Zochna 06.06.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Wisza sobie na lopacie, troche duze sa te rrmiowe gacie niczym sztandar powiewaja, bombowcami nas witaja...a co i czasem czyms szczelaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.06.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Co to kuźwa jest? Chwilka zapomnienia i co z tego.... Jak to co siwy dym, ognia slup, a nawet..wiatr historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.06.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Co to kuźwa jest? Chwilka zapomnienia i co z tego.... Jak to co siwy dym, ognia slup, a nawet..wiatr historii ognia wiatr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.06.2007 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Gacie wiszą na bramie są piekne niesłychanie to rrmi pantalony ach jakie piękne ony z kim gać przestaje takim sie staje nie straszny im wiatr historii ni dziejow zamiecie, ni ognia slupy. bo z porzadnej one pochodza pupy . czy pupa porządna to wie ona sama kiedy w nocy zasypia, gdy się budzi z rana nie nam jest osądzać pupy prowadzenie lecz na upupienie miejmy swe baczenie o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.06.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 no nie wiem co powiedziec zatkalo mnie Prawda jest jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.06.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Co to kuźwa jest? Chwilka zapomnienia i co z tego.... Jak to co siwy dym, ognia slup, a nawet..wiatr historii ognia wiatr... Widziałam ognia cień ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.06.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 no nie wiem co powiedziec zatkalo mnie Prawda jest jedna Prawdy som trzy Jak Gracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.06.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 no nie wiem co powiedziec zatkalo mnie Prawda jest jedna Prawdy som trzy Jak Gracje hmmma nie czterej... jak pancerni>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.06.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 no nie wiem co powiedziec zatkalo mnie Prawda jest jedna Prawdy som trzy Jak Gracje hmmma nie czterej... jak pancerni>? Czterech to było Jeźdźców Apokalipsy Ale sie upierać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.06.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Nie kłócić się baby, bo rozgonię na cztery wiatry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.06.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 byli czterej pancerni i pies a z Jeźdźców to byl taki Roland co o nim pieśń byla pisze o nim bo on wrócil jako Roland Garros i ja go ogladam i rafaelowi nadal'owi kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.06.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Nie kłócić się baby, bo rozgonię na cztery wiatry Cztery to były kąty .... i piec piąty Jak by nie patrzeć - przybij piątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.06.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 byli czterej pancerni i pies a z Jeźdźców to byl taki Roland co o nim pieśń byla pisze o nim bo on wrócil jako Roland Garros i ja go ogladam i rafaelowi nadal'owi kibicuję Ognisty Hiszpan , no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.06.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 byli czterej pancerni i pies a z Jeźdźców to byl taki Roland co o nim pieśń byla pisze o nim bo on wrócil jako Roland Garros i ja go ogladam i rafaelowi nadal'owi kibicuję Ognisty Hiszpan , no no hiszpańskie ciacho ładny jest http://www.insidesocal.com/outinhollywood/anadal_rg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.06.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 hej moze w szpitaliku znakdzie sie wolne miejsce dla Pana Rafaela? hm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.06.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 bedę go karmić i wyprowadzac na spacer jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.06.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 bedę go karmić i wyprowadzac na spacer jakby co Taaa ale Ty niedługo wyjedziesz i co ? Może byc wojna wszystkich ze wszystkimi Baby będą go sobie z rąk wydzierać a chłopaki od razu na cztery wiatry pogonią Lepiej niech on dochądzący zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.06.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 ej no grafik mozna zrobic kto kiedy i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.06.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 no... a czech to było jak był Czech Lech i Rus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.06.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 rrmi , sorry , ze taka niemila jestem i wypominam ci wieki wszystkiego naj . naj .......z okazji urodzin p.s. pozdro od mojej babki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts