kuleczka 18.05.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Już doszłam....znaczy przyszłam i jezdem nie wiem gdzie byłam, z kim i po co.... nie wiem w którą stronę pójść czuję się taka zagubiona chyba się udam na kroplówkę Siostro!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.05.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Już doszłam....znaczy przyszłam i jezdem nie wiem gdzie byłam, z kim i po co.... nie wiem w którą stronę pójść czuję się taka zagubiona chyba się udam na kroplówkę Siostro!!!!!! denature ino zapodawajom, kontrakt sie skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.05.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Powiem tak .W zwiazku z tym , ze wlasnie jest jak jest, od teraz wyjatkowe(=kliniczno -krytyczne) przypadki beda traktowane (oczywiscie za odpowiednia oplata) indywidualnie .Jutro pierwszy pacjent w krytycznym stanie pojawi sie na prywatnej kroplowce u mnie w zagrodzie.Zapisy chetnych od 10 rano do poludnia kazdego dnia z wyjatkiem swiat i niedziel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Powiem tak . W zwiazku z tym , ze wlasnie jest jak jest, od teraz wyjatkowe(=kliniczno -krytyczne) przypadki beda traktowane (oczywiscie za odpowiednia oplata) indywidualnie . Jutro pierwszy pacjent w krytycznym stanie pojawi sie na prywatnej kroplowce u mnie w zagrodzie. Zapisy chetnych od 10 rano do poludnia kazdego dnia z wyjatkiem swiat i niedziel. wobec tego poprosze do ...kazdego .....z wyjatkiem moze byc do swiat jakis indywidualny cennik bedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.05.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Powiem tak . W zwiazku z tym , ze wlasnie jest jak jest, od teraz wyjatkowe(=kliniczno -krytyczne) przypadki beda traktowane (oczywiscie za odpowiednia oplata) indywidualnie . Jutro pierwszy pacjent w krytycznym stanie pojawi sie na prywatnej kroplowce u mnie w zagrodzie. Zapisy chetnych od 10 rano do poludnia kazdego dnia z wyjatkiem swiat i niedziel. melduję, że się jutro nie pojawię, na razie mi się trochę poprawiło, jak bendem siem miał pojawić na kroplówkę to zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.05.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 przyjmiecie mnie na leczenie? nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.05.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 przyjmiecie mnie na leczenie? nie co nie oflagowalismy się? większych pensyji nie będzie............ i już kto wzioł przepustke i był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 22.05.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Przepustke sobie pod zadek wsadzila rrmi, coby jej sie miekcej czekalo na te indywidua do kroplowki prywatnej Łoj, kapitalizm leci ze hej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 co nie oflagowalismy się? większych pensyji nie będzie............ i już wazne , ze ja wciaz tutaj jestem , czyz nie? Ewak widze , ze zajrzysz na jedna mala kroplowke 1950 oplata i tak sie nalezy, chyba , ze operacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 co nie oflagowalismy się? większych pensyji nie będzie............ i już wazne , ze ja wciaz tutaj jestem , czyz nie? Ewak widze , ze zajrzysz na jedna mala kroplowke 1950 oplata i tak sie nalezy, chyba , ze operacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 22.05.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.05.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 widzieliscie jak jea sie ze wszystkimi migdalil na zlocie? Chyba trzeba Go przywiazac do latryny. Najlepiej z Selimem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 23.05.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Ewak widze , ze zajrzysz na jedna mala kroplowke Nie przyjde, bo mi sie jakas zaraza do grzybkow dobrala i zamarynowala caly zapas! Zakaske diabli wzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.05.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 widzieliscie jak jea sie ze wszystkimi migdalil na zlocie? Chyba trzeba Go przywiazac do latryny. Najlepiej z Selimem w ramach wolontariatu, mogę się poświęcić i wychłostać ich po tyłkach Jea, to wiadomo za co, a Selima tak profilaktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.05.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 ale po GOLYCH? Ewka zal tych grzybow , bu sie pozulo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.05.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 ale po GOLYCH? Ewka zal tych grzybow , bu sie pozulo nie bucz rrmi podobno na oddziale panuje grzybica nie ma tego złego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.05.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 wiem o tej grzybicy , wiem wiem to mmmad ja zamowil na telefon , jak na zlocie caly czas na nim nadawal ps.Kulka czy Wiesz o co chodzi z ta wikipedia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.05.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 widzieliscie jak jea sie ze wszystkimi migdalil na zlocie? Chyba trzeba Go przywiazac do latryny. Najlepiej z Selimem To nie ja byłem jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.05.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 wiem o tej grzybicy , wiem wiem to mmmad ja zamowil na telefon , jak na zlocie caly czas na nim nadawal ps.Kulka czy Wiesz o co chodzi z ta wikipedia? nie wiedziałam, że mmad ma takie wtyki to może by żółtaczkę zamówił, bo taki nasz oddział szary i ponury od razu by się weselej zrobiło Ps. nie bardzo, na początku myśłałam, że przypadek w sensie, że przypadkiem ci policjanci wypytywali, ale zajrzałam do wikipedii i tam przypadek definiowany jest tylko jako kategoria gramatyczna nie zauważyłam w Twojej wypowiedzi nieprawidłowej deklinacji więc nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.05.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 widzieliscie jak jea sie ze wszystkimi migdalil na zlocie? Chyba trzeba Go przywiazac do latryny. Najlepiej z Selimem w ramach wolontariatu, mogę się poświęcić i wychłostać ich po tyłkach Jea, to wiadomo za co, a Selima tak profilaktycznie ja na chłostanie się nie godzę, po tym się rence trzensom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts