kuleczka 11.10.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 no przyszłaś wreszcie przecież dla ciebie trzymam ciagnij Kasia, daje kopa mówie Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.10.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 masz rrmia, ale upraszam, jeden mały maszek przyobiecałam jeszcze takiej jednej, że se pociągnie niech ma starczy coś dla mnie?? muszę się znieczulić a widzę ze to działa widzieć a czuć... poczuje jak się sztachnę tylko kulka coś milczy w temacie Za mocno się sztachnęła Ale kiedyś to działać przestaje ...chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 no przyszłaś wreszcie przecież dla ciebie trzymam ciagnij Kasia, daje kopa mówie Ci dobra kobieto, pocieszasz potrzebującą dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 masz rrmia, ale upraszam, jeden mały maszek przyobiecałam jeszcze takiej jednej, że se pociągnie niech ma starczy coś dla mnie?? muszę się znieczulić a widzę ze to działa widzieć a czuć... poczuje jak się sztachnę tylko kulka coś milczy w temacie Za mocno się sztachnęła Ale kiedyś to działać przestaje ...chyba Noo, po Nocy Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.10.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Love, Peace, Freedom, Harmony and Happiness!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Love, Peace, Freedom, Harmony and Happiness!!!!! znaczy zaczęłodziałać, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 no przyszłaś wreszcie przecież dla ciebie trzymam ciagnij Kasia, daje kopa mówie Ci dobra kobieto, pocieszasz potrzebującą dzięki Po tym od kulki, to i włoski masz w jednym palcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.10.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Love, Peace, Freedom, Harmony and Happiness!!!!! Ale tak dla wszystkich bez wyjątku? Nieee, no kulka chyba przegięłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 no przyszłaś wreszcie przecież dla ciebie trzymam ciagnij Kasia, daje kopa mówie Ci dobra kobieto, pocieszasz potrzebującą dzięki Po tym od kulki, to i włoski masz w jednym palcu... włoski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.10.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 tak mmmnie poniosło jakośi wzruszenie łzy wycislarzęsistre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.10.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 tak mmmnie poniosło jakoś i wycisla sistre Nieee no kulka żeby tak w rodzinę godzić ? Najbliższą No bo taki szwagra kobity brat to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 ciemność, widzę ciemność zaczęło działać znaczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.10.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Po tym od kulki, to i włoski masz w jednym palcu... i co i moż ejeszce co, może francuski weź się popukaj tam gdziewiesz Maxti nic nie godzę, wcale, jeno Kasie prowazdze za potrzeba nic nie widzi, a nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Po tym od kulki, to i włoski masz w jednym palcu... i co i moż ejeszce co, może francuski weź się popukaj tam gdziewiesz Maxti nic nie godzę, wcale, jeno Kasie prowazdze za potrzeba nic nie widzi, a nic Kulka do łóżka mnie zaprowadź, spać idę za mocno się sztachnęłam jak na pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Po tym od kulki, to i włoski masz w jednym palcu... i co i może jeszce co, może francuski ... To natura jakaś chyba jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.10.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 i co i moż ejeszce co, może francuski weź się popukaj tam gdziewiesz sama to sie Ona nie popuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.10.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 i co i moż ejeszce co, może francuski weź się popukaj tam gdziewiesz sama to sie Ona nie popuka Kto wie...kto wie .... Medycyna zna takie przypadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.10.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Portki poszczałeś pytają się chłopaki w knajpie bacy : baco co zrbiliście jak róciliście dodomu maryśkę zerżnąłem a co drugie zrobiliście drugi raz ją zerżnąłem a co trzecie zrobiliście nary zdjunem I ty głupi myślałeś ,że ja w spodniach ...????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.10.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 cos Ci sterczu dlugi z tylu i to jest najgorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.10.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 cos Ci sterczu dlugi z tylu i to jest najgorsze to nie mnie ja siedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts