zielonooka 02.06.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 czesc Maleńka jak tam sie mieszka ? zaprosisz ty mnie na grila jak wroce na dobre . hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.06.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Czesc uosie wy moje. : No czeeeeść A Ty co , ledwie parę dni Cię nie ma i już z anglijska do nas rozmawiasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.06.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 widzialam jednego co mial ogon , moze to rodzina? ki diabel czesc Zielona no, fajnie ze jestes a co tam ? Szczesliwas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.06.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Eeee Zielona, za późno przyszedłaś na szpitalną pidżame nie załapałaś się Ale co tam, opowiedz jak tam ten Twój irlandzki psychiatryk napewno warunki mają gorsze, bo wiadomo, że u nas najlepiej............aaaaaa.............sory.........de best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.06.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 trzebaby poprac onuce i bandaze.dzisiaj wojna bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Zielonka zrobie tego grila , niech strace Pomozesz na budowie i dostaniesz strawe Kulka jak JoShi ma Cie zabic to trzeba bedzie stype gotowic , a nie mamy nic do jedzenia , oprocz sadla z Selima Chyba , ze ja swoj baleron jeszcze doloze, to bedzie akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.06.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 de best mowi sie ze best. przepraszam kuleczko, ale o czystosc jezyka cza dbac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.06.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Kulka jak JoShi ma Cie zabic to trzeba bedzie stype gotowic , a nie mamy nic do jedzenia , oprocz sadla z Selima Chyba , ze ja swoj baleron jeszcze doloze, to bedzie akurat kochana, ja nie chcę takiego marnego baleronu na mojej konsolacji mielonka ma być i zacier z Weronki (wiem, że coś tam jeszcze zostało w szpitalnych lochach podziemnych ) żeby potem nie gadali, że taka marna stypa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 to sie Kulka dochodzilas teraz jak Ci moj baleron marny to ..to..to ..no nie wiem co ale pomysle a mialam takie piekne plany , mielismy spiewac piesno o Tobie i w ogole takie tam wspominki Oglaszam , ze ten z ogonkiem od Zosi to jakis taki pobudliwy jest. Musi byc jakis bliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.06.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 de best mowi sie ze best. przepraszam kuleczko, ale o czystosc jezyka cza dbac. senkju rrmi, staram się być szczerom i ućciwom ale te pieśni, to ładne miały być? bo mi teraz żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.06.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Jakby co to melduje ze irlandzkie psychiatryki do du.py som. Sami normalni w nich siedza Zenada naprawde. Kulka nie sciemniaj - od kiesy u nas sa pidzamy w uzyciu? przeciez wy wszyscy albo w kaftanach albo na golasa biegacie za to widze gustownie pomlaowany korytarzyk - ładnie - kolorki i wzorki ( no chyba ze to ktos kolacje na sciane zwrocił ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.06.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 ale te pieśni, to ładne miały być? bo mi teraz żal pewno ze. i mowa tez miala byc - zlotousta negocjacje z autorem trwaja zgodz sie na ten baleron kulka i impreza uratowana. bo co bedziem w sobotni wieczor robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 koniec filma , koncerta siewodnia nie budziet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.06.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 No dobra, to ja sie godzę na tego balerona i mógłby przyjść ten z ogonkiem od Zosi niech żałobnicy mają trochę radochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 i Redakcja ciasto truskawkowe upiecze chodza takie sluchy , chodza ten z ogonkiem nie jest za specjalnytemu Zosia ma slabosc do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.06.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 mam uczulenie na truskawki!!!! kropek dostaje czerwonych i swedzacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.06.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 i mógłby przyjść ten z ogonkiem od Zosi Tobie trzeba dziecko zapomniec o radosciach doczesnych wyspokoj sie ,wejrzyj w siebie i wyznaj nam. co tam masz na watrabie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.06.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Ja to bym chciała ciasto od Ponurego bo on jest taki seksownie ponury Zielona, na czerwone swędzące dobry jest ogonek tego od Zosi, ale ona jest o niego silnie zazdrosna i gotowa zabić z afekcie, a ja się swoja stypą nie będę dzielić, więc Ty lepiej tych truskawek nie jedz i w ogóle.........uf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 02.06.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Motylicę wątrobową??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.06.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 koniec filma , koncerta siewodnia nie budziet a to przykrosc a zda misie ze joshi na niewo poszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts