jeny 28.06.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Cześć Ciekawy ten wątek z końcem czy kozą Chyba będę częściej zaglądać, jak pozwolicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.06.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 o jeny, no pewnie teoretycznie to powinienes miec skierowanie albo ledykimacje, no ostatecznie wypis a aktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.06.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witaj Zochna - wizytacja siostry rrmi sie nad morzem szykuje...musimy sie jakos ogarnac AnSi droga jestem zwarta i gotowa. czekam na dyspozycje. nawet flagi na miescie wywiesilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 czekam na dyspozycje. nawet flagi na miescie wywiesilam trzeba do nocnego skoczyc o jeny Jutro z rana planowany jest zabieg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 28.06.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Ykhm... Czy aby zrozumieć o co chodzi w tym wątku, to powinienem przeczytać wszystkie strony..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Ykhm... Czy aby zrozumieć o co chodzi w tym wątku, to powinienem przeczytać wszystkie strony..? tak bylam ci ja mloda mialam ci ja wianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.06.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 tone ogromem informacji zalewanych na moja krzynke emaliowaną mysle ,ze kazde zagadnienie mozna rozpatrywac patrząc z dwóch punktów widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.06.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 zagadnienie moze zaplodnienie? Ty kakis dziwny jestes/ zakochales sie znowu w Zosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.06.2007 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Ciekawy ten wątek z końcem czy kozą Chyba będę częściej zaglądać, jak pozwolicie Jasne , tylko rób to dyskretnie żeby koza się nie dowiedziała Jakaś rozdrażniona ostatnio nieboga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.06.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 bylam ci ja mloda mialam ci ja wianek kawaler na ganku we wianku rumianek była dziura w płocie no i po robocie hej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 starasz sie Kulka piekne wiersze piszeszdoceniam to i w nagrode masz wyjazd do sasiadnej wsi luksusema mialas Ty jablonke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.06.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 na tech skórach czuję się przez zaszczyt mocno kopnięta o jabłonce się wypowiem później jak mnie wena najdzie oj dana oj dadana..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.06.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Pilnujcie kozy Trawy jej z gór przywiezę , może wreszcie odżyje biedactwo I żeby wrredna na moim wyrku nie spała i mojego kubeczka nie piła I te skóry ode mnie posmyrajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.06.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Kulka, Maxi - co myślicie o małym dziubnięciu ???? Taki trójkącik ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.06.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Pilnujcie kozy Trawy jej z gór przywiezę , może wreszcie odżyje biedactwo I żeby wrredna na moim wyrku nie spała i mojego kubeczka nie piła I te skóry ode mnie posmyrajcie ojojoj...chli chlip......gdzie Ty jedziesz Maxtiiii gdzi Cię w obce strony gna na zatracenie jedziesz oj na zmarnowanie...chlip chlip i trójkąta nie będzie sebo, damy się pytać nie uchodzi o takie rzeczy jakby co, to będę w kantorku koło dyżyrki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.06.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 w sumie to nie pamietam , zebym Maxi na urlop wyslala , ale niech jedzie .wyladnieje , pochodzi , byle w szczeline jaka nie chciala sie wcisnac Aggi to pojechala , ale sie napalmia na zapas chyba, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.06.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 a co sie tak Wszyscy rozjezdzaja ? Co to jest - zaklad pracy i uklad zbiorowy To jest jednostka skoszarowana , a nie zeby takie tam no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.06.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 nie wnikaj Zosia widzialam Cie Kulka na zdjeciu niezla d.upa jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 30.06.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 nie wnikaj Zosia widzialam Cie Kulka na zdjeciu niezla d.upa jestes nooooooooooooooo na żywo jeszcze lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.06.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Wy mi tu nie cukrujcie ja wiem, że Wam chodzi o tą nalewkę, co ją trzymam na czarną godzinę ale się zamknęłam w latrynie i sama wypiję hehe ewentualnie mogę się podzielić z kimś kto ładnie śpiewa tak od serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts