemu kochać przestali i mieli w lesie porzucić, to najpierw telefon do mnie, obiecuję, że przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.05.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 3 pytania do Matki Prowadzacej: - kim jest Jozef K? - czy Tola bedzie sikac wszedzie, skoro nie da sie jej wykastrowac? - dlaczego ja tu znow zagladam mimochodem? nie zebym byla Matka Prowadzaca. o nie. ale w sprawie Józefa K. sie przypadkiem dowiedzialam, ze jest to osobnik typowy, nie posiada żadnych cech wyróżniających. jest przecietny. ale nie przeciety. to tyle, ile moge powiedziec na ten moment. czy mimochod to cos jak samochod ? w sprawie Toli trudno mi sie obecnie wypowiedziec. dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.05.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 jest przecietny. akurat zeby jakby kiedys az nie moge w to uwierzyc mmmad Ty za ciekawy* jestes cos mi wygladasz niedobrze jakobym sie pod ziemie zapasc miala * w sensie wscibski , dochodzacy i w ogole ps.Tola jest akurat do zjedzenia na swiezo na grilu , trzeba tylko natrzec czyms tlustym , bo chyba malo karmia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.05.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 biore dzisiaj nocny dyzur . bede rozpatrywac kwestie jozefa k. a Tola cos skwierczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.05.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Aleście naplątały z tem Józkiem Józio, jak to Józio.....taki jest józiowaty i w ogóle ma charakter i yntelekt ma a z tyłu taką nibynóżkę...... a może z przodu.................. Zochna, Tola rzeczywiście coś skwierczy możeśwa ją za mocno przypiekli i kawałki futra widzę......nie mogliśwa to opalić nad gazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.05.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Kuleczka nibynozka jest z przodu z tylu jozef k. ma aktowkie. a co w srodku, to dopiero tajemnica. szkoda Toli calkiem jej sie fruto sfajczylo. a na korzonka dobre bylo. ponoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.05.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Zosiu Ty zostaw tego jozefa k. ostatnio Feranza pytal o Ciebie co i jak musialam naklamac , ze nie kombinujesz juz z tym tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.05.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Ale łajza z tego Feranzy Zosi w głowie mącić gotowy, a z Laurą już po słowie Jose Manuel mówił, że łajdak z niego i szubrawiec Niechaj go Zosia o wiersze nie prosi bo kiedy Zosia do szpitala wróci to każdy pacjent powie wierszyk Zosi każda jej siostra piosenkę zanuci......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.05.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 to każdy pacjent powie wierszyk Zosi każda jej siostra piosenkę zanuci......... A more mio more mio .....aaa Jose Manuel udaje świętego Nie dalej jak na dzień Walentego Zgłębił alkowę panny Lucindy Na marginesie strasznej pindy Choć ona już była innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.05.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Na marginesie strasznej pindy Choć ona już była innego ale ona juz napoczeta byla wczesniej w sumie gdzie jej do Zosi , az sie mala wpierducha tutaj prosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.05.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Na marginesie strasznej pindy Choć ona już była innego ale ona juz napoczeta byla wczesniej w sumie gdzie jej do Zosi , az sie mala wpierducha tutaj prosi Do Zosi to nikomu tu nie jest ....a co dopiero takiej pindzie Z tą wpierduchą to na mnie poczekajcie bo sie teraz rosssssjeżdżam i dopiero w poniedziałek będę gotowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.05.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 to ja ta pinde zamkne z weronika i tez spadam beatka na mnie czeka Precz z pindami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.05.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 to ja ta pinde zamkne z weronika i tez spadam beatka na mnie czeka Precz z pindami Posmyraj ją ode mnie pod brzuszkiem Naraziątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.05.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Dzień dobry Ja się tylko chciałam zapytać, czy ta Pinda jest z TYCH Pindów Bo jak tak, to ona ma ze mną na pieńku to tyle, ile moge powiedziec na ten moment. Zosia, tera sie godo "na dzień dzisiejszy" zapamiętaj se na zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.05.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Dzień dobry Ja się tylko chciałam zapytać, czy ta Pinda jest z TYCH Pindów Bo jak tak, to ona ma ze mną na pieńku W sumie to nie wiem ale profilaktycznie łomot jej się należy Za samo nazwisko Nie będzie Pinda pluł nam w twarz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.05.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Maxti, a ona Cię opluła A to pinda!!! Wpierducha się szykuje jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts