kuleczka 02.06.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 i mógłby przyjść ten z ogonkiem od Zosi Tobie trzeba dziecko zapomniec o radosciach doczesnych wyspokoj sie ,wejrzyj w siebie i wyznaj nam. co tam masz na watrabie. a co tam mogę mieć jeno płacz i zgrzytanie zębów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.06.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Zielona, na czerwone swędzące dobry jest ogonek tego od Zosi, ale ona jest o niego silnie zazdrosna i gotowa zabić z afekcie, a ja się swoja stypą nie będę dzielić, więc Ty lepiej tych truskawek nie jedz i w ogóle.........uf a biercie go . ogonek okazal sie taki cherlawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 no Zosia popukaj sie Ty ja mowie o tym organowym co to mial byc dla Kulki co to ja mialam sopranem a Ty tym drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.06.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 I on ogonkiem po klawiaturze ale będę miała pożegnanie jam nie godna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.06.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 no Zosia popukaj sie Ty ja mowie o tym organowym co to mial byc dla Kulki co to ja mialam sopranem a Ty tym drugim a , dobra a pociemu odwolali kiedy bilety sie juz rozeszli ? Tobie sopran wysiadl czy co? Zielona specjalnie zjechala na organach weronki miala grac pieknie moglo byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.06.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 weściewysiepuknijcieo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.06.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 ale ja lubie truskawki to zjem na organach moge grac- umiem np. rapsodie wegierską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.06.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 weściewysiepuknijcie o! f co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 pukniecie to za malo trza sie walnac Kulka Ty chyba samo pomyslalas co ja ide do zabiegwego spac , jak mnie ktos obudzi to zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.06.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 w zabiegowym zielona cwiczy po wegiersku a ja sie w ogole nie domyslam o czym wyscie pomyslaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 ja nie powiem o czym pomyslalam , bo to juz nie byloby myslenie , tylko gadaniea ja w gadce mocna nie jestem poza tym mialam juz spac , a teraz co zrobie chyba na pojarke jakas pojde , zaciagne sie w deszczu razy kilka i taka to bedzie milutka chwilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.06.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 a fcotamchcecie zważywszy na to, że jeszczem żywa, to czy mogie wziąć udział we stypie piiss nie śpij rrmi, miałaś się puknąć, a nie walnąć do wyra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.06.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 chyba na pojarke jakas pojde , zaciagne sie w deszczu razy kilka i taka to bedzie milutka chwilka w życiu piękne są tylko chwile............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.06.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 zwazywszy ze roznica miedzy irlandzkim weselem a irlandzka stypa jest tylko jedna - a mianowice na stypie jest jeden mniej do picia to mamy wakat i mysle ze kulka moze jak najbardziej wziac udzial oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 uffff Kulka bedziesz zyla i to z kasa za usluge To nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.06.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 wiecie co? ja tam juz nie chce na tych organkach cwiczyc ja ochote pownerwiac ns-a czy ja jestem bardzo zla? czy tylko troszke w zwiazku z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 wiecie co? ja tam juz nie chce na tych organkach cwiczyc moze lepiej na fujarce nie mysle o tym co Ty pomyslalas odrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.06.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 o! ja teraz pomyslalam! fujarka mi sie kojarzy ja chyba niedopieszczona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.06.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 wiecie co? ja tam juz nie chce na tych organkach cwiczyc ja ochote pownerwiac ns-a czy ja jestem bardzo zla? czy tylko troszke w zwiazku z tym? oj znam ja tę chuć nieprzemożną mnie też tak korrrrci, ale się powstrzymywam tylko czasem coś mi się wypsknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.06.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 o! ja teraz pomyslalam! fujarka mi sie kojarzy ale tego no.. nie.. z ny-sy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts