kuleczka 14.06.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Niestety, niektórzy wybrali złą drogę i próbują nas kusić ten nade mną to już w ogóle nie odpuszcza Co do lodów, to ja też powstrzymam swe pragnienie już sam widok kobiety jedzącej lody jest niegodny i wodzi na pokuszenie Ja myślę, że Zosia się przyłączy do naszej krucjaty Nie wiem tylko co zrobimy z rozpustną Aggi ale myśle dać na mszę w intencji jak myślisz, czy to coś pomoże??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.06.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 No i tak nasze głębokie i szczere wyznania, przerwała brutalnie proza życia w postaci szowinistycznego wtrętu osbnika pci męskiej Rozumiem Cię rrmi i maxti, bo nie są o łatwe tematy w rzeczy samej są to tematy trudne i bolesne jednakże takie chwile malancholii wzbogacają bardzo nasze wnętrze i pozwalają dostrzec to co najistotniejsze że trzeba być sobą i nie poddawać się, walczyć i w ogóle na przekór przeciwnościom losu, choćby nie wiem co i jak szczególnie jak się jest takim fajnym to już musowo niech inni patrzą i podziwiają same zresztą wiecie, jak to jest na świecie samo życie, samo życie takie właśnie jest ja się tego trzymam i Wam też radzę Dobra to ja se potrzymam to co masz najlepszego sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.06.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Aggi jest chyba stracona juz. Wiem , ze ma koty , a to juz koncowy etap . Postaram sie Ja zdiagnozowac . Wiem , ze wczoraj dlugi sie tym problemem zajmowal , ale chyba nie dal rady. Trzeba chyba szerzej sie tym problemem zajac . Moze jakas wyjazdowa sesja czy cos, tylko nie wiem kto wroci spowrotem. ps.moj Stary wygral jakiegos loda z Algidy , na patyku i tak sie ucieszyl wczoraj , ze szok. Normalnie nie mogl spac z wrazenia. ps.2 Sebo czy bedziesz trzymal jak w "Paragrafie 22" ? Siostre ze srodek ciezkosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.06.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Aggi jest chyba stracona juz. Wiem , ze ma koty , a to juz koncowy etap . Postaram sie Ja zdiagnozowac . Wiem , ze wczoraj dlugi sie tym problemem zajmowal , ale chyba nie dal rady. Trzeba chyba szerzej sie tym problemem zajac . Moze jakas wyjazdowa sesja czy cos, tylko nie wiem kto wroci spowrotem. ps.moj Stary wygral jakiegos loda z Algidy , na patyku i tak sie ucieszyl wczoraj , ze szok. Normalnie nie mogl spac z wrazenia. z loda to się każdy cieszy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.06.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Sory, ale ja normalnie płaczę, wyję ze śmiechu Z tym lodem to pojechałaś sioooostro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Aggi jest chyba stracona juz. Wiem , ze ma koty , a to juz koncowy etap . Postaram sie Ja zdiagnozowac . Wiem , ze wczoraj dlugi sie tym problemem zajmowal , ale chyba nie dal rady. Trzeba chyba szerzej sie tym problemem zajac . Moze jakas wyjazdowa sesja czy cos, tylko nie wiem kto wroci spowrotem. ps.moj Stary wygral jakiegos loda z Algidy , na patyku i tak sie ucieszyl wczoraj , ze szok. Normalnie nie mogl spac z wrazenia. z loda to się każdy cieszy..... Taaa , sukces ma wieu ojców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.06.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Z tym lodem to pojechałaś sioooostro!!! ja nie pojechalam , ale moj sie wybiera Mowi , ze jak za darmo to trzeba brac ja tez mam fun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 [Mowi , ze jak za darmo to trzeba brac Zwłaszcza że Algida kręci najlepsze lody Tam mowią na mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 [ja tez mam fun ....a ja mam gun i nie zawaham sie jej użyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.06.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A bo oni tak kuszom człowieka że za darmo i uzależnienie gotowe Ja już przyszłam do siebie i się uspokoiłam ja bym nie brała tego loda no bo jak się tak zastanowić to jest jakiś podstęp bankowo, jak mówi Boguś (ten z reklamy ) żeby nie było, że ja to niby co bo ja nic, tak jak mówię zresztą, wcale a wcale sebo, jak Ci ma w czym ulżyć to trzymaj, nie mam nic naprzeciw, bo to trzeba sobie pomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.06.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 trzeba sobie pomagać jestesmy tu jak w rodzinie i musimy sie o cos popdierac , zapierac i podtrzymywac. Niekoniecznie na duchu Mozna roznie , poprzecznie i podluznie Nie ma tego teraz na mysli , ale co inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Nie żebym miała coś naprzeciw Wręcz przeciwnieA nawet bardziejAle jak sie tak czlowiek napatrzyTo mu sie jednakowoż odechciewaI wtedy nawet ten przysłowiowy lód W gardle stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.06.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 trzeba sobie pomagać jestesmy tu jak w rodzinie i musimy sie o cos popdierac , zapierac i podtrzymywac. Niekoniecznie na duchu Mozna roznie , poprzecznie i podluznie Nie ma tego teraz na mysli , ale co inne Niestety trzeba wszystkiego spróbować, żeby zrozumieć jakie to jest beeee Dorze mówi Maxti, że jak się tak człowiek napatrzy i napatrzyyyy to większą się niechęć i nienawiść czuje a jak się do tego zmusi na ten przykład i tak podłużnie i w poprzek, wszerz i na ukos to w ogóle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.06.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 I wtedy nawet ten przysłowiowy lód W gardle stanie po takim czyms to z dusza i z cialem do nieba sie idzie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A pacze a pacze i nic nie widzę Jeno fstyd i sromota A mówiłam ukryć , zakopać , puścić w lizing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 I wtedy nawet ten przysłowiowy lód W gardle stanie po takim czyms to z dusza i z cialem do nieba sie idzie chyba Chyba że Wujek Dobra Rada z czymś wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.06.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A pacze a pacze i nic nie widzę ' niedomagasz od tych lodow ze wzrokiem nie wiedzialam , ze to ma taki scisly zwiazek ze soba wychodzi na to , ze to jak ze stosunkiem masy ciala do opadaniaw dol do piekla znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 to jak ze stosunkiem... do piekla znaczy Stosunek do piekła to my mamy właściwy mocy i powadze tej chwili Opadania znaczy A właściwie chyba wznoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.06.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A właściwie chyba wznoszenia I pod te wznoszenia , zdrowie po raz pierwszy Panowie nozki w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 [Panowie nozki w gore A panie ? .....nic nie mów , tylko nic nie mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts