Maxtorka 17.06.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Melduje, ze Forum to schodzi na psy. Nie ma już nawet z kim się posprzeczać... A ja zła jestem, zaczepiam i nikt nie chce się kłócić zemną.... Chyba czas opuścić to miejsce, bo tu nie można już się rozwiać.... Rozwiać to może nie , ale jak ktos z personelu kroplowke podłączy to zawiana stąd wyjśc możesz A jak sie dobrze postarasz to i wyjść nie będziesz mogła Chyba że na czterech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.06.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 ktorych czterech, konkretnie bo musze sie zastanowic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.06.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 ktorych czterech, konkretnie bo musze sie zastanowic.... A to już jak szanowna pani życzy Mogą być Ci z czwartego rzędu po lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.06.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 moga byc, pewnie, ze tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.06.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 ci z szostego sa calkiem calkiem , zamawiam ichciekawe czy masuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.06.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 ciekawe czy masuja? Nie do końca Ale miziają i smyrają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.06.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Nie do końca znaczy do kolan czy do konca pleckow ? ma to dla ,mnie zasadnicze znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.06.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Nie do końca znaczy do kolan czy do konca pleckow ? ma to dla ,mnie zasadnicze znaczenie Nie do końca końców Jeśli wiesz co chcę powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.06.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Nie do końca znaczy do kolan czy do konca pleckow ? ma to dla ,mnie zasadnicze znaczenie znaczy od piszczeli do lordozy lędźwiowej tak słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.06.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Jak to nie ma z kim spać ??? Przecie mam nowom piżamę Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 18.06.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Ze niby co ja wtedy robilem? upewnij sie czy chcesz , zeby to tutaj napisac ? Nawet ja bylam zgorszona Niemniej zaintrygowales mnie ta czynnoscia Nie, no prosze Cie, chodzi Ci o to? Wal, niech sie wszyscy dowiedza, jaka jestes moherowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 18.06.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Melduje, ze Forum to schodzi na psy. Nie ma już nawet z kim się posprzeczać... A ja zła jestem, zaczepiam i nikt nie chce się kłócić zemną.... Chyba czas opuścić to miejsce, bo tu nie można już się rozwiać.... Bo Ty zle szukasz... Poszukaj sobie np: tego ... ale to jest forum internetowe, a nie życie...; Co ma piernik do wiatraka?Ale Ty masz porównania.Po jakości wypowiedzi wnoskuje(bo moge tak jak Ty) ,że masz problem w życiu prywatnym i chcesz go przełożyć w wiadomy tylko dla siebie sposób na takie forum jak to po to by pokazać swoje moralizatorskie wnioski A jak nie mozesz znalezc, to sama zaloz jakis watek z podtekstem religijno-politycznym na tle erotycznym i na pewno znajdziesz kilku adwersarzy. Zglaszam sie na ochotnika do nabicia statystyki watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.06.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 chciałam tylko cichutko nadmienić, że Wacek umie nasrać do wazonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.06.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 chce niech sra nie Twoja sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.06.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 moja! cholera wazon mój i Wacek jakby też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.06.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 kto go tego nauczyl to nie wiem i w glowe zachodze skad my w ogole mamy wazon nawet jezeli on jest Aggi. znaczy sie Wacek. a w ogole to zdolniacha, no nie. taki kurtularny bardziej. p.s.Dzisiaj przyjdzie kontrol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.06.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 co Ty tam Zosia Wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.06.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 co Ty tam Zosia Wiesz wlasnie. no i przyszla kontrol a ja niestety mialam bilet ha ha ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.06.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 to sie dalas zrobic z tym buletemtak bys miala przygode z kanarkiem pa. w jakiejs Claudii czy czyms jest Dzikosc serca z NC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.06.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Melduje, ze Forum to schodzi na psy. Nie ma już nawet z kim się posprzeczać... A ja zła jestem, zaczepiam i nikt nie chce się kłócić zemną.... Chyba czas opuścić to miejsce, bo tu nie można już się rozwiać.... Bo Ty zle szukasz... Poszukaj sobie np: tego ... ale to jest forum internetowe, a nie życie...; Co ma piernik do wiatraka?Ale Ty masz porównania.Po jakości wypowiedzi wnoskuje(bo moge tak jak Ty) ,że masz problem w życiu prywatnym i chcesz go przełożyć w wiadomy tylko dla siebie sposób na takie forum jak to po to by pokazać swoje moralizatorskie wnioski ten styl wydaje mi się dziwnie znajomy (cyzby ns ) Ja nie wiem czym ten Wacek nasrał do wazonu, jak on na głodówce jest w sprawie tego protestu, do tego w zastępstwie za rrmi musi drań coś podżerać......tylko co i komu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts