rrmi 06.08.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 noooooo musisz teraz uważać jak se bedziesz rzyć wycierać idz spac ,bo sie marudny robisz na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.08.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 noooooo musisz teraz uważać jak se bedziesz rzyć wycierać idz spac ,bo sie marudny robisz na noc boje się , bo może mi się kulka na pielgrzymce przyśnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.08.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 tera się bedom nabijać psiamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.08.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 kto tam cie wie rrmi nie grzeszylam jeszcze z toba wiec trudno mi ocenic ale se mysle : bez ptaka na kolanach ? ciezko by ci bylo zgorszylam sie tymi ....gupotami ja z Tobom... to wszystko pitole... siostro daleko do Zakopca? ja z Tobom ... tez wiesz nie mow nikomu , ze my juz byli w tej co czesto chowa pomyslom , ze my grzeszyli albo co eh..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.08.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 tera się bedom nabijać psiamać Nie nabijać tylko pakować , w tym roku pielgrzymka w Zakopcu , obecność dla odpuszczenia czy dopuszczenia , się trochę gubię , obowiązkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.08.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 .. a czy my idziemy może przez Kraków? Bo my tam z długim interes mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 .. a czy my idziemy może przez Kraków? Bo my tam z długim interes mamy A ja to niby co? kielbasa? tez bym se tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.08.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Jutro impra. Dziewczyny mam nadzieję ze będzie prezent for mee:) Będziecie się mogły ten tego wykazać sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.08.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 tez bym se tego ten tego wykazać razem pijecie? wykazanie tego przez tamtego to się chyba donos nazywa rrmi starczy i dla Ciebie tej kiełbasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.08.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Jutro impra. Dziewczyny mam nadzieję ze będzie prezent for mee:) Będziecie się mogły ten tego wykazać sebo8877 Mnie nie będzie buuuuuuu zostawcie coś dla mnie jak wrócę se zjem i się wykażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Sebus to jo-Frosiachcialach ci ino zyczyc wszystkiygo co nojlypsze w tyn Twoj Geburtstagzycza ci cobys miol co kcesz, z kim kcesz i kaj kcesz cobys miol pociecha z kobity i bajtla i coby cie szczynscie nigdy nie opusciulo sla ci kusiole o jo cie pinkoleale jo ci przaja i nie som to jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.08.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Sebus to jo-Frosia chcialach ci ino zyczyc wszystkiygo co nojlypsze w tyn Twoj Geburtstag zycza ci cobys miol co kcesz, z kim kcesz i kaj kcesz cobys miol pociecha z kobity i bajtla i coby cie szczynscie nigdy nie opusciulo sla ci kusiole o jo cie pinkole ale jo ci przaja i nie som to jaja Pieronie dziołcha - nie spodziywoł ech sie ze jeszcze ftoś mi tak przaje. To jo też Ci kuski śla i dziynkuja ześ o mnie sie spomniała Oby twoji winszowani sie sprowdziyło - jak na razie idzie do przodku - baba słocho bajtel w drodze:) a w kieracie sie poprowio:) Jeszcze roz festelnie Ci dziynkuja No i na wieczor przić na impreza oddzialowo Kuleczka -no liczę że się zrehabilitujesz za niobecność i to conajmniej ze 3 x:) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Sebus to jo-Frosia chcialach ci ino zyczyc wszystkiygo co nojlypsze w tyn Twoj Geburtstag zycza ci cobys miol co kcesz, z kim kcesz i kaj kcesz cobys miol pociecha z kobity i bajtla i coby cie szczynscie nigdy nie opusciulo sla ci kusiole o jo cie pinkole ale jo ci przaja i nie som to jaja Pieronie nie dorozumiałam co tam Frosia nakumkała ale że dobra z niej dziołcha pewnikiem same dobrości , więc Ja Ci tego samego winszuję ( tylko 3 razy bardziej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.08.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Sebus to jo-Frosia chcialach ci ino zyczyc wszystkiygo co nojlypsze w tyn Twoj Geburtstag zycza ci cobys miol co kcesz, z kim kcesz i kaj kcesz cobys miol pociecha z kobity i bajtla i coby cie szczynscie nigdy nie opusciulo sla ci kusiole o jo cie pinkole ale jo ci przaja i nie som to jaja Pieronie nie dorozumiałam co tam Frosia nakumkała ale że dobra z niej dziołcha pewnikiem same dobrości , więc Ja Ci tego samego winszuję ( tylko 3 razy bardziej ) Ja też do dziewczyn się przyłączę, jak Maxi nie dorozumiałem ale co nie zrozumiałem, to sobie dodałem Seba- wszystkiego dobrego w domu i w kieracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.08.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Sebus to ja tez - Sretan rodjendan!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.08.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Sebus to ja tez - Sretan rodjendan!!! Bobry duszku w jakiej to gwarze Maxi - dziękuje - i także 3x Ci podziękuję - dzisiejszej nocki na oddziale - tam gzie zawsze:) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.08.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Dobry Sebus to w mojej, czyli po Chorwacku. To po naszemu - wszystkiego dobrego z okazju urodzin !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.08.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Dobry Sebus to w mojej, czyli po Chorwacku. To po naszemu - wszystkiego dobrego z okazju urodzin !!! To Ty Chorwacianka jesteś ???? Chyba będę musiał Cię poderwać Dobry Duszku:) sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 [Chyba będę musiał Cię poderwać Dobry Duszku:) sebo8877 Udam że tego nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.08.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Dobry Sebus to w mojej, czyli po Chorwacku. To po naszemu - wszystkiego dobrego z okazju urodzin !!! To Ty Chorwacianka jesteś ???? Chyba będę musiał Cię poderwać Dobry Duszku:) sebo8877 Ty tak na slepo mnie nie podrywaj, bo tutejsze babki sa piekniejsze od nas!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts