sebo8877 20.06.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ja tam wolę bułki z dupką nie dla mnie kajzerki nie dość ,że podoba mi się Twój tok rozumowania to i gusta mamy podobne Długi ja Cie proszę Ty się od mojej Kulki odczep Sebo8877[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 20.06.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ja tam wolę bułki z dupką nie dla mnie kajzerki nie dość ,że podoba mi się Twój tok rozumowania to i gusta mamy podobne Długi ja Cie proszę Ty się od mojej Kulki odczep Sebo8877[/b] ja do twoichkulek się nie czepiam ...sam się w nie drap ..... a jeśli chodzi o Kuleczkę ...to cóż pozostaje nam pojedynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.06.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Pojedynek na co?? Wybierz Broń - byle byłaby biała... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.06.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ładne rzeczy!!! To ja tu na dwóch etatach robie, a tym jeszcze mało Ale jestem podekscytowana będą mi fszystkie zazdraszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.06.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 a do pojedynku to chyba jakiś sekundant bedzie wam potrzebny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.06.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Tak bez sekundanta to pojedynek sie nie liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.06.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 ..... a jeśli chodzi o Kuleczkę ...to cóż pozostaje nam pojedynek Oj chopaki chopaki, tacy duzi, a sie pojedynkowac chca... "Hej gorale, nie bijta sie Goralka ma dwa (...) warkocze Podzielita sie" A jakby jednak Wam sie dalej chcialo walczyc, ja moge byc sedzia (Jak ktorys przezyje, to go bede reanimowac Pavulonem)(Konkurencja sie zmniejszy, i jeszcze zarobie na informacji...)(Zdecydowanie korzystny wariant) To jaki rodzaj broni wybieracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.06.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Sorry mmad ale Ty sendziom nie bendziesz - nie nadawasz sie za młody żeś jest.... Moim sekudndantem niech będzie Selimm - liczę że przeciwnik zostanie odurzony zapachem jego stóp - Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ale jestem podekscytowana tylko nie popusc z wrazenia ja zazdroszcze bardzo ps. Sebus widze , ze jestes w ciazy , to gratuluje jako przylozona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.06.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ale jestem podekscytowana tylko nie popusc z wrazenia ja zazdroszcze bardzo staram się jak mogę w razie co, to mi Aggi pożyczyła swojego pampersa ps. Sebus widze , ze jestes w ciazy , to gratuluje jako przylozona Trwają spory, z kim ta ciąża Sebuś, rzeknij słowo i rozwiej moje podejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.06.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Trwają spory, z kim ta ciąża Sebuś, rzeknij słowo i rozwiej moje podejrzenia Taaa , sukces ma wielu ojców A matka jest tylko jedna Powtarzam .....tylko jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 kupilam dobry chleb to jemz maslemjakm bede chciala pic to sie napijejak zechce spac to sie poloze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.06.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 w razie co, to mi Aggi pożyczyła swojego pampersa ale musisz mi oddać, bo mi się z Wacka leje ( ) po wszystkich kątach jak, nie przymierzając, z fontanny.... łeb jej chyba ukręcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.06.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 w razie co, to mi Aggi pożyczyła swojego pampersa ale musisz mi oddać, bo mi się z Wacka leje ( ) po wszystkich kątach jak, nie przymierzając, z fontanny.... łeb jej chyba ukręcę Tylko nie łeb bo dopiero tryśnie Jak z gejzera lub innego wulkanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.06.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Wacka leje mowi sie z Wacki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.06.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 TA Wacek się mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.06.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Wacek polej sie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.06.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 TA Wacek , polej się mówi Ale nie lej gdzie popadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.06.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 w razie co, to mi Aggi pożyczyła swojego pampersa ale musisz mi oddać, bo mi się z Wacka leje ( ) po wszystkich kątach jak, nie przymierzając, z fontanny.... łeb jej chyba ukręcę dobra, oddam Ci za godz trochę rzep nie trzymał jak należy, to podkleiłam taśmą od razu lepiej na zadku siedzi co do Wacka się nie wypowiem na dzień dzisiejszy, choć mam głębokie przemyślenia w tym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.06.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 kulka, nie myśl, bo jak Wacek leje, to trza gardło mieć głębokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts