jea 14.06.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A właściwie chyba wznoszenia I pod te wznoszenia , zdrowie po raz pierwszy Panowie nozki w gore Ja tam dźwigać nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A właściwie chyba wznoszenia I pod te wznoszenia , zdrowie po raz pierwszy Panowie nozki w gore Ja tam dźwigać nie lubię Możesz popychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.06.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 .....nic nie mów , tylko nic nie mów przeciez nie mowie , nie jestem taka papla jak Kulkaa to Ty pomyslalas to co ja pomyslalam i co chcialam powiedziec , ale Ty mnie prosisz, zebym nie mowila, to to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.06.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A właściwie chyba wznoszenia I pod te wznoszenia , zdrowie po raz pierwszy Panowie nozki w gore Ja tam dźwigać nie lubię Możesz popychać Najlepiej zrobię jak się położę...to lubię a dalej, to niech się dzieje co chce albo i nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 .....nic nie mów , tylko nic nie mów przeciez nie mowie , nie jestem taka papla jak Kulkaa to Ty pomyslalas to co ja pomyslalam i co chcialam powiedziec , ale Ty mnie prosisz, zebym nie mowila, to to ? No jasne , o co innego bym nie prosiła Zresztą nie musiałam prosic , wiedziałam że i tak nic nie powiesz Teraz to mi gooooopio Muszę sie napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A właściwie chyba wznoszenia I pod te wznoszenia , zdrowie po raz pierwszy Panowie nozki w gore Ja tam dźwigać nie lubię Możesz popychać Najlepiej zrobię jak się położę...to lubię a dalej, to niech się dzieje co chce albo i nie Taaaa , opalanko , karuzela A na wsi nie ma kto kur przydusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.06.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Najlepiej zrobię jak się położę...to lubię a dalej, to niech się dzieje co chce albo i nie sie zawsze taka wygodna franca trafi , ze trzeba sie produkowac Maxi ale uwazaj , bo dlugi tez wie o co chodzi ma powiazania nie ,ze ma podwiazane , tylko powiazania jasno sie chyba wyrazam , tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.06.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A właściwie chyba wznoszenia I pod te wznoszenia , zdrowie po raz pierwszy Panowie nozki w gore Ja tam dźwigać nie lubię Możesz popychać Najlepiej zrobię jak się położę...to lubię a dalej, to niech się dzieje co chce albo i nie Taaaa , opalanko , karuzela A na wsi nie ma kto kur przydusić Ja lubię jak mnie przyduszają, byle letko i z wdziękiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 [Maxi ale uwazaj , bo dlugi tez wie o co chodzi ma powiazania nie ,ze ma podwiazane , tylko powiazania jasno sie chyba wyrazam , tak? Ja wołga , ja wołga , zrozumiałam Po wiazania zgłosi sie brunet wieczorową porą I mam dać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.06.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ja lubię jak mnie przyduszają, byle letko i z wdziękiem koza to tak lekko podobno robi Pogadaj z jej paniem , moze pozyczy ps.przysiegam , zejak bylam u dlugiego w domu to widzialam 2 kozy zywe i prawdziwe za droga byly , przysiegal ,ze to od sasiada , ale ja tam nie wierze Ja wierzba moze byc blondyn daj i ja dam over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 [ Ja lubię jak mnie przyduszają, byle letko i z wdziękiem A dźwięk to jaki pan szanowny życzy ? Fanfary mogom być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 [Ja wierzba moze byc blondyn daj i ja dam over Co mam najlepszego Dam A co jak rudy Boruch u drzwi mych stanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.06.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A co jak rudy Boruch u drzwi mych stanie ? jak bonie dydy , nie ma druch Borucha teraz zajety jest Jak sie trafi James Bond to bierz w ciemno i pytaj gdzie brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A co jak rudy Boruch u drzwi mych stanie ? jak bonie dydy , nie ma druch Borucha teraz zajety jest Jak sie trafi James Bond to bierz w ciemno i pytaj gdzie brat Bliźniak ? Mogą sie mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.06.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 ps.przysiegam , zejak bylam u dlugiego w domu to widzialam 2 kozy zywe i prawdziwe za droga byly , przysiegal ,ze to od sasiada , ale ja tam nie wierze Ze gdzie bylas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.06.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ze gdzie bylas???znaczy jak gdzie? no tam co adres mam podc , zeby kazdy jezdzil kozy macac? Maxi oni i tak pomyleni te blizniaki sa Moze by sie nam lepiej jaki Pacino trafil w taki upal , co?mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ze gdzie bylas???znaczy jak gdzie? no tam co adres mam podc , zeby kazdy jezdzil kozy macac? Maxi oni i tak pomyleni te blizniaki sa Moze by sie nam lepiej jaki Pacino trafil w taki upal , co?mniam No mniam Spadam na pole walki Może mi się jakiś Dżems trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.06.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Tu sosna, tu sosna melduję, że jużem najszła kogoś we sali jak zmrużę oczy, to nawet wygląda jak Pacino całkiem giętki i ten tego ten to w ramach obowiązkowych zajęć rehabilitacyjnych jak to dalej szło zresztą wszystko jasne jak słońce on pośladki ma goroące eee....nie coś mi się pierdzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.06.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 I ja spadam Na mnie Gary czeka- -ja w kuchni to od upalu sie pierdzieli nie przejmuj sie Kulka ochlodz sie lodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.06.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 I ja spadam Na mnie Gary czeka- -ja w kuchni to od upalu sie pierdzieli nie przejmuj sie Kulka ochlodz sie lodami mądrze gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts