długi 30.10.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 terapia wstrząsowa można z gracją stoczyć się w krzaki, ew. poturlać znaczy kulki mogą pierdu pierdu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.10.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 terapia wstrząsowa można z gracją stoczyć się w krzaki, ew. poturlać znaczy kulki mogą Nie u wszystkich. Moje nie mogą. One jakoś przywykły do wężyka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.10.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 tiaaa, a co ja niby ostatnio widziałam z tym, ze muszę przyznać, iż moje robią to z większą gracją długi, znów masz fazę wypierania z pamięci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A ten wężyk, co jea miał, to nie jego był, tylko Retro? Bo w krzakach fajnie może być. Czasem. Jak nie są kłujące. Kuleczko, ja też bym chciała się stoczyć z gracją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 30.10.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Kuleczko, ja też bym chciała się stoczyć z gracją. A który to ten GRACJA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Tak ogólnie to ja nie wiem, na apelu gracji nie było, ale jak Kulka mówi, że chciałaby, to ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.10.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Kuleczko, ja też bym chciała się stoczyć z gracją. A który to ten GRACJA? A może to nie TEN GRACJA tylko TA GRACJA? ostatnio różniście bywa ... weszlim do Unii ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 30.10.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 tiaaa, a co ja niby ostatnio widziałam z tym, ze muszę przyznać, iż moje robią to z większą gracją długi, znów masz fazę wypierania z pamięci??? a ty nierealizowania obietnic ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.10.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A ten wężyk, co jea miał, to nie jego był, tylko Retro? Bo w krzakach fajnie może być. Czasem. Jak nie są kłujące. Kuleczko, ja też bym chciała się stoczyć z gracją. wy se uważajta, bo taki wężyk retro, to może przypominać tego z Loch Ness ... i starocie som sztywniejsze, bo drzewiej takich miętkich materiałów nie było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Lubię retro. Dobre, sprawdzone, estetyczne i zgodne z tradycją. Lubię retro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.10.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Beda jutro zawody w krzakach Jest jutro , siedzę w krzaczorach i co ? I nico , a może Nico Mialo być pięknie a wyszło jak zawsze Z tem że nikt tego nie zauwazył , szybko do środka wepchłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Lubię retro. Dobre, sprawdzone, estetyczne i zgodne z tradycją. Lubię retro. Jeszcze nabuzowana chodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Beda jutro zawody w krzakach Jest jutro , siedzę w krzaczorach i co ? I nico , a może Nico Mialo być pięknie a wyszło jak zawsze Z tem że nikt tego nie zauwazył , szybko do środka wepchłam Maxi, ale to nie te krzaki! My siedzimy w tych z drugiej strony latryny! Ty lepiej chodź, bo zawody trwają i nie wiadomo, kto wygra! Jea, kochaniutki, a Ty wytrzeźwiałeś? Jak Ty to zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.10.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Jea, kochaniutki, a Ty wytrzeźwiałeś? Jak Ty to zrobiłeś? To proste: trza mieć dwa narządy - młotek i klin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.10.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No, bywajta kochanieńkie, bo mię Ojczyzna wzywa.A i gąsiorek (nie mylić z kaczorkiem) odwiedzić warto, bo Zalewski w radiu jakąsić posuchę zapowiadał, to się w zapasy płynne zaopaczyć warto.jeno mi tu bezeceństw (beze mie) nie wyprawiać.Wielka Siostra czuwa! I swoje Oko na wos kieruje. i wzystko zapisane bedzie. Jak bedzieta grzeczne, to wos do płynu dopuszcze. Jak wróce. Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ta my ino kapke... Chyba żeby coś się udało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.10.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 tiaaa, a co ja niby ostatnio widziałam z tym, ze muszę przyznać, iż moje robią to z większą gracją długi, znów masz fazę wypierania z pamięci??? a ty nierealizowania obietnic ...??? musisz tak prosto z mostu sie nie wyrabiam, chociaż z miłą chęcią i w ogóle wiesz jak jest, ale jeszcze zobaczysz buźka Maxti gdzieś Ty wlazła!!!! to nie te krzaki my tu się turlamy od rana i nawet Gracja przyszedł i leśnicvzy Zosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.10.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Bedzie dym.Belluci sie dowiedzial o tym wszystkim.Jaja normalnie , jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.10.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 tiaaa, jaja ciekawe czyje a w ogóle to sam z siebie się nie dowiedział ktoś ma długi jęzor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Jea, kochaniutki, a Ty wytrzeźwiałeś? Jak Ty to zrobiłeś? Sole były... Ja długo jeszcze mam z tym lejkiem od Aggi paradować bóle się nasilają... może w dym wejdę, to ustąpi trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts