kuleczka 08.07.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ale była walka na koniec Kurde, ja to chyba jakaś zboczona jezdem..... bo jak te maszyny już przekraczają metę i zwalniają.....te silniki rozgrzane tak mrrrruczą......................mam dreszcze cieszę się razem z Tobą rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.07.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 ja to normanie kocham jak Ferrari krzyczy Opijmy to Kulka albo taki Pontiac 8 cylindrowy Jak po mojego Dzieciaka kolega przyjedzal takim to ja pierwsza stalam przy oknie i sobie tak podsluchiwalam AnSi trzeba polac , bo Jej na starosc rzezbiarza szukac przyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.07.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 ja to się posikałam normalnie ze śmiechu i wyszło w końcu, że prosta dziewucha jestem, na sztuce się nie znam Wypijmy za Kubicę, za AnSi i za męskie sporty http://lex_vip.ovh.org/drink.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.07.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ty se Kulka przeglad zrob techniczny bo jak Ci zwieracze puszczaja i posikujesz to bieda z Toba bedzie Nijak Cie wyprowadzic na spacer czy gdzies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.07.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Nie bój żaby jakby co, to pampersy mam przyobiecane z biedronki za pół ceny.... ma się te znajomości i proszę mnie nigdzie nie wyprowadzać już raz mnie wyprowadziłaś hę.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.07.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 i proszę mnie nigdzie nie wyprowadzać już raz mnie wyprowadziłaś hę.......... nie udawaj , ze wyprowadzanie na zla droge Ci nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.07.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Kulka chcesz poćwiczyć zwieracze ???? Seb8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.07.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Kulce zwieracze puszczają a mnie taka jedna, nie wredna, wontrobe w południe rozwaliła. Więc się pytam, czy kroplówka wolna jest, bo jak tak, to podepne się na chwilę, może dłużej jak objawy nie ustąpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.07.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 .. AnSi trzeba polac , bo Jej na starosc rzezbiarza szukac przyszlo. Wiesz rrmi - ja Ci wiele wybaczyc moge, no ale zeby zaraz " na starosc" :) Chociaz...dobry rzezbiarz to z kazdym materialem powinien dac sobie rade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.07.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 anSi, no właśnie, się nie ma co obrażać już on Ci wyrzeźbi to i owo sebo no ćwiczę, ćwiczę, tylko nie wiem, jak to miało być........noga za głowę, ręka o ścianę i co dalej....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.07.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 sebo no ćwiczę, ćwiczę, tylko nie wiem, jak to miało być........noga za głowę, ręka o ścianę i co dalej....................... No kulka , jak to nie wiesz ? Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to ....mało !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.07.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 jakoś mi dzisiaj to wyginanie nie idzie Maxti, chodź, ogrzej się na zapiecku, bo Cię tam "galancie" wypi.ździło na wywczasach może Ci siostra na wzmocnienie coś podłączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.07.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 jakoś mi dzisiaj to wyginanie nie idzie Maxti, chodź, ogrzej się na zapiecku, bo Cię tam "galancie" wypi.ździło na wywczasach może Ci siostra na wzmocnienie coś podłączy Dzięki kochana Niejaki Jack Daniels się już mnie zatroszczył To jaiś nowy u nas chyba bo wcześniej nie miałam przyjemności Ale zapiecek Ci u nas najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.07.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Nie ma jak w domu Maxi jest ok ten to tamto tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.07.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Nie ma jak w domu Maxi jest ok ten to tamto tego Normalnie sie cieszę , ten tego owego Ja wiedziałam że tak będzie Ja wiedziałam Ja wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.07.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ja wiedziałam że tak będzie Ja wiedziałam Ja wiedziałam wiedzma , normalnie wiedzma To daj podlacze Cie poza kolejnoscia , zebys nie odwykla. U nas po staremu ,tylko z Kulka jest nie bardzo te zwieracze wciaz jednak jakies skapciale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.07.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ja wiedziałam że tak będzie Ja wiedziałam Ja wiedziałam wiedzma , normalnie wiedzma To daj podlacze Cie poza kolejnoscia , zebys nie odwykla. U nas po staremu ,tylko z Kulka jest nie bardzo te zwieracze wciaz jednak jakies skapciale No starałam się jak mogłam ale pod koniec już nie mogłam Jednak na naszym zapiecku można więcej Wszystkiego Najlepszego Od jutra z kulką trenujemy Nie mam ten tego , porządek musi być Cztery razy po dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Dobra , bierzemy d.upki w troczki i jedziemy furmanka kosic pole.Bedzie swieze siano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.07.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało a jak mnie znowu pstryknie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało a jak mnie znowu pstryknie ? Pstryk....pstryk.... Teraz jesteś bezpieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts