Aggi 22.06.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ja bym się chciała zwolnić dobraaaaa? no od tego babysittingu co tu szykujecie jakoś... nie lubię ja z Zieloną w tym czasie na balety wyskoczę jak wy będziecie przewijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ja bym się chciała zwolnić dobraaaaa? no od tego babysittingu co tu szykujecie jakoś... nie lubię ja z Zieloną w tym czasie na balety wyskoczę jak wy będziecie przewijać A kto nakarmi ? Przeciez koza sama nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.06.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 spać ide dobra - noc! a co, jak, kiedy z kim i w jakiej pozycji - napisze po weekendzie koza ! do nogi - oć sie przytulać L( choć różek pogłaszcz ....przed snem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.06.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 długi kucnie a ja podskocze wstrzasy za chwile - sama jestem wstrzasnieta i musze ochłonąć nawet się położę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.06.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Zielona żeby zaciążyć, będąc tak cnotliwą, to nie uchodzi ja bym się wcale nie zdziwiła, jakby rrmi, albo Maxti.....to by się rozumiało samo przez się ale żeby Tobie się niebogo... a mówią, że tam wiatry w tej Irlandii zdradliwe...... A Ty długasku różka nie nadstawiaj bo, bo....bo............ no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2007 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 kuleczka napisał: Trwają spory, z kim ta ciąża Sebuś, rzeknij słowo i rozwiej moje podejrzenia i wszystko jasne ...... ...... z Zielonooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.06.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 kuleczka napisał: Trwają spory, z kim ta ciąża Sebuś, rzeknij słowo i rozwiej moje podejrzenia i wszystko jasne ...... ...... z Zielonooka Oj Ty Froszka , ze tez nikt na to wcześniej nie wpadł Tylko żeby wrredna się nie dowiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.06.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 jeblo mnie w krzyżu iść czy nie iść ?minie nie minie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.06.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 jeblo mnie w krzyżu iść czy nie iść ? minie nie minie ? musisz zrzucic ten ciezar z krzyza samo nie minie a i do gowy idzie dostac idz!!! gdzie .......... emocje poniosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.06.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Jak mówi staropolskie przysłowie - Krzyż na drogę Mus iść , przysłowia sa mądrościa narodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.06.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 jeblo mnie w krzyżu iść czy nie iść ? minie nie minie ? Połóż się pod zadkiem kozy jej mocz Cię uleczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.06.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 jeblo mnie w krzyżu iść czy nie iść ? minie nie minie ? Połóż się pod zadkiem kozy jej mocz Cię uleczy... Mie mocz tylko ocz...ko lewe Misia-Rysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.06.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 oczko sie zepsulo temu misiu Ene due rabe złapał Chińczyk żabę a żaba Chińczyka co z tego wynika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.06.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 jeblo mnie w krzyżu iść czy nie iść ? minie nie minie ? jak raz bylam w Krzyzu na kuloni to mnie komar ujeblal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.06.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 jestem dumny samiec przestało mnie jebac szukam esencji minionego tygodnia hmmmlubię- militane kubraki w zywych odcieniach zieleni nie lubie futer z norek - wolę lamparcie cętki koniec laby ..idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 jeblo mnie w krzyżu iść czy nie iść ? minie nie minie ? Połóż się pod zadkiem kozy jej mocz Cię uleczy... ja zaslyszalam onegdaj, ze to z kota trzeba przylozyc, skore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 A kto nakarmi ? Przeciez koza sama nie da rady wy to widze juz zupelnie zapomnieli, ze matke macie na stanie. Nakarmi, utuli, gile utrze, a i po tylku wytrzepie, jak potrzeba zajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 moje skorzane spodnie w kolorze turkusowym sa takim samym symbolem jak ta wezowa marynakrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.06.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 To Selimm się skrzyżował ? na boga! Chyba nie z kozą ?? Rrmi - przedmioty kultu zbierasz? Robimy izbę pamięci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.06.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 wy to widze juz zupelnie zapomnieli, ze matke macie na stanie. Nakarmi, utuli, gile utrze, a i po tylku wytrzepie, jak potrzeba zajdzie. nie zapomnieli, tylko gile sami wciągneli i spodnie po Morrisonie mierzą, na wyjscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts