Zochna 06.07.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 nie ... ja juz fryzjerskie przygody z obcinaniem pol roku temu mialam - starczy mi na 10 lat bardzo Ci ladnie zielona we wtych obcietych bylo. ale jak wzielas i zapuscilas to tez ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 pacz jaka fajoska ta sprzataczka Zielona mowisz o tym jak wygladalas jak ludzik lego ? Zosiu ja we wnetrznosciach tez , bo patrze se takie tam. Ostatnio wyczytalam jak sie Tobie snilo , ze na marchewce siedzisz Nie wiem co chcialas przez to powiedziec i nie chce sie nawet domyslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.07.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 dobrze ze nie jak transformers pada mi za oknem , pada... przykleilam nos do szyby i zostal na niej tlusty slad od fluidu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 pada mi za oknem , pada... krazyly plotki, ze na glowe kurna mi pada ,siedze caly dzien w domu z przerwa na komplementa u fryzjera a mialo byc tak pieknie zimne dryny ,ognisko i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.07.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Dziewczyny, ale Wy to fajne jesteście Zawsze jak tu wleze, to mnie się humor poprawia jak to człeka czasem sentymenta wezmą, ale już nie mówię nic, bo już widzę tą ścierę we mnie wycelowaną Apropo fryzjera, to jak se raz zrobiłam fryzjure, to zaślubiony nie mógł do domu dojechać, bo co spojrzał, to miał konwulsje śmiechu........ a ja płakałam szczerema łzoma miałam się rozwieźć po tym, ale mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.07.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ... ja w hamerkanskim grasuje jak co Ja moge powiedziec, ze nawet podloge TAM omietlam na ewentualnych gosci wizytacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.07.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Deszcze niespokojnePopsuly Pol SATMy na tej budowieLadnych pare latDo bloku wrocimyPizze przypalimyI pojdziemy spac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Dziewczyny, ale Wy to fajne jesteście Zawsze jak tu wleze, to mnie się humor poprawia wiem wiem wiem , dobrze jest sie k.ur.a z kogos posmiac jak sie ten ktos szczerze przyzna do tego , ze ma fryz na mokry garnek , wiem AnSi bedzie Ci to wynagrodzone mmmad czy ta piosenka dla mnie byla moze? Jesli tak to piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.07.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 mmmad czy ta piosenka dla mnie byla moze? Jesli tak to piekna Moze byc dla Ciebie, bo dla Ciebie niebo dzis mam (deszczowe). Ty narzekasz, a wiesz co sie dzieje w Krakowie na Brackiej? I nie pisz mi postow, ze znowu pada i nasturcje na deszczu mokna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.07.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ... I nie pisz mi postow, ze znowu pada i nasturcje na deszczu mokna... Nie no..ja tylko powiem, ze ciagle pada, a noca to nawet o szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni - jesienny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.07.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Dziewczyny, ale Wy to fajne jesteście Zawsze jak tu wleze, to mnie się humor poprawia wiem wiem wiem , dobrze jest sie k.ur.a z kogos posmiac jak sie ten ktos szczerze przyzna do tego , ze ma fryz na mokry garnek , wiem a wcale mi nie o to chodziło tak to jest, jak się ma szczere serce, to trzeba mieć twardą d.upę http://www.heke.pl/gg/miny2/zmieszanie_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.07.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 o szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni - jesienny??? nie , to listonosz. caloroczny. dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 o szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni - jesienny??? nie , to listonosz. caloroczny. dwa razy. Romantyczki sie znalazly . To Kowalski z parteru przyszedl cukru pozyczyc Kulka nie rycz juz , tez wygladalas jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.07.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Listonosz mowisz...moze i tak, tylko po co mu ta sikawka Leje i leje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.07.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Donoszę, że nadal leje, jakby kto nie wiedział Rrmi, no właśnie, też miałak kukuruku na głowie, tak jak Zosia śpiewała A Kowalski, to przyszedł nie tylko po cukier jeszcze mąki chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.07.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 A Kowalski, to przyszedł nie tylko po cukier no nie gadaj , ze i pobzykac chcial ? Z tym kukuruku to wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.07.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 wolalabym zeby sie przy mnie nie wyrazac. rrmi - odnalazlam Twoje mysli z pazdziernika 2006 czy Ty jeszcze myslisz o trawertynie, zeby go na podloge ? bo ja troche mysle, ale nie wiem co myslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.07.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 wolalabym zeby sie przy mnie nie wyrazac. Przepraszam , nie chcialam urazic Twojej dziewiczej delikatnosci i wrazliwosci. Reszte rozwazan przeniose do hamerykanskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.07.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 A Kowalski, to przyszedł nie tylko po cukier no nie gadaj , ze i pobzykac chcial ? Z tym kukuruku to wlasnie no nie! dopiero teraz zauważyłam tę haniebną insynuację dobrze Ci Zosia powiedziała tu jest szpital heloł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.07.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 no to za Kubice hip hip hurrrrraaaa Kubica Pany Jeszcze tam polski hymn w tej formule zagraja , zobaczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts