kuleczka 13.06.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 kurde, no nie wiem ostatnio to miała po tej szczotce podrażnienie dziąseł czy coś i słabo żuła pokarm dla pacjentów na lekkiej diecie może by jej ten wycior od wc udostępnić zdaje się być delikatniejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.06.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 wredna i tak jest do d.upy nie bedziemy w nia inwestowac , zadnej szczotki od wcwybij to sobie Kulka z glowy polej do szklanek , wypijemy we dwie bez telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.06.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 dobrze mówisz mus jest wypić to chlup tylko żebyśmy nie skończyły jak ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.06.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 no fakt , troche dziwnie sie skonczylo , ale nie matw sie nie nam pierwszym sie koza pomylila ..a nie powiem z kimniech nie wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.06.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 nic nie mów więcej bo będzie wstyd jak 150 do tej pory mam uraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.06.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 ja to oprocz urazu mam obrzydzenieaby tylko Maxi sie nie wysypalaTak mysle , ze jednak moglo byc wtedy pieknie , a tu taka kichaTaka trauma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.06.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 zaraz tam trauma zwykla przerwa techniczna i ja nie moge wlezc jak mnie znowu cos ominie to sie chyba tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.06.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 http://www.gifownik.pl/gify_02xx/milosc/serduszka2/10.gif no i co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.06.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Widzisz, ja zawsze mówię, że Ty tego pić nie możesz rrmi, jak zwykle Cię bierze na amory po tym..... no naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.06.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 nie musialas Kulka mowic tak publicznie o moich sekretachi tak dobrze , ze nie wygadalas co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.06.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 nie powiem, choć język świerzbiale postanowiłam, że nie ma ten tego i dam radętak sobie przysięgłam i tego się trzymambo ja taka już jestem, że jak postanowięto naprawdę daję radęfajnie co................wiem, że mi każdy zazdrości i w ogóleale co ja na to poradzę, że taka jestem fajnamam tak już od urodzeniaże trzymam fason i tak dalejsama zresztą wiesz jak jestw koncu to nie tajemnicaże nie mam nic do ukryciatylko same zalety i plusynawet jak sie jakiś minus znajdzie, to i tak plusy przewyższają wszystkono.......................jak już tak szczerze rozmawiamyto nie będę owijać w bawełnętaka już jestem, że uczciwość ponad wszystkoale co ja Ci tu, jak to oczywiste rzeczy sąu mnie słowo droższe pieniędzyyyyy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Nie no kulka , z tej strony Cię Jasiu nie znałem I nic nie powiem bo mi mowę odjęło I skarżyć też nie będę Bo ja jak mówię że robię to mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.06.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Bardzo sobie cenie takie szczere wyznania.Zaimponowalas mi Kulka bardzo.Maxi Ty tez .Gdzies tam w glebi duszy myslalam , ze to ja tylko jestem taka wyjatkowa,ale jak bardzo sie mylilam .Byly to piekne chwili rozmyslan o swojej wlasnej doskonalosci , ciezko bedzie pogodzic sie z faktem , jak nie patrzec istniejacym w postaci Kulki i Maxi .Mam nadzieje , ze jakos dojde i zaakceptuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.06.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 ]Mam nadzieje , ze jakos dojde .......... . Jak byś miała problemy to dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.06.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 promocja je ....http://img163.imageshack.us/img163/7439/dsc00003yl5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.06.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 dziekuje dlugi wiedzialam , ze mozna na Tobie polegac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Byly to piekne chwili rozmyslan o swojej wlasnej doskonalosci , ciezko bedzie pogodzic sie z faktem , jak nie patrzec istniejacym w postaci Kulki i Maxi . . Spójrz na to z innej strony Były sobie świnki trzy , świnki trzy , świnki trzy Sport , zabawa oraz gry , oraz gry to my !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.06.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 No i tak nasze głębokie i szczere wyznania, przerwała brutalnie proza życia w postaci szowinistycznego wtrętu osbnika pci męskiej Rozumiem Cię rrmi i maxti, bo nie są o łatwe tematy w rzeczy samej są to tematy trudne i bolesne jednakże takie chwile malancholii wzbogacają bardzo nasze wnętrze i pozwalają dostrzec to co najistotniejsze że trzeba być sobą i nie poddawać się, walczyć i w ogóle na przekór przeciwnościom losu, choćby nie wiem co i jak szczególnie jak się jest takim fajnym to już musowo niech inni patrzą i podziwiają same zresztą wiecie, jak to jest na świecie samo życie, samo życie takie właśnie jest ja się tego trzymam i Wam też radzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.06.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 ja się tego trzymam i Wam też radzę ...nooo...bo to nawet przyjemne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.06.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Kulka Rozumiem doskonale Twoje przeslanie i dostosuje sie do szczerych niezwykle porad.Wiem tez jak ciezko zyc takim doskonalosciom jak my .Najwazniejsze , ze jestesmy we trzy (chyba , ze Zosia jeszcze ), wiadomo nie od dzis , ze w kupie jest znacznie razniej.Postarajmy sie wzniesc ponad podzialami jolanty i zyc w cnocie , nie zwazajac na takie zjecia jak niektorzy osobnicy tu pokazuja .I tak dobrze , ze nie pokazuja czegos innego , o tych lodach mysle .Tak goraco dziaiaj jest , ale ja schodze sie lepiej woda na podworku ,taka z weza.Proletariusze wszystkich krajow laczmy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts