rrmi 23.06.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Selim sie nie krzyzowal tylko pokrywal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.06.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Selim sie nie krzyzowal tylko pokrywal na krzyż ? dużo pokrył? on ma podobno możliwości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 nie wiem czy duzo trza do sloika zajrzec (tylko nie pytaj po co) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.06.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 nie wiem czy duzo trza do sloika zajrzec (tylko nie pytaj po co) wiem, po co ale nie doooleeewaj ... Słuchaj czy Kuleczka to coś mówiła, że długi ma rogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 nie doleje , nie mam szczego Ty jakas dziwna jestes , nie Wiesz , ze Kulka pary nie puszcza?tylko , no tego ten i tamten wie co jest tu i owdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.06.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 A Ty długasku różka nie nadstawiaj bo, bo....bo............ no jak nie puszcza, jak puszcza...... ja bym była ciekawa co bo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 to to jest co wtedy , ale nie wygadaj , bo sie calkiem wyda ciekawe czy kiedys bede taka wscibska jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.06.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 ciekawe czy kiedys bede taka wscibska jak Ty hi hi - myślałby kto! Jaki sobie PR od du-py strony upacynkowała... a długiego to ja muszę mieć na oku, żeby się nie stoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 to jak polecisz jtro na ten zlot czarownic? jesli sie tak o Niego boisz? chyba , ze ja Go na obserwacje przejme? w sumie moge od mojej du-py strony to co inne jest teraz ale nie sypne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.06.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 polecę, tylko mi się mietła zdekompresowała no miej oko... co a Ci zresztą będę mówić... ktoś mnie odpakował z papierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.06.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 prosze dobijcie mnie mydlem nie dociagne do tego urlopu i stocze sie jak nic... gorzej niz dlugi albo moze lepiej ps. rozmyslilam sie pojde pospac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.06.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 po pierwsze primo ja sobie wypraszam insynuacje jakoby ja puszczała parę albo tak ogólnie.... stym puszczaniem tożeście dały po drugie primo każdy wie, że u mnie jak u ksiedza sekret droższy pieniędzy ogólnie skromność, uczynność i takie takie same zalety................. no czasem zjem loda Algida ale jak wygram drugiego, to oddaję zaraz rrmi staremu niech ma też trochę radości z życia nie żebym coś sugerowała ale chłop ma przechlapane, to wiadomo nie od dziś Mohag, na życzenie raz można się stoczyć to Ci dobrze zrobić może (w razie co, to długi zawsze w gotowości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 24.06.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Cudna , chyba ja zaadoptuję jakos tylko dziwnie do mmmada podobna nie wiem jak to wyjasnic Nie moje. Okularow nie nosi. W temacie korespondencyjnym: dzisiaj to nikt juz listow nie pisze... Moze Z. ktos kod genetyczny na forum zapodal? a długiego to ja muszę mieć na oku, żeby się nie stoczył Ja go przejme od Ciebie. Od dzis to ja bede wychodzic z nim na miasto... (W takim towarzystwie to Długi nic nie upoluje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 prosze dobijcie mnie mydlem jakos nie mam sumienia poza tym na taka lekka smierc trzeba sobie zasluzyc Kulka pogadamy w lipcu O lodach i o przechlapaniu mmmad dlugiego ja biore bedzie mi zeberka na grilu wypiekal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.06.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 a długiego to ja muszę mieć na oku, żeby się nie stoczył Ja go przejme od Ciebie. Od dzis to ja bede wychodzic z nim na miasto... (W takim towarzystwie to Długi nic nie upoluje ) znaczy odstraszasz, czy płoszysz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.06.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 prosze dobijcie mnie mydlem jakos nie mam sumienia poza tym na taka lekka smierc trzeba sobie zasluzyc Kulka pogadamy w lipcu O lodach i o przechlapaniu mmmad dlugiego ja biore bedzie mi zeberka na grilu wypiekal Twoje czy zapodane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.06.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 a długiego to ja muszę mieć na oku, żeby się nie stoczył Ja go przejme od Ciebie. Od dzis to ja bede wychodzic z nim na miasto... (W takim towarzystwie to Długi nic nie upoluje ) znaczy odstraszasz, czy płoszysz??? eeee, zagadywał będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 mam dzis nocke , jestem najedzona jak prosie prosze o spokoj , bo mam straszne wyrzuty sumienia mozna sie co najwyzej cicho po katach obmacywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 24.06.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 mam dzis nocke , jestem najedzona jak prosie prosze o spokoj , bo mam straszne wyrzuty sumienia mozna sie co najwyzej cicho po katach obmacywac jabłko w ryjka by ci włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 jabłko w ryjka by ci włożyć i na grilka? o nie!!! tak latwo sie mnie nie pozbedziesz , mam miec Cie na oku Takie mam zlecenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts