kuleczka 06.08.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Wiadomo, jak o ptaku to przez 3 strony ornitolodzy cholera od siedmiu boleści Ps.Zosia, miałaś kogoś konkretnego na myśli bo wiesz............ja nikomu nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 ptaki sa wazne dla otoczenia i jak chcesz Kulka to sie smiej , ze ja nie ornitolog,ze nie tego , ale jeszcze kiedys bedziesz chciala to zobaczysz tez sie madra znalazla w ogole kto jest za ptakami to niech sie wpisuje na krotko zwyczajnie ze jestem niby za albo na sam przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.08.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 palec pod budkę bo za minutkę zamykamy budkę budka się zamknęła ptaka przycisnęła Ps. rrmi Ja się śmieję tak półgębkiem to w sumie nie śmianie, ale takie tylko drżenie, jakby rechot, ale inaczej..... normalnie, jak to z ptaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 moj smiech jest przez lzybo moj Stary widzial teraz pielgrzymke i mnie chce wyslaci to bez ptaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.08.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Ja się jemu wcale nie dziwię miałby chłopina parę dni spokoju a z głodu by nie umarł od czego jesteśmy my, forumowiczki (a ptak, jak to ptak, by wziął odpoczął) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.08.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 na kolanach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Ty sie Kulka normalnie popukaj Przeciez moglby zejsc z tesknoty zreszta ja sie na patniczke nie nadaje nogi by mnie boleli jak chcesz to Ty idz ,a ja Twojemu ugotuje Frosiu ja az taka grzeszna chyba nie jestem , zeby zaraz na kolanach tam troche to tak ,ale nie zeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.08.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 budka się zamknęła ptaka przycisnęła Ptaszysko nieboże Któż Ci dopomoże? Kto Cię oswobodzi ......dalej nie napiszę Bo każdy kojarzy O kogo tu chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.08.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 na kolanach? To sie prosi a nie odpoczywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 powiem krotko tu sie takie glupoty wypisuje ,ze ja lepiej pojde i posprzatam deski z obejsciabo sie moge w ogole zgorszyci wtedy bede musiala juziscna pielgrzymke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.08.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Ty sie Kulka normalnie popukaj Przeciez moglby zejsc z tesknoty zreszta ja sie na patniczke nie nadaje nogi by mnie boleli jak chcesz to Ty idz ,a ja Twojemu ugotuje Ja już byłam 4 razy za dziecka, mam odpusty załatwione i na zapas mam wyproszone Jak bym wiedziała, że taką spotkam, to bym wyprosiła i dla Cię a teraz to wzięło przepadło było wszystko a ztym gotowaniem to chyba nie miałabym zaufania nie żebym tego tamtego, czy owego ale żeby jakoś tak przez nieuwagę, albo niechcący a może i przez pomyłkę nie dojszło do czego niepotrzebnego....... zatrucia znaczy pokarmowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.08.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 kto tam cie wie rrmi nie grzeszylam jeszcze z toba wiec trudno mi ocenic ale se mysle : bez ptaka na kolanach ? ciezko by ci bylo zgorszylam sie tymi ....gupotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.08.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 sluchajcie - jak jest robota to jest robota a nie zeby jakies podsmiechujki ja sie z tym zgadzam i ja jestem za tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.08.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 kto tam cie wie rrmi nie grzeszylam jeszcze z toba wiec trudno mi ocenic ale se mysle : bez ptaka na kolanach ? ciezko by ci bylo zgorszylam sie tymi ....gupotami ja z Tobom... to wszystko pitole... siostro daleko do Zakopca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.08.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 sluchajcie - jak jest robota to jest robota a nie zeby jakies podsmiechujki ja sie z tym zgadzam i ja jestem za tym. właśnie, tylko cha cha hihi a robota stoi jak nie przymierzając wspominany powyżej ten, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 powyżej ten, no znaczy Jea? Wiedzialam ,ze to Jego wina ,bo tylko lazi za zmyslami. Na pielgrzymke nie idzie a sie madrzy Zwoluje narade robocza wkrotce. Z tym ,ze wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.08.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 właśnie, tylko cha cha hihi a robota stoi jak nie przymierzając wspominany powyżej ten, no no chiba ze nie jea co kulka ten co ja nie moge powiedziec, a co Ty go nie wygadasz to jest lesniczy wyobrazasz sobie. i to jest taka tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.08.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 no chiba chiba, że jea a kto inny Dobre masz serce Zosiu stym gajowym tak go przygarnąć do serca bądź co bądź bezinteresownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 bądź co bądź bezinteresownie taaa rosnie mi tu kaktus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.08.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 bądź co bądź bezinteresownie taaa rosnie mi tu kaktus? noooooo musisz teraz uważać jak se bedziesz rzyć wycierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts