kuleczka 12.06.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Siedzi dwóch gości na torach kolejowych Nagle jeden mówi do drugiego - Pociąg Na co drugi odpowiada - Sam se pociąg rrmi dobrze, że mnie ostrzegłaś to ja się z nim pobawię w ciuchcię w to chyba mogę co...................? kulka do kozy nijak nie podobna no, brody nie mam na ten przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.06.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Kulka uwazaj !!! Dlugi z koza sie bawil w pociag , Ciebie tez moze tak zalatwic A czy to brzemienne w skutki było ? Jakies małe wagoniki czy choćby drezynka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.06.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Siedzi dwóch gości na torach kolejowych Nagle jeden mówi do drugiego - Pociąg Na co drugi odpowiada - Sam se pociąg rrmi dobrze, że mnie ostrzegłaś to ja się z nim pobawię w ciuchcię w to chyba mogę co...................? kulka do kozy nijak nie podobna no, brody nie mam na ten przykład ...koza ma cztery cycki ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.06.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 ...koza ma cztery cycki ..... cóż, odpadam w przedbiegach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.06.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 ...ale małe ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 ...ale małe ........... i zwisjace ps. nie wiem jak sie bawic w ciuchcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.06.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 ...ale małe ........... i zwisjace ps. nie wiem jak sie bawic w ciuchcie jak mi Kulka pokaże ..to ja Ci opowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.06.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 ...ale małe ........... i zwisjace ps. nie wiem jak sie bawic w ciuchcie Najpierw powoli jak żółw ociężale..... I biegu przyspiesza, i gna coraz prędzej, I dudni, i stuka, łomoce i pędzi.... I spieszy się, spieszy, by zdążyć na czas..... Do taktu turkoce i puka, i stuka to: Tak to to, tak to to, tak to to, tak to to.... A skądże to, jakże to, czemu tak gna? A co to to, co to to, kto to tak pcha? A tłoki kołami ruszają z dwóch boków.... Bo para te tłoki wciąż tłoczy i tłoczy... Tak to to, tak to to, tak to to, tak to to!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.06.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Ja mysle, ze jak sie Kulka z Długim zaczna bawic w pociag, to wyjdzie z tego trolejbus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Ja mysle, ze jak sie Kulka z Długim zaczna bawic w pociag, to wyjdzie z tego trolejbus... Ja obstawiam karuzele dobrze , ze sie dlugi z Maxi nie zabawia , bo by wyszly dlugie teletubisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.06.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 a w ogóle jakoś tak mi dzisiaj z prawa logicznie, to powinnno być z lewa i ufaj tu człowieku maszynistom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Kulka ja tez nie wierze maszynistom , to Wiesz takie sa skurczysyny , ze szoktylko trabia tymi trabami i gwizdza Jeden taki to mial jakas dziwna rure i w ogole byl podejrzany moim zdaniemMial gacie z trabka nawetTeletubis cholerny , ale z innej niz Maxi rodziny , pewnikiem , dziwak jeden w kolko golon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.06.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Ja mysle, ze jak sie Kulka z Długim zaczna bawic w pociag, to wyjdzie z tego trolejbus... Ja obstawiam karuzele dobrze , ze sie dlugi z Maxi nie zabawia , bo by wyszly dlugie teletubisie No dobra , aluzju paniała , oddam Ci tą czerwoną torebkę Chociaż dobrze mi z kapturkiem konweniowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.06.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Kulka ja tez nie wierze maszynistom , to Wiesz takie sa skurczysyny , ze szok tylko trabia tymi trabami i gwizdza Jeden taki to mial jakas dziwna rure i w ogole byl podejrzany moim zdaniem Mial gacie z trabka nawet Teletubis cholerny , ale z innej niz Maxi rodziny , pewnikiem , dziwak jeden w kolko golon pies go ganiał w morde jeża już by z tą trąbką nie przesadzał wstydu za grosz nie mają a jak sapie taki jeden z drugim i gwiżdże bez pardonu fuj....... a karetkowy masz nie lepszy ktos mu znowu sprzęt uprowadził i jeździ po podwórku na pełnym gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 fuj....... normalnie swinie jedne , skurczysyny zboczone ja to az sie wlasciwie brzydze Maxi wiedzialam , ze zgadniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.06.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Dlugi dobrze wie- juz nie raz dostął po nosie za podrywanie Maxi Oberwal tez od kozy (i ode mnie tez za macanie Kulki) ale widże że nie pomaga i będzie musiał dostac terapię wstrzonsowom Selimm- terapie trza zastosowac - dawaj skarpety.. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Szwaje całodzienne -100 zeta plus Vat i winieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.06.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Selimm, widzę, że podrożało u Ciebie ale tą winietę, to mógłbyś sobie darować co on tam pojeździ bez smarowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.06.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Szwaje całodzienne -100 zeta plus Vat i winieta a ta winieta to ktora jest, bo chyba nie mialam przyjemnosci ? to szostra weronki moze jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.06.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Szwaje całodzienne -100 zeta plus Vat i winieta a ta winieta to ktora jest, bo chyba nie mialam przyjemnosci ? to szostra weronki moze jest ? tak, tak właśnie...tylko nie owatowana...chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts