rrmi 01.06.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Frosia w sumie to powiedzialabym co dzieci lubia najbardziej , ale mi nie wypada , bo to sie kojarzy co ja pomyslalam.Nie chce byc posadzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.06.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Ty nie mozesz by posadzona rrmi, gdyz jako siostre niejednokrotnie wybrana, chroni Cie immunitet. dzieci lubia misie, misie lubia dzieci. tylko trzeba uwazac , bo Uszatek byl tez podobno nie tego. Frosia - ja to nie lubie tego czarnego co tam wysypalas. ale reszta mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 dzieci lubia misie, misie lubia dzieci. tylko trzeba uwazac , bo Uszatek byl tez podobno nie tego. A w dodatku miły pan z okienka kazał kochanym dzieciom pocałowac Misia w ..... cztery litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.06.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 A w dodatku miły pan z okienka kazał kochanym dzieciom pocałowac Misia w ..... cztery litery yyyyyyyyyyyy... wlasnie Maxi i to jest dowod . na streczycielstwo no nie. to chyba wypijemy, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 A w dodatku miły pan z okienka kazał kochanym dzieciom pocałowac Misia w ..... cztery litery yyyyyyyyyyyy... wlasnie Maxi i to jest dowod . na streczycielstwo no nie. to chyba wypijemy, co ? Oczywiście , pacierza i kroplówki jak zawsze nie odmawiam Tylko gdzie Sis wielokrotnie przełozona ? Bo kluczyk do szafeczki w dyzurce to ona ostatnio miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.06.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Sis rozdaje prezenta Dla chłopczyków jest nowy sprzęt rehabilitacyjny http://www.sexshop.sex.pl/gfx/photos/1000232-d.jpg a dla dziewczynek nowiuśkie szpitalne pidżamy http://www.sexshop.sex.pl/gfx/photos/1006075-d.jpg Kurde, ale fajnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Sis rozdaje prezenta Dla chłopczyków jest nowy sprzęt rehabilitacyjny http://www.sexshop.sex.pl/gfx/photos/1000232-d.jpg Czy ta lala to nie przypadkiem model "Deep Throat " ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.06.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Sis rozdaje prezenta Dla chłopczyków jest nowy sprzęt rehabilitacyjny http://www.sexshop.sex.pl/gfx/photos/1000232-d.jpg Czy ta lala to nie przypadkiem model "Deep Throat " ? Nie, to model "trzy otwory" (serio ) W tajemnicy zostały poczynione też zakupy dla Niejednokrotnie Przekładanej, chyba się ucieszy co....... http://www.e-sexshop.com.pl/photo/s_6008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Sis rozdaje prezenta Dla chłopczyków jest nowy sprzęt rehabilitacyjny http://www.sexshop.sex.pl/gfx/photos/1000232-d.jpg Czy ta lala to nie przypadkiem model "Deep Throat " ? Nie, to model "trzy otwory" (serio ) W tajemnicy zostały poczynione też zakupy dla Niejednokrotnie Przekładanej, chyba się ucieszy co....... http://www.e-sexshop.com.pl/photo/s_6008.jpg Jasne , kto by sie nie ucieszył Od razu NFZ więcej usług zakontraktuje Mam nadzieje że da chociaż czepek przymierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 ucieszyla sie i ma kluczyk od skrytki na gorzalke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 ucieszyla sie i ma kluczyk od skrytki na gorzalke No to niech szybciutko otwiera bo kolejka coraz dłuższa a mnie sie rence trzensom że ledwo w klawiature trafiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.06.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Ale oddziałowa dziś łaskawa i tak pięknie wygląda po się przebraniu, że aż coś za serce chwyta tylko pić nie ma z kim, bo pacjenci się masowo rehabilitują na nowym sprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 01.06.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 ucieszyla sie i ma kluczyk od skrytki na gorzalke No to niech szybciutko otwiera bo kolejka coraz dłuższa a mnie sie rence trzensom że ledwo w klawiature trafiam Czy ja mogie wyjątkowo dziś bez kolejki??? pliz pliz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 napijcie sie z Misiem Koralgolem ja przysiade jak obrzadek skoncze ps.nie jestem laskawa tylko dzisiaj , jestem taka zawsze , wiec mi Kulka nie gadaj , ze ja dzisiaj Masz Dropsiaczko , rozumiem Twoj bol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 01.06.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 trzeba jakoś weekend zdrowozainaugurować :). I w doborowym gronie profesjonalnego personelu A tak a propos to tu nie strajkujeta w zakresie świadczeń i skrytka dostępna?? Oaza Judymów czy cóś??? [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.06.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Dropsiak, co ty, my zbyt interesowni jesteśmy i jacyś tacy mało idealistyczni Jedynym Judymem u nas jest koza bezinteresownie daje to i owo..... a prawdziwą altruistką to już Weronka jest i Wrredna ale co tak bedziem o suchym pysku deliberować no to zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Mialam dzis cement na wlosy Z piachembo mi betoniarka jakos rozbrygala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.06.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 to im zapewne dobrze robi jak dlugo trzeba trzymac ? ja poślizlam sie na fojli, zjechalam po glinie i odkrylam , ze mam kosc ogonowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.06.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Czesc uosie wy moje. na kontrole wpadlam. drogową. karte stalego pobytu w psychiatryku podstemplowac Zochna - sprawdz czy oprocz kosi ogonowej masz jeszcze i kregosłup moralny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 i odkrylam , ze mam kosc ogonowa widzialam jednego co mial ogon , moze to rodzina? czesc Zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts