rrmi 27.06.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 no ja taka kwokowata jakby Tak dzis wialo , ze myslalam , ze mnie wywieje . Ale mnie nie wywialo , czy ktos czuje sie szczesliwy z tego powodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.06.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 podobno koze zawialo i siedzi na dziedzicu teraz czy my tu mamy jakies mundurki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.06.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 koza nie zawiana jest , tylko teskni, bo sie dlugi zaczal kontrolowac jakos mundurki mamy przeciez , biale z dlugimi rekawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.06.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 podobno koze zawialo i siedzi na dziedzicu teraz czy my tu mamy jakies mundurki ? Nie na dziedzicu tylko na dziedzińcu i nie siedzi ale stoi i grila pilnuje Mówią że miszcz rusztu i takich innych zawita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.06.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 podobno koze zawialo i siedzi na dziedzicu teraz czy my tu mamy jakies mundurki ? Nie na dziedzicu tylko na dziedzińcu i nie siedzi ale stoi i grila pilnuje Mówią że miszcz rusztu i takich innych zawita Z luksusem wjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.06.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 koza nie zawiana jest , tylko teskni, bo sie dlugi zaczal kontrolowac jakos kazdy moze miec niedyspozycje , zrozumiec trzeba tylko jak ten dziedzic to wytrzymie - on bardziej taki dellikatny mundurki mamy przeciez , biale z dlugimi rekawami to ten model z tylu wiazany. trudno sie w nim na drutach robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.06.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 podobno koze zawialo i siedzi na dziedzicu teraz czy my tu mamy jakies mundurki ? Nie na dziedzicu tylko na dziedzińcu i nie siedzi ale stoi i grila pilnuje Mówią że miszcz rusztu i takich innych zawita Ty Maxi zawsze dobre wiesci przyniesiesz Ide sie tedy na ten luksus szykowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.06.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 [ to ten model z tylu wiazany. trudno sie w nim na drutach robi. Ale dobrze w nim karmią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.06.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 [Ty Maxi zawsze dobre wiesci przyniesiesz Ide sie tedy na ten luksus szykowac. Wyszykuj się i za mnie bo u mnie pi.dzi jak w kieleckiem i koafiurę zwiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.06.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Zochna!!!!! tu jestes!!! nie zwiejesz mi - mam z toba na pienku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.06.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Zielona, ja cię bardzo kurturarnie proszę nie bij Zosi ona do tego nienawykła czasem tylko psztyczka w nos, albo zwykłą blaszkę to i owszem się wystraszy bidula tego pieńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.06.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 ja bic Zochne? no gdzież!!! ja tylko krzyczalam ale juz mi przeszlo wszystkie sie zmiescimy w tym samochodzie na tych skorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.06.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Zochna!!!!! tu jestes!!! nie zwiejesz mi - mam z toba na pienku!!!! z wrazenia hasla zapomnialam, no ale potem sobie przypomnialam, tylko czkawka mi zostala zielona chodzi o te luksusy skorkowane ? nie powiem zajemponowaly mi - ale ja czlowiek pokojowy jestem i wole sie jakos tak dogadac, jakby bylo mozna..., zreszta ja tam na doczepke bylam, na ostatnim siedzeniu wymieniona ..moge sie posunac czy cos.. kuleczka dziekuje ze sie za mna ujelas - bo ten pieniek to nie w kij dmuchal ps. kuleczka tez tam byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.06.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Fajnie tam na tych skórach Jedno mnie tylko zastanawia czemu one taki wygniecione, może się za mocno posunęłaś Zosia zawsze nam Niejednokrotnie Przyłożona mówi: skromność dziewczynki, skromność jest wielką cnotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.06.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 ja mam spiczaste lokcie ??? ja , tak ??? o nie dzie ten pien ? odin dwa tri ... uff juz mi lepiej. ja mam lokcie pieknie zaokraglone i wyslizgane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.06.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 ...ja mam lokcie pieknie zaokraglone i wyslizgane Tak jak moje otoczaki w ogrodku : Witaj Zochna - wizytacja siostry rrmi sie nad morzem szykuje...musimy sie jakos ogarnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.06.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 ja mam spiczaste lokcie ??? ja , tak ??? o nie dzie ten pien ? odin dwa tri ... uff juz mi lepiej. ja mam lokcie pieknie zaokraglone i wyslizgane to czym mnie w zeberko kujłaś??? kolanem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.06.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Zielone ...wzgórza... nad Soliną ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Zielone ...wzgórza... nad Soliną ...... widze , ze sie wracasz i ja tez se nuce , ale co inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.06.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Zielone ...wzgórza... nad Soliną ...... widze , ze sie wracasz i ja tez se nuce , ale co inne Nie wracam tylko jadę Siedzę tak przed podróżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts