sebo8877 21.06.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Ale jestem podekscytowana tylko nie popusc z wrazenia ja zazdroszcze bardzo staram się jak mogę w razie co, to mi Aggi pożyczyła swojego pampersa ps. Sebus widze , ze jestes w ciazy , to gratuluje jako przylozona Trwają spory, z kim ta ciąża Sebuś, rzeknij słowo i rozwiej moje podejrzenia W ciążę zaszedłem z Małgorzatom - to ta trzecia Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.06.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 W ciążę zaszedłem z Małgorzatom - to ta trzecia Sebo8877 to nie ja bylam..... jestem pierwsza lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.06.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 W ciążę zaszedłem z Małgorzatom - to ta trzecia Sebo8877 to nie ja bylam..... jestem pierwsza lepsza Ja tez nie I wychodzi na to że ja pierwsza naiwna Sebuś gratulacje Dbaj o Żonkę bo jak nie to już my Ci tu damy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.06.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 W ciążę zaszedłem z Małgorzatom - to ta trzecia Sebo8877 to nie ja bylam..... jestem pierwsza lepsza Ja tez nie I wychodzi na to że ja pierwsza naiwna Sebuś gratulacje Dbaj o Żonkę bo jak nie to już my Ci tu damy sebo ....obiecują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.06.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 W ciążę zaszedłem z Małgorzatom - to ta trzecia Sebo8877 to nie ja bylam..... jestem pierwsza lepsza Ja tez nie I wychodzi na to że ja pierwsza naiwna Sebuś gratulacje Dbaj o Żonkę bo jak nie to już my Ci tu damy sebo ....obiecują Taaaa , jak mówię że obiecuję to ....mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 21.06.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 W ciążę zaszedłem z Małgorzatom - to ta trzecia Sebo8877 to nie ja bylam..... jestem pierwsza lepsza Ja tez nie I wychodzi na to że ja pierwsza naiwna Sebuś gratulacje Dbaj o Żonkę bo jak nie to już my Ci tu damy sebo ....obiecują Tak długi i tu się z Toba zgadzam - one zawsze obiecują że dają a potem ZONK Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.06.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Długi i Sebo w sam raz dla Was bo ja już nie daję rady "U Marianny orzechy z miodem, U Marianny szampan pod lodem, U Marianny krwawa langusta, Ma Marianna ćwiczone usta, Bieliznę z polotem, na ekler majtki złote, Chłopców judzi, ale się nudzi.... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.06.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Długi i Sebo w sam raz dla Was bo ja już nie daję rady "U Marianny orzechy z miodem, U Marianny szampan pod lodem, U Marianny krwawa langusta, Ma Marianna ćwiczone usta, Bieliznę z polotem, na ekler majtki złote, Chłopców judzi, ale się nudzi.... " a na drugie to jak ci......???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.06.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Długi i Sebo w sam raz dla Was bo ja już nie daję rady "U Marianny orzechy z miodem, U Marianny szampan pod lodem, U Marianny krwawa langusta, Ma Marianna ćwiczone usta, Bieliznę z polotem, na ekler majtki złote, Chłopców judzi, ale się nudzi.... " a na drugie to jak ci......???????? Nie wiem, ale w zeszle swieto miala obie nogi umyte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.06.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Długi i Sebo w sam raz dla Was bo ja już nie daję rady "U Marianny orzechy z miodem, U Marianny szampan pod lodem, U Marianny krwawa langusta, Ma Marianna ćwiczone usta, Bieliznę z polotem, na ekler majtki złote, Chłopców judzi, ale się nudzi.... " a na drugie to jak ci......???????? Nie wiem, ale w zeszle swieto miala obie nogi umyte... powiem Kaśce że żeś sprawdzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 22.06.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Długi i Sebo w sam raz dla Was bo ja już nie daję rady "U Marianny orzechy z miodem, U Marianny szampan pod lodem, U Marianny krwawa langusta, Ma Marianna ćwiczone usta, Bieliznę z polotem, na ekler majtki złote, Chłopców judzi, ale się nudzi.... " a na drugie to jak ci......???????? Nie wiem, ale w zeszle swieto miala obie nogi umyte... powiem Kaśce że żeś sprawdzał Nie sprawdzalem, Szynel, ten od Poli, mi mowil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.06.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Wyczuwam tu jakomś zdradę Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Koń jaki jest każdy widzi Nawet koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Koń jaki jest każdy widzi Nawet koza A czy odgłos paszczą wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 TAKI?http://www.dc.slupsk.pl/GRANIAK/GALERIA/Kon.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Koń jaki jest każdy widzi Nawet koza co Ty dzisiaj popalasz jesli mysli sie Tobie koza z koniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Koń jaki jest każdy widzi Nawet koza co Ty dzisiaj popalasz jesli mysli sie Tobie koza z koniem? wieeesz glodnemu kon na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 A co nie podobny do konia? Koza miała być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 A moze byc zadowolona?? http://www.dobryhumor.info/kozam.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Koń jaki jest każdy widzi Nawet koza A czy odgłos paszczą wydaje? Niee , tylko patataj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts