Maxtorka 12.07.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 wsiasc do pociagu belejakego Łatwo powiedzieć jak sie z Orient Expressu wysiadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 nie ja nie jechalam tym Orientem , bo za drogi ale w TV widzialam dzisiaj zreszta juz osiadlam , tak podspiewuje moze ktos do chorku dolaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.07.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Wiła wianki i wrzucała je do falującej wody Wiła wianki i wrzucała je do wód... A potem trza tego wianka wspólnie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.07.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 On zimny, on zimny, ona gorąca on nie chce, on nie chce, ona go trąca i prawą rękę na niego kładzie ruszaj się ruszaj, się ty stary dziadzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 13.07.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 mmmad, znaczy wcześniej nas długi formował??? aaaa, to kontunuuj, kontunuuj Nic nie znaczy. Ale jestem gotow zalozyc sie o nap...arstek, ze gdyby byl, to by sie zglosil Wiec swiadomy praw i obowiazkow wynikajacych z p.o. sie zglosilem Tez mnie zaintrygowalo to "nas". Widac nie we wszystkie toczace sie sprawy Długi mnie wtajemniczyl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.07.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 mmmad tu sie prawdziwe zycie po prostu toczy swoim torem Taka proza nasza A moze nawet i poezja Ja sie zajme Aggi zaraz Porzadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 13.07.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Ja sie zajme Aggi zaraz Porzadnie Ja ja moge potem przejac. Oczywiscie, z racji zastepowania Wiadomo Kogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.07.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 szybkie samochody szybki sexszybkie decyzjeto jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.07.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 rrmi, miałaś nie chodzić więcej do multipleksu to za dużo wrażeń, jak dla Ciebie 1950 zalecił Ci co najwyżej fotoplastikon i to z umiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.07.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Ja sie zajme Aggi zaraz Porzadnie zajęła się.... luuuudzie... co ona ze mna zrobiła no więc tak: - najpierw dostałam taki wieeeeelki talerz żurku z kiełbaską i jajkiem - później doniosła drugi talerz - karczek duszony (dużo ! ) z ryżykiem, a ryżyk z kukurydzką, papryczką i takimi innymi zawartościami - do tego ogóry kiszone - nie skończyłam jeszcze karczku, kiedy postawiła obok pół litra kisielku jeżynowego Ponadto proponowano mi jeszcze kolejno: bułeczkę słodką z szerokim wchlarzem nadzień! coś, co zapomniałam jak się nazywa, ale jest tuczące ciasteczka w trzech asortymentach nie wiem jak zdołałam się doczołgać do samochodu i odjechać, ale rozciągnięty kałdun jeszcze dziś sobie przydeptuję.... następnym razem ONA zapowiada grochową - ale wtedy to ja się chyba do nich wprowadzę, wrota do garazu mają szerokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.07.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Ja ja moge potem przejac. Oczywiscie, z racji zastepowania Wiadomo Kogo. ale czy Ty zostałeś aby przeszkolony stanowiskowo ? nie boisz się... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.07.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 A o ktora Lodzie chodzi - ta ze spozywczego znaprzecifka tak tak Niech ktos zabierze ta muche ode mnie ,bo jak jej przypie..le to zobaczy No nieźle jej przypie..liłaś bo do mnie skubana doleciała Ciekawe kto ją teraz przejmie ? Będę walić na połnoc chciałam tylko dodać, że mucha to akurat ze Zgierza była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Nie gadaj tak ,bo mi sie caly szpital zwali na glowe i co ja wtedy zrobie biedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.07.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 A o ktora Lodzie chodzi - ta ze spozywczego znaprzecifka tak tak Niech ktos zabierze ta muche ode mnie ,bo jak jej przypie..le to zobaczy No nieźle jej przypie..liłaś bo do mnie skubana doleciała Ciekawe kto ją teraz przejmie ? Będę walić na połnoc chciałam tylko dodać, że mucha to akurat ze Zgierza była. Baron cygański ? A ja goopia myślałam że to zwykła polska plujka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.07.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 złotego zęba miała .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.07.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 złotego zęba miała .... Bogata z domu znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.07.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ja ja moge potem przejac. Oczywiscie, z racji zastepowania Wiadomo Kogo. ale czy Ty zostałeś aby przeszkolony stanowiskowo ? nie boisz się... ? Przez ostatnie dwa lata ostro trenowalem z budowlancami i czuje, ze moge juz stawic czola. (I licze na to, ze rrmi udzieli mi jakichs wskazowek...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Udzielic to ja moge , ale reprymendy Jak zobacze , ze zle Jej zmieniasz pampersa i zasypki nie stosujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.07.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Udzielic to ja moge , ale reprymendy Jak zobacze , ze zle Jej zmieniasz pampersa i zasypki nie stosujesz Ona te pampersy to juz czy jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ty sie nie pytaj tylko zatalkuj Bo sie zatrze Tak poza tym to mialam kanapke z bulka i z mielonym i z ogorkiem. Zjadlam cala Tak poza tym jeszcze to niech wlasciciel tego lokcia co mnie uwiera go zabierze , bo nie zasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts