zielonooka 03.07.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 cmokam kulke !!!!! haloooo!!!! rrmi - jestem do piatku, potem 2 tyg mnie nie ma, potem chyba znow jestem a potem to nie wiem (powoli wracam sobie chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 matka ubierz sie w matke , bo w tym da dum ta dum jakos glupio wygladasz Zielona to ja na lyske licze szkocka, tylko kierowce musisz zabrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.07.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 łyskacz jak najbardziel ale jerlandzki (a nie szkodzki bo mnie tam zarabia jak bede chciala szkota kupic - strasznie drazliwi na tym punkcie bo ponoc jedyna sluszna whiski to irlandza (np "paddy") Kupowac szkocka to jak wysiasc w Krakowie i krzyczec: " Legia ! legia! " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 rrmi kazden taki wyglad ma, na jaki zasluguje. zielona, z tego co ja widze to oni wszystko pija, ale przy polskim piwie wymiekaja - "too strong"- gadaja Ze o naszej poczciwej wodeczce nie wspomne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 drazac temat trunkowy polecam irish coffe daje niezlego kopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.07.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Wszyckie wyjechaly akurat jak ja wracam? A takom ladnom fujarke przywiezlam... Kozie zagram bo jakas taka wyteskniona jest. a umiesz ojdiridi ? długi jej zawsze śpiewał i przywykła Zielona, już Cię obśliniłam w szpilkach mimo zakazu Najprzełożeńszej czuję, że beknę za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.07.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 drazac temat trunkowy polecam irish coffe daje niezlego kopa. jak chcesz kogoś otruć polecam paczino ..........do dziś mnie otrząsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.07.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 job twoju mac Kroyena dochodzi Nie dosc, ze dochodzi, to na dodatek jeszcze zyw jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.07.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Wszyckie wyjechaly akurat jak ja wracam? A takom ladnom fujarke przywiezlam... Ja Ci bede musial wystarczyc. Tez mam fujarke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.07.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Tez mam fujarke... Podroba czy oryginal? Bo koza se nie da kitu wcisnac. W szczegolnosci ze ma cieczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.07.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 o to sie rozchodzi, ze nie ma pewnosci ze to cieczkato raczej rura w latrynie peklamozna by ja ta fujara zapchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Tez mam fujarke...a kto to widzial? Poza tym rusek nas pod okupacje chce brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 05.07.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 1. podroby to sa w sklepie miesnym, ja mam unikat2. kozie nic nie bede wciskal, a tak w ogole, to ta koza jest brzydka3. dowody na istnienie sa, ale zawsze ktos moze powiedziec, ze sfabrykowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 1. podroby to sa w sklepie miesnym, ja mam unikat 2. kozie nic nie bede wciskal, a tak w ogole, to ta koza jest brzydka 3. dowody na istnienie sa, ale zawsze ktos moze powiedziec, ze sfabrykowane... Pozwole sobie ustosunkowac sie do punktu nr 2. Otoz uwazam , ze koza jest jak kazda kobieta. Dobry make up , fryzjer i 15 lat mniej. Mini i szpilki moge jej nawet pozyczyc na jakas dobra okazje. Odnosnie pkt 3 Jeden dowod rzekomy widzialam ,ale jakos tak nie podobny byl Taki ladny i slodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 o to sie rozchodzi, ze nie ma pewnosci ze to cieczka to raczej rura w latrynie pekla mozna by ja ta fujara zapchac powiedz od razu, ze hydraulika ci trzeba. Obecnie som tylko na zapisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.07.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 1. podroby to sa w sklepie miesnym, ja mam unikat 2. kozie nic nie bede wciskal, a tak w ogole, to ta koza jest brzydka 3. dowody na istnienie sa, ale zawsze ktos moze powiedziec, ze sfabrykowane... Pozwole sobie ustosunkowac sie do punktu nr 2. Otoz uwazam , ze koza jest jak kazda kobieta. Dobry make up , fryzjer i 15 lat mniej. Mini i szpilki moge jej nawet pozyczyc na jakas dobra okazje. Mnie, mnie pierwszej obiecałaś na tą okazję co wiesz, trafiła nam się jak ślepej kurze ziarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Kulka nie gadaj , ze sie na moje obietnice nabralas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.07.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 czyli co....miniówy nie będzie będziesz jeszcze chciała coś przyjdzie koza do woza......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 znaczy bedziemy sie bawic w koze i woz? to ja mam byc koza a Ty wozem?i I mam przychodzic , tak? ladnie , ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.07.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 tak mi się wymyśliło ale możemy też pograć w klasy, albo w głupiego jasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts