mmmad 14.06.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ze gdzie bylas???znaczy jak gdzie? no tam co adres mam podc , zeby kazdy jezdzil kozy macac? Nie to, ze adres, tylko ktoredy lecialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.06.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 no jak to jak? normalnie asfaltowka , a kozy byly po prawej Tak naprawe to nie wiem , bo mnie dlugi wiozl i to na tylnym, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.06.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 no jak to jak? normalnie asfaltowka , a kozy byly po prawej Tak naprawe to nie wiem , bo mnie dlugi wiozl i to na tylnym, a co? oooooooo sis, ale pamiętaj o naszej przysiędze zaachowajmy czystość zawsze i wszędzie chyba że w ramach poswięcenia, to można od czasu do czasu, zmusić się, poświęcić, wiesz jak w tej piosence, co ją Zosia zawsze nuci w wychodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.06.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Wiesz Kulka co?Ja tu tak szczerze sobie z Toba , tak miedzy nami rozmawiam , a Ty mowisz , ze masz zabawe niezla , ze sie usmialas i takie tam.TO nieladnie tak smiac sie z mojej szczerosci .Odkrywam przed Toba swoje najwieksze sekretyi tego , no nie badz taka uspokoj sie .Co do poswiecenia to nie powiem , bo musze trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.06.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Jeny, nie chciałam no..... Ja Cię pardon i sorki jak nie wiem co ten.... no....... tak ogólnie to doceniam to wszystko tą całą szczerość i wyznania teraz to zrozumiałam, że lody Algida to jest naprawdę coś niby małe, a jednak potrafi nam uprzyjemnić każdą chwilę .................................................. jak tak liżemy te lody i bierzemy do ust i zlizujemy roztopioną śmietankę wazne to jest sory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.06.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Nie to, ze adres, tylko ktoredy lecialas? Nad Przysuchą, korytarzem na Wiedeń, ciotka Teresa machała jej z balkonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.06.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Pacino ....w taki upal , co?mniam pać ino? Kaj mam pacieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.06.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 O!!!Znalazla sie .Ja to malo co a bym,,,albo nie powiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.06.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Kaj mam pacieć? W zboże , we wsi Moskal stoi A koza żałośnie zawodzi . Chyba ją zaadoptuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 15.06.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Tyle rabanu z tymi lodami smietnikowymi żeście narobiły że zabrakło - kazda jeszcze chce - obawiam się że trzebabędzie przejśc na naturalne.. Co do tego leżeenia - a potem wola nieba- powiem że z nią się zawsze zgadzać trzeba. Kulka jednak trzymanie to jest fajna rzecz. Zmienia się jedna w heroiczną walkę w sytuacji kiedy Cie piźnie i zaczynasz wariować - cięszko uczymać jak się wiercisz.. ale i tak wiesz co ja Cię... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 15.06.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Nie to, ze adres, tylko ktoredy lecialas? Nad Przysuchą, korytarzem na Wiedeń, ciotka Teresa machała jej z balkonu Ja bym jej tez pomachal, bo stalem akurat w drzwiach tego korytarza. Ale uprzedzila tylko ciotke Terese... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.06.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 ja Cie widzialam mmmad , ale udawalam , ze jestem taka ten tego damulka , to rozumiesz jak to jest jak sie wyzej ...niz ..nosi sluchajcie , dzisiaj w godzinach wieczornych bedzie narada robocza. Redakcja robi nam konikurencyje tymi sex tematami . Trzeba cos z tym fantem poczac. Jakis zamach stanu czy glodowka. Mozemy rzad zbojkotowac ewentualnie . over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.06.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Kulka jednak trzymanie to jest fajna rzecz. Zmienia się jedna w heroiczną walkę w sytuacji kiedy Cie piźnie i zaczynasz wariować - cięszko uczymać jak się wiercisz.. ale i tak wiesz co ja Cię... sebo8877 To fakt, że jak już mnie piźnie, to koniec dobrze, że też masz przyjemność z tego trzymania no i jeszcze Ty wiesz co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.06.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 ja Cie widzialam mmmad , ale udawalam , ze jestem taka ten tego damulka , to rozumiesz jak to jest jak sie wyzej ...niz ..nosi sluchajcie , dzisiaj w godzinach wieczornych bedzie narada robocza. Redakcja robi nam konikurencyje tymi sex tematami . Trzeba cos z tym fantem poczac. Jakis zamach stanu czy glodowka. Mozemy rzad zbojkotowac ewentualnie . over Czy uradzili coś w sprawie??? Tak się pytam przy okazji i trochę z głupia frant zresztą tam mnie okradziono z tożsamości nie będę tam chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.06.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 ja Cie widzialam mmmad , ale udawalam , ze jestem taka ten tego damulka , to rozumiesz jak to jest jak sie wyzej ...niz ..nosi Ze niby co ja wtedy robilem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.06.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 ... przy kozie robiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.06.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Ze niby co ja wtedy robilem? upewnij sie czy chcesz , zeby to tutaj napisac ? Nawet ja bylam zgorszona Niemniej zaintrygowales mnie ta czynnoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 16.06.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 ... przy kozie robiłeś przy kozie czy z daleka od kozy ale CO??? rzecz robi sie nader intrygujaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.06.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Nie wiem jak tam Derekcja ale ja nie strajkuję I w gotowości do kroplowki w wózkowni zalegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.06.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Melduje, ze Forum to schodzi na psy. Nie ma już nawet z kim się posprzeczać... A ja zła jestem, zaczepiam i nikt nie chce się kłócić zemną.... Chyba czas opuścić to miejsce, bo tu nie można już się rozwiać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts