Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

Melduje, ze Forum to schodzi na psy. Nie ma już nawet z kim się posprzeczać... A ja zła jestem, zaczepiam i nikt nie chce się kłócić zemną.... Chyba czas opuścić to miejsce, bo tu nie można już się rozwiać....

8) :roll:

:lol: :lol:

Rozwiać to może nie , ale jak ktos z personelu kroplowke podłączy to zawiana stąd wyjśc możesz :lol:

A jak sie dobrze postarasz to i wyjść nie będziesz mogła 8) :lol:

Chyba że na czterech :lol: :wink:

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Melduje, ze Forum to schodzi na psy. Nie ma już nawet z kim się posprzeczać... A ja zła jestem, zaczepiam i nikt nie chce się kłócić zemną.... Chyba czas opuścić to miejsce, bo tu nie można już się rozwiać....

Bo Ty zle szukasz... Poszukaj sobie np: tego

... ale to jest forum internetowe, a nie życie...;

Co ma piernik do wiatraka?Ale Ty masz porównania.Po jakości wypowiedzi wnoskuje(bo moge tak jak Ty) ,że masz problem w życiu prywatnym i chcesz go przełożyć w wiadomy tylko dla siebie sposób na takie forum jak to po to by pokazać swoje moralizatorskie wnioski

A jak nie mozesz znalezc, to sama zaloz jakis watek z podtekstem religijno-politycznym na tle erotycznym i na pewno znajdziesz kilku adwersarzy. :D

Zglaszam sie na ochotnika do nabicia statystyki watku :D

Bo Ty zle szukasz... Poszukaj sobie np: tego

... ale to jest forum internetowe, a nie życie...;

Co ma piernik do wiatraka?Ale Ty masz porównania.Po jakości wypowiedzi wnoskuje(bo moge tak jak Ty) ,że masz problem w życiu prywatnym i chcesz go przełożyć w wiadomy tylko dla siebie sposób na takie forum jak to po to by pokazać swoje moralizatorskie wnioski

:lol: ten styl wydaje mi się dziwnie znajomy :roll: (cyzby ns 8) )

Ja nie wiem czym ten Wacek nasrał do wazonu, jak on na głodówce jest w sprawie tego protestu, do tego w zastępstwie za rrmi :roll:

musi drań coś podżerać......tylko co i komu???