rrmi 17.08.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 długi mu wcisnął reniferka??? No wciskal i to wcale nie na sile. Chodza sluchy , ze cos bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.08.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 z tym ze to nie jest pewne,bo Sel nie ma czasu, poniewaz jest zajety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.08.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 on jest bardzo zapracowany szczególnie rano i wieczorem no i w południe też, że nie wspomnę o nocy chyba nie da rady wcisnąć tego reniferka w swój napięty.................. grafik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.08.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 na reniferka chyba jakos nie sezon co? tak bardziej w grudniu chyba? no chyba ze wprowadzamy nowe haslo :" czysty reniferek cały rok!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.08.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 ssie potrzebuje wymasować ... juz za niedługo wsiok byde ... kupie se proce i bede walił do tych obszczymurkow ,co mi srają kole płota a tak wogle ,to ile cieczka u suki trwa ? bo mi stada kundli nielegalnie przez miedze do somsiada maszerują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 17.08.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 ssie potrzebuje wymasować ... juz za niedługo wsiok byde ... kupie se proce i bede walił do tych obszczymurkow ,co mi srają kole płota a tak wogle ,to ile cieczka u suki trwa ? bo mi stada kundli nielegalnie przez miedze do somsiada maszerują a co zazdrosny...??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.08.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 a tak wogle ,to ile cieczka u suki trwa ? 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.08.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 he he he 2 lata he he he ale to tylko u rasowych. u tych bez rodowodu to 3. no tak jest. A tak jesli chodzi o meritum to przeciez te co sraja kole plota to nie sa obszczymurki ile mozna powtarzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.08.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Zosia, nie wzięło Ci się pod uwagę, że płot może murowany jest tak tylko teoretycznie hipotezuję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Kulka Przeciez Zosi o co inne chodzi A Selim udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 17.08.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Kulka Przeciez Zosi o co inne chodzi A Selim udaje CO to jest u ???????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.08.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 uuuu powiadasz obstawiam, że odgłos paszczą osobnika, który właśnie przyciął sobie coś spręzyną od materaca zgadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.08.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 uuuu powiadasz obstawiam, że odgłos paszczą osobnika, który właśnie przyciął sobie coś spręzyną od materaca zgadłam Uuuuuuu to raczej odgłos partnerki tegoż osobnika po kilku dniach od w/w zdarzenia po naocznym oblukaniu miejsca zdarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.08.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 eeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.08.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 widzialaaaaam orrrrlllaa ciiiieeeennnn do gory wzbil siieeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.08.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 do góry wzbił się niczym kurz jaki preparat przyjęłaś moja droga doustnie? Twój stan mnie niepokokokoi choć i tak jest lepiej niz z pozostałymi, co mają zbiorową komę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 kokoko Aggi co się Ciebie stanęło że tak gdaczesz jak kurka złotopiórka co jajko zniesła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.08.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ja mam 2 koma 6 ale niektórzy to mają nawet koma 8 nie wiadomo kto przemycił chodzą słuchy, że koza w cyckach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.08.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ja mam 2 koma 6 ale niektórzy to mają nawet koma 8 nie wiadomo kto przemycił chodzą słuchy, że koza w cyckach widziałem i oby 2 były 6 ale komy nie pokazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.08.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 długi, Ty to chyba masz omamy od tego, co wczoraj wiesz, wypiliśmy za latryną tak się przyssałeś do kozy, że dla mnie niewiele zostało..... Maxtorka, ja bym powiedziała, że Aggi gdacze bardziej jak kokoszka smakoszka, ale spierać się nie będę jestem niezwykle ugodowa i w ogóle zresztą sama wiesz jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts