Zochna 31.05.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 to fakt oleje wyszli , bo drzwi skrzypieli. moze niech naciera smalcem. a w ogole to nie wiem co myslec o Pomyslowym Dobromirze i Piaskowym Dziadku w kontekscie Obawiam sie ze Dziadek to streczyciel i pedofil byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.05.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Ja tez sie ciesze że mogę zobaczyć Wasze psychiczne Twarze... Buźka dla Kulki i Maxi w szczególnosci.. No siostrem oddziałowom tysz pozdrowiom no i tego ze śmierdzoncymi sarpetami tysz Ale ogólnie to mi Was wszystkich brakowało. Sebo8877 Sebcio kajś ty był pierunie!!! Dobrze, że jesteś, bo bez Ciebie to nie to samo Moje plecy czekają............nawet i smalec zniesę, byleby z rąk Twoich Ps. już my z Maxti Cię przywitamy wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.05.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 ... ale żeby dziurke miała... ciekawe kto Ci później drzazgi powyjmuje Ja się zapytowywuje w kwestii formalnej, a gdzie te drzazgi niby będą? koza zawieruszona gdzieś jest w sinej dali, to i z wyciora nici będą a co, komin chcesz sobie przepchać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 31.05.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Ja się zapytowywuje w kwestii formalnej, a gdzie te drzazgi niby będą? mnie pytasz? to zależy co tam pchać zamierzasz, jak mniemam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 31.05.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Tulimy , tulimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.05.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Ja się zapytowywuje w kwestii formalnej, a gdzie te drzazgi niby będą? mnie pytasz? to zależy co tam pchać zamierzasz, jak mniemam coś czy w co, o tym nie myślałem... może pofiluje przez dziurkę, tylko co zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 31.05.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 może pofiluje przez dziurkę, tylko co zobaczę z koziej d-upy trąbę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.05.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 może pofiluje przez dziurkę, tylko co zobaczę z koziej d-upy trąbę ? się zapędziłaś... a jak myślisz, kto w nią będzie dmuchał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.05.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 slyszalam , ze ma byc ogolny przeglad dziurekw calej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 31.05.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 A kto ma być mistrzem ceremoniii , bo już sama nie wiem czy mam graaać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 31.05.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 a jak myślisz, kto w nią będzie dmuchał yhy masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.05.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 ....my to jednak Zośka guupie som a wiesz selimm , ze ja to tak podejrzewalam , ze nas cos laczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 31.05.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 ....my to jednak Zośka guupie som a wiesz selimm , ze ja to tak podejrzewalam , ze nas cos laczy Wybrańce narodu kurdemol A kroplowki nie ma kto podłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.05.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 może pofiluje przez dziurkę, tylko co zobaczę z koziej d-upy trąbę ? się zapędziłaś... a jak myślisz, kto w nią będzie dmuchał a Hugo rrmi a ten przegląd to obowiazkowy??? bo jak tak, to ja poproszę zwolnienie od 1950 tylko gdzie on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.05.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 ....my to jednak Zośka guupie som a wiesz selimm , ze ja to tak podejrzewalam , ze nas cos laczy Wybrańce narodu kurdemol A kroplowki nie ma kto podłączyć Maxi dzisiaj bedzie doustnie a moze nawet dowcipnie, z powodu ze strasznie mi sie rece trzesa.. gdyz odkrylam ksiege z cala prawda... tam jest nawet o dresach dlugiego http://www.dlapacjenta.pl/sklep/images/img_sr/ksiega_glowna_s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.05.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 gdyz odkrylam ksiege z cala prawda... tam jest nawet o dresach dlugiego a jest tez o wkladce do tych dresow czy juz nie? trzeba bedzie jednak pompowac ps. Sebo Maxi czekala na Ciebie i zasnela . Kulka nie wiem gdzie jest 1950 , ale poszukam . Mial u mnie nocowac , ale sie rozmyslil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.06.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Namientnie przyszedlem ją obudzic po Twoim wyjsciu. Ale sie działo. Tak sie steskniliśmy za sobą że nawet Kulki nie wołaliśmy.... Pofroty sa najfajniejsze.. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Pofroty sa najfajniejsze.. sebo8877 Ach.....to prawda ...... Ale już nie znikaj na tak długo . Nadmiar zwruszeń może być szkodliwy ( zwłaszcza dla innych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.06.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 ....my to jednak Zośka guupie som a wiesz selimm , ze ja to tak podejrzewalam , ze nas cos laczy ja- to po hilfce jezdem ...Ty tez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.06.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 ....my to jednak Zośka guupie som a wiesz selimm , ze ja to tak podejrzewalam , ze nas cos laczy ja- to po hilfce jezdem ...Ty tez ? ja tez dzieciaki !!! slodkosci wam zycze !!! dzis zamiast pastylek http://www9.yatego.com/images/3f8d0fc97a56d5.5/jan3164.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts