Maxtorka 30.10.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ... może w dym wejdę, to ustąpi trochę Idź przez zboże , we wsi Moskal stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Jak Aggi Ci wetknęła ten lejek, to i ona musi wyjąć. Chyba, że na zabiegówkę się udasz, to Ona pewnie też Ci wyjmie. Z tym, że nie wiadomo czy na pewno lejek. I czy na pewno ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 30.10.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 tiaaa, jaja ciekawe czyje a w ogóle to sam z siebie się nie dowiedział ktoś ma długi jęzor To pewnie Długi, ale nie jestem pewien, czy zachwalasz, czy narzekasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.10.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ktoś ma długi jęzor to Dlugi . zreszta my tu pierdu pierdu a suchary szykowac trzeba . Maxi wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.10.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 czy zachwalasz, czy narzekasz... moze marzy Maxi To nie Moskal , to skosni. Maja tu teraz zwoje i zwaly mmmad Powinienes juz spac w to pore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Dobry wieczór, jakaś kroplówa wolna?? albo jaki wężyk chociaż? w potrzebie jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.10.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 kaśka, Ty zawsze z interesem nie żeby tego, ale może byś poratowała czesem też współpacjentkę bo ja mam dylemat w kwestii języka długiego tak mi jakoś mmmad dał do myślenia dobra, dobra, zaraz skołuję jakiej marianny będzie jak wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.10.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Jak Aggi Ci wetknęła ten lejek, to i ona musi wyjąć. Chyba, że na zabiegówkę się udasz, to Ona pewnie też Ci wyjmie. Z tym, że nie wiadomo czy na pewno lejek. I czy na pewno ten. ja mu mogę wszystko wyjąć tylko znajdę rękawice, gumofilce i miednicę Oddziałowa - grzej no palnik, podroby bedą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 kaśka, Ty zawsze z interesem nie żeby tego, ale może byś poratowała czesem też współpacjentkę bo ja mam dylemat w kwestii języka długiego tak mi jakoś mmmad dał do myślenia dobra, dobra, zaraz skołuję jakiej marianny będzie jak wtedy podratuję, ino jak?? mów, może się przydam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.10.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 podratuję, ino jak?? mów, może się przydam ja to bym cciała tak bez słów aby mnie ktoś choć raz zrozumiał nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.10.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ja to bym cciała tak bez słów aby mnie ktoś choć raz zrozumiał nic więcejjuz nie rycz i sie nie nakrecaj , ja Cie roumiem i wiemco chcesz zeby z tym jezykiem bylo To co powiedziec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 podratuję, ino jak?? mów, może się przydam ja to bym cciała tak bez słów aby mnie ktoś choć raz zrozumiał nic więcej rozumiem, rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.10.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 powiedzieć................ ale to się nie da, trzeba by pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.10.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 podratuję, ino jak?? mów, może się przydam ja to bym cciała tak bez słów aby mnie ktoś choć raz zrozumiał nic więcej rozumiem, rozumiem wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć czyli zgadzasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 podratuję, ino jak?? mów, może się przydam ja to bym cciała tak bez słów aby mnie ktoś choć raz zrozumiał nic więcej rozumiem, rozumiem wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć czyli zgadzasz się no ba!! jam chętna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Jak Aggi Ci wetknęła ten lejek, to i ona musi wyjąć. Chyba, że na zabiegówkę się udasz, to Ona pewnie też Ci wyjmie. Z tym, że nie wiadomo czy na pewno lejek. I czy na pewno ten. ja mu mogę wszystko wyjąć tylko znajdę rękawice, gumofilce i miednicę Oddziałowa - grzej no palnik, podroby bedą Ty od Oddziałowej pinsete załatw, bo mi nic nie złapiesz i nie wyjmiesz A te chodaki, to na wybieg jakiś Ino miska mnie zastanawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Mnie się zdaje, że trzeba dołożyć może. Jaj chłopakom. We wsi Moskale albo i żółci ze zwojami. Gonić trza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 31.10.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 podratuję, ino jak?? mów, może się przydam ja to bym cciała tak bez słów aby mnie ktoś choć raz zrozumiał nic więcej kuleczka - krwawa langusta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 31.10.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 kaśka, Ty zawsze z interesem nie żeby tego, ale może byś poratowała czesem też współpacjentkę bo ja mam dylemat w kwestii języka długiego tak mi jakoś mmmad dał do myślenia dobra, dobra, zaraz skołuję jakiej marianny będzie jak wtedy to akurat z myśleniem ma niewiele wspólnego........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.10.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 mmmad, Ty to jesteś wszystko w lot pojmujesz U Marianny orzechy z miodem U Marianny szampan pod lodem U Marianny krwawa langusta Ma Marianna ćwiczone usta Bielizna z polotem, na ekler majtki złote Chłopców judzi, ale się nudzi długi, a właśnie że ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts