sebo8877 23.08.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Głowa mie boli.... Moze mię ktoś jebnąć gdzie indziej coby mie ta głowa nie bolała.. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.08.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Głowa mie boli.... Sebo8877 Chodź, utulę...... może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.08.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Głowa mie boli.... Sebo8877 Chodź, utulę...... może pomoże Idę - potul mie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.08.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Maxtorka, ja bym powiedziała, że Aggi gdacze bardziej jak kokoszka smakoszka, ale spierać się nie będę jestem niezwykle ugodowa i w ogóle zresztą sama wiesz jak jest Znaczy że zjadła te jajka a nie zniesła Niedobrze , oj niedobrze , miały być na łapówkę dla NFZ żeby nam wiecej kroplówek zakontraktowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.08.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Maxtorka, ja bym powiedziała, że Aggi gdacze bardziej jak kokoszka smakoszka, ale spierać się nie będę jestem niezwykle ugodowa i w ogóle zresztą sama wiesz jak jest Znaczy że zjadła te jajka a nie zniesła Niedobrze , oj niedobrze , miały być na łapówkę dla NFZ żeby nam wiecej kroplówek zakontraktowali Kroplówki jak kroplówki ale jeszcze jedna koza by się zdała, ta długiego zbiesiła się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.08.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Kroplówki jak kroplówki ale jeszcze jedna koza by się zdała, ta długiego zbiesiła się nie zbiesiła, ale zawiesiła długi jej zainstalował jakieś niedozwolone aplikacje i się teraz co i rusz zawiesza biedna koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.08.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 długi, Ty to chyba masz omamy o mamo to ja wołałem jak zobaczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.08.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Nawet śpiewałeś jakoś tak "widziałem ooooorła cieeeń................................." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 o mamo to ja wołałem jak zobaczyłem to az tak zle...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.08.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 kokokokoko-muś jebnąć? Ktoś się nanananaprasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.08.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 kokokokoko-muś jebnąć? Ktoś się nanananaprasza? mi mozesz ... mi jest dobrze ostatnio i nawet mocne jebniecie nie wyprowadzi mnie z dobrego humoru ps. moge obiecac ze nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.08.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 ps. moge obiecac ze nie oddam słuszna jest Twoja optyka zrobimy z tego łańcuszek św Antoniego .... kokoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.08.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 ps. moge obiecac ze nie oddam słuszna jest Twoja optyka zrobimy z tego łańcuszek św Antoniego .... kokoko tzn Ty mi jebniesz ja komus a ten ktos jeszcze komus innemu? ok tiaaa tylko teraz kogo ja mam wybrac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.08.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 tiaaa tylko teraz kogo ja mam wybrac ? a nie pragnęłaś kontaktów cielesnych z Selkiem? to będzie takie krótkie i pełne dynamiki .. ekhm... zwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.08.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 tiaaa tylko teraz kogo ja mam wybrac ? a nie pragnęłaś kontaktów cielesnych z Selkiem? to będzie takie krótkie i pełne dynamiki .. ekhm... zwarcie czy ja wiem? selek jest fajny ale mnie olewa - nie zagaduje, nie łasi sie, nie pomruczy do ucha.... ja mysle ze walnę kulkę (kuleczka - to z sympatii tak ) ps. aggi - fajna masz sygnaturke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.08.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 walnięcie kuleczki może potoczyć łańcuch zdarzeń w nieprzewidzianym kierunku no czekałam kiedy ją wreszcie zauważysz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.08.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 walnięcie kuleczki może potoczyć łańcuch zdarzeń w nieprzewidzianym kierunku no czekałam kiedy ją wreszcie zauważysz !!! oj bo ja gapa jestem myslisz ze KULKA sie moze potoczyc w niezdefiniowanym kierunku? to moze byc ciekawe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.08.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 myslisz ze KULKA sie moze potoczyc w niezdefiniowanym kierunku? to moze byc ciekawe!!! no! wyobraź sobie na przykład, że kuleczka podcina nogi długiemu... długi wali się na kozę, koza puszcza pawia, paw jest znerwicowany i z krzykiem rzuca się na ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.08.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 TAK!!!! To jest to!!~KULKA wylaz jak cie pani grzecznie prosi , no nie nie boj sie kicic kici tas taś!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.08.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Np przecież stoję, trochę z przyczajki i na drżących nogach, ale zawsze Gotowam na jeb.nięcie dobra, zamykam oczy i czeeeeekam............................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts