anSi 06.05.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Zazdraszczam Sama donosze , ze wczoraj z AnSiami popijalam ps.o malo co a skakalabym nad ogniskiem , taka byla impreza Tak, tak...wieczór był upojny, gwiazdy świeciły, wozy (duży z małym) nam się pomyliły rrmi zdobyła sprawność miotacza ognia Ja nic nie zdobyłam, z trudem nad poziomy się wznosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.05.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 hihihi AnSi teraz to juz sie wydalo , kto nam ze szpitalnej apteczki soki wypija ps. slyszeliscie , ze Kulka poszla w tango ? Chyba Maxti tez, ale pewnosci nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.05.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Jakie tango? co najwyżej smętne podrygi złamanego serca................. Jam została uwiedziona przez Jose Manuela sie nie ma szczego śmiać przyobiecał mi i sie nie wywiązał jezdem na dzień dzisiejszy bardzo nieszczęśliwa Ps. jakby się kto pytał o to serce przebite szczałom.......to ja wyryłam...............oj doloszmojadolosz............................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.05.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Melduje się i zdaje relacje. Maxi jest ......... Prawdziwa dama. : No to żeś mi Zeljka do pieca dowaliła Chyba nigdy już nie dojdę do końca Jako ze wszyscy jakoś tak ostatnimi czasy donoszą to i ja powiem że Zeljka to super dziewczyna ( a właściwie dziewczynka , dziewusia ) , świetnie nam się gadało , jakbyśmy sie kupę lat znały I ma fajnego męża Dzięki Mika za odwiedziny , zapraszam serdecznie jak tylko będziecie w pobliżu , koniecznie ze Stefkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.05.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Tu się jakaś koteria widzę robi, czy jakoś tak Źle się czuję, niża mam a kroplówa pełna jest, to się podepnę może wtedy dojdę... do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.05.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Źle się czuję, niża mam Moge Cie za reke potrzymac 1950 juz jest trzymany i mowi , ze pomaga Co ja sie mam z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.05.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Źle się czuję, niża mam Moge Cie za reke potrzymac 1950 juz jest trzymany i mowi , ze pomaga Co ja sie mam z Wami Skoro onemu pomaga łap i mnie a Ty napewno za reke go trzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.05.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Tu się jakaś koteria widzę robi, czy jakoś tak Źle się czuję, niża mam a kroplówa pełna jest, to się podepnę może wtedy dojdę... do siebie Jaka koteria , zwykłe sitowie Sie nie podpinaj tylko przyjeżdżaj , bez kroplówy dojdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.05.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 a Ty napewno za reke go trzymasz nie wiem co Ci chodzi po glowie , ale chyba to nie sa wszy Trzeba sie zewrzec w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.05.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Czy ja sie na sok zalapie, jakis wzmacniajacy, bo dzis wstalam i rece mi chodza, zamiast nog p.s. Dzieki Maxi za zaproszenie i za ta "dziewczynke" w wieku podeszlym co prawda ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.05.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 1950 wyjdz z tego dolka za latryna bo mnie serce boli kiedy tam siedzisz Kulka rozpustnica proszona jest do wyjscia na lewizne Ze mna w parze mmmad nie udawaj , ze mozesz zyc beze mnie Maxti wyrywa to jest usprawiedliwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.05.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Maxi sie odgradza. Ja tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.05.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Zeljka , strasza damo -nie odgradzaj sie ode mnie ps. damy nie damy i tak swoje mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.05.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Maxi sie odgradza. Ja tez. Aktualnie obecnie się nie odgradzam ale odgrażam tym co mnie mieli odgradzać Przyjdą cholery dopiero w poniedziałek , mam nadzieję że najbliższy A z damami to jest tak ...damy nie damy , potargować warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.05.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 bawimy się jak damy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.05.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 U nas przyszly, choc pogoda..., niech rrmi powie jaka, bo mi taka sama mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.05.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 bawimy się jak damy Kjujik..., Ty się tak nie śmiej bo się zmęczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.05.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 bawimy się jak damy Kjujik..., Ty się tak nie śmiej bo się zmęczysz już jestem zmęczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.05.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 mmmad nie udawaj , ze mozesz zyc beze mnie Ja nie udaje. Ja sie ukrywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.05.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 mmmad nie udawaj , ze mozesz zyc beze mnie Ja nie udaje. Ja sie ukrywam nooooo a obiecał ,że flaszke postawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts