rrmi 05.07.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A czy Cortazar zagra z nami w klasy? Jesli tak to bede sie bardzo cieszyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.07.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Kurde, ale by było fajowo to ja idę po stół, świeczkę i talerzyk może go przywołamy zza światów Ps. nigdy nie doczytałam tej powieści, próbowałam wg tego klucza, ale to jak z Ulissesem Joyce'a, trzeba mieć dużo samozaparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.07.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Kuleczka , jak Ty mi pozyczyc swoje nogi, z kostkami zwlaszcza, na weekend chociaz co, - to ja dwa razy przeczytam Cortazara i Joyce i moge streszczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.07.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 powiedz od razu, ze hydraulika ci trzeba. Obecnie som tylko na zapisy. slyszlam ze on teraz obce dziury zapycha kosmopolita jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.07.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Odnosnie pkt 3 Jeden dowod rzekomy widzialam ,ale jakos tak nie podobny byl Taki ladny i slodki Wszystko sie zgadza. Przeciez wiesz, ze ladne dziewczyny zazwyczaj maja nie tak ladne kolezanki. Moze to i ojcow dotyczy... Ja to wlasciwie chcialem napisac, ze ta koza jest pusta i ma tylko trawe w glowie. Nawet mejkap i gruntowna depilacja jej pod tym wzgledem nie pomoze. Ale moze to nie ma znaczenia, bo ja sie zastanawiam, kto to ten Cortazar... Czy to jest moze kucharz Smoka Wawelskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Nie wazne kto kim byl. Wazne , ze jesli nie zmieni sie ta jesien na lato to ja pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.07.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 jesli nie zmieni sie ta jesien na lato to ja pasuje dekadencji na oddziale mowimy stanowcze nie Ja deszczowym dniem Ci przyniosę z ziem Gdzie nie pada deszcz Slonca pereł blask (czy jakos tak ) Spłynie do twych rąk Światła złoty krąg ekhm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Pieknie to zaspiewalas Zosiu I to i Kukuruku paloma i w ogole bylam u fryzjera na polepszenie pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.07.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ja tez bym chciala zaspiewac ale nie umiem to mnoze wierszyk zadeklamuje co? a propos fryzjera - mam odrosty musze zafarbowac ale mi sie nie chce isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.07.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Pieknie to zaspiewalas Zosiu I to i Kukuruku paloma i w ogole to bylo z plejbeku ale na to nie patrz patrz na serce bylam u fryzjera na polepszenie pogody robilas mokra wloszke ? ja bylam w kafelkowym. mam dosyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.07.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 fajne to jest nie ? moze byc skorkowane albo nie , w roznych kolorach takie podwojne, moze byc na dwa tylki. no albo na jeden, to zalezy tylko nie wiem , czy na polski czy hamerykanski http://www.meble.vox.pl/images/zdjecia/Szezlong_Double-Love_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 patrz na serce miej serce i w se patrzaj Nie na wloszke ,ale na mokry garnek , tak moj powiedzial Zielona deklamuj ,a ile zaplacisz za sluchanie? Zosiu czy moge posiedziec? Mam nadzieje , ze nie wysiedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.07.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 no tego chcialam wkleic we w hamerykanskich wnetrzach ale kurka, sie doczekam az któś tam zajrzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.07.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ja tez bym chciala zaspiewac ale nie umiem to mnoze wierszyk zadeklamuje co? a propos fryzjera - mam odrosty musze zafarbowac ale mi sie nie chce isc można jeszcze ogolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.07.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Zosiu czy moge posiedziec? Mam nadzieje , ze nie wysiedze siadaj smialo , to jeszcze nie zaplacone moze cóś fajne wysiedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.07.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Nie na wloszke ,ale na mokry garnek , tak moj powiedzial widac sie chlop zna na trendach jak ja sobie loki nakrecilam to moj mi powiedzial , ze wygladam jak ksiaze Radziwill chyba, ze niby tak dostojnie czy cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 a mnie to fryzjerka wziela i skomplementowala powiedziala , ze tak ladniej wygladam jak przytylam ja w hamerkanskim grasuje jak co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.07.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Zielona deklamuj ,a ile zaplacisz za sluchanie? Uwaga deklamuje: (płace w naturze ) Wlazł kot na płot i spodł Zochna - nie draźnij rrmi siedziskami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.07.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 można jeszcze ogolić nie ... ja juz fryzjerskie przygody z obcinaniem pol roku temu mialam - starczy mi na 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.07.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 a mnie to fryzjerka wziela i skomplementowala powiedziala , ze tak ladniej wygladam jak przytylam a mi to sprzataczka powiedziala : o myslalam, ze to jakas mloda dziewczyna idzie, ale patrze - a to pani ja w hamerkanskim grasuje jak co ale we w tylku czy we wnetrzach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts