zielonooka 27.08.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 ŁUP !!! teraz twoja kolej - kogo łupniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 jeeebbbb...ale walło zielona uchyl sie bo rykoszetem poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Jesoooooo ale dałaś jak dojdę do siebie, poszukam rrmi wybiję jej tą sodówę z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.08.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 odczepta sie ode mnieja jestem bo jestem i tak byc musii ni9e mieszac ni w to Kulkibo soie zagniewamnp co pila dzis ,bo wyswatalam i jestem caly ni tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.08.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Jesoooooo ale dałaś jak dojdę do siebie, poszukam rrmi wybiję jej tą sodówę z głowy wiem, ale nic to! twarda masz byc a nie mietka ufff opbowiazek uwazam za spelniony kulka - fioletowe cienie na powiekach teraz modne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.08.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 i jak Cię tu rrmiusia łupnąć no sjerca niii mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.08.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 pocalujke mie wnoca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.08.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 To ja Zochnę pacnę TRACH!!! sama się jakoś pod rękę nawinęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 27.08.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 tiaaa tylko teraz kogo ja mam wybrac ? a nie pragnęłaś kontaktów cielesnych z Selkiem? to będzie takie krótkie i pełne dynamiki .. ekhm... zwarcie czy ja wiem? selek jest fajny ale mnie olewa - nie zagaduje, nie łasi sie, nie pomruczy do ucha.... ja mysle ze walnę kulkę (kuleczka - to z sympatii tak ) ps. aggi - fajna masz sygnaturke też bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.08.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 tiaaa tylko teraz kogo ja mam wybrac ? a nie pragnęłaś kontaktów cielesnych z Selkiem? to będzie takie krótkie i pełne dynamiki .. ekhm... zwarcie czy ja wiem? selek jest fajny ale mnie olewa - nie zagaduje, nie łasi sie, nie pomruczy do ucha.... ja mysle ze walnę kulkę (kuleczka - to z sympatii tak ) ps. aggi - fajna masz sygnaturke też bym chciał Chcialbys kontakty cielesne z Selkiem czy zeby Cie olewał????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.08.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 tiaaa tylko teraz kogo ja mam wybrac ? a nie pragnęłaś kontaktów cielesnych z Selkiem? to będzie takie krótkie i pełne dynamiki .. ekhm... zwarcie czy ja wiem? selek jest fajny ale mnie olewa - nie zagaduje, nie łasi sie, nie pomruczy do ucha.... ja mysle ze walnę kulkę (kuleczka - to z sympatii tak ) ps. aggi - fajna masz sygnaturke też bym chciał olac, pomruczeć, połasić sie, walnąc kulkę czy mieć fajna sygnaturkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.08.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 mnie w to nie mieszaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.08.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 mnie w to nie mieszaj tia... patrz tak trachnelas Zochne ze sie do tej pory nie podniosła i lezy o tam pod oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.08.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 ale jak jej teraz mądrze z oczu patrzy Zosia nie do poznania jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.08.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 ale jak jej teraz mądrze z oczu patrzy Zosia nie do poznania jest ooo a jak fajnie krwawi.. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 28.08.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 tiaaa tylko teraz kogo ja mam wybrac ? a nie pragnęłaś kontaktów cielesnych z Selkiem? to będzie takie krótkie i pełne dynamiki .. ekhm... zwarcie czy ja wiem? selek jest fajny ale mnie olewa - nie zagaduje, nie łasi sie, nie pomruczy do ucha.... ja mysle ze walnę kulkę (kuleczka - to z sympatii tak ) ps. aggi - fajna masz sygnaturke też bym chciał olac, pomruczeć, połasić sie, walnąc kulkę czy mieć fajna sygnaturkę? cobym chciał to bym chciał ja wiem a kulka się domyśla a wam nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.08.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Kulka nie jest stych i tak nie mysli.Ona jest za przyzwoitaNiby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.08.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Kulka nie jest stych i tak nie mysli. Ona jest za przyzwoita Niby a ja wiem że mnie zdradza - z długim..... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.08.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 no i jarmark się zrobił a dlaczego nikt pawia nie łapie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.08.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 tiaaa tylko teraz kogo ja mam wybrac ? a nie pragnęłaś kontaktów cielesnych z Selkiem? to będzie takie krótkie i pełne dynamiki .. ekhm... zwarcie czy ja wiem? selek jest fajny ale mnie olewa - nie zagaduje, nie łasi sie, nie pomruczy do ucha.... też bym chciał Chcialbys kontakty cielesne z Selkiem czy zeby Cie olewał????? mmmad - z ust mi to wyjąłeś że się tak wyrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts