DPS 23.10.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Ja nie wiem, ale mie sie rusza sznurowka w bucie,,,, oj,,,, troche wypilam znowyu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.10.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 dziń dybry .. som tu ktoś ?? bo mnie się nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ja ganiam za sznurówką dpeesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.10.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Maxi kupę lat ... to pobiegnij za nią do zagajnika a ja zaraz przyjdę ... ino jakiegos flakona skombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Maxi, ja wiedziałam, że Ty dobre serce masz i koleżance pomożesz. Sznurówki nie ma! Pawson, znalazłeś może moją sznurówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.10.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 widziałem ja ją jak stała w kolejce w sklepiej ... albo stała po wino albo po coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.10.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 W zagajniku gajowy Zosi... Pawson, flakon za latrynom leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.10.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 eeee ten za latrynom jużem znalazł i wygulgał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Znalazłam ale ona jakaś dziwna .....w biało - czerwone pasy Cosik chyba z flakonu łyknęla , tylko co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Mam ją! Flaszke przyniesła! I rzeczywiście jakoś dziwnie wygląda. http://www.cerekiew.net/obrazki/Prac_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 I zobaczcie co ma na nogach To chyba nie te same co u Wielokrotnie Przełożonej harcowały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ło matko i córko! Przełożona da mi za to popalić! To nie ja ją przyprowadziłam, to Pawson! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Nie wkopuj Pawsona , ledwie się odnalazł Powiemy że sama przylazla i o azyl poprosiła to jom przygarnelim Zwłaszcza że nie z pustymi rencami była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.10.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 a co to ?? ja widziałem to to jak latało koło latryny .... ale myślałem że mi się zdawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.10.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Tak jakos mi sie wydaje , ze zrobie z Wami porzadek wieczorkiem.Apel bedzie dzis obowiazkowy i wszyscy maja byc ubrani.W majtki tez. Bedzie apel wiejski i namaszczenie powrotno-odbiorcze , z tym , ze nie wiadomo jakimi srodkami , ale to sie jakos wyjasni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Tak jakos mi sie wydaje , ze zrobie z Wami porzadek wieczorkiem. Apel bedzie dzis obowiazkowy i wszyscy maja byc ubrani. W majtki tez. Bedzie apel wiejski i namaszczenie powrotno-odbiorcze , z tym , ze nie wiadomo jakimi srodkami , ale to sie jakos wyjasni. przepraszam, ja w kwestii formalnej: staniki też, czy nie?? bo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.10.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 przepraszam, ja w kwestii formalnej: staniki też, czy nie?? bo nie wiem a co bys chciala tak z glolymi cyckami stac na apelu? Przy wszystkich? W zwiazku zaistniala sytuacja bede musiala wyglosic kazanie, bo widze , ze tu tylko rozpusta. Kazania pomagaja. Wiem. U gminie nie mozna kupic prezerwatyw. Nigdzie , w zadnym kiosku .Jak mowie to mowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 24.10.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Tak jakos mi sie wydaje , ze zrobie z Wami porzadek wieczorkiem. Apel bedzie dzis obowiazkowy i wszyscy maja byc ubrani. W majtki tez. Bedzie apel wiejski i namaszczenie powrotno-odbiorcze , z tym , ze nie wiadomo jakimi srodkami , ale to sie jakos wyjasni. przepraszam, ja w kwestii formalnej: staniki też, czy nie?? bo nie wiem no tez mialem o to spytac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 24.10.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 a tak odnośnie prezerwatyw, zużyte można wyprać, ale uważaj co by nie zdziurawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.10.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Tak jakos mi sie wydaje , ze zrobie z Wami porzadek wieczorkiem. Apel bedzie dzis obowiazkowy i wszyscy maja byc ubrani. W majtki tez. Bedzie apel wiejski i namaszczenie powrotno-odbiorcze , z tym , ze nie wiadomo jakimi srodkami , ale to sie jakos wyjasni. przepraszam, ja w kwestii formalnej: staniki też, czy nie?? bo nie wiem no tez mialem o to spytac! mmmadziku, czy Tobie 1950 na śnie cycki przyprawił ale fajnie, będziesz zdatniejszy do przytulania swoją drogą, to jakie się dochtora figle trzymią rrmi, a to namaszczenie odbytnicze, to kto będzie robił trochę się przelękłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts