retrofood 16.11.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Może trza cuś odpalić - race jakie albo co... Albo korek z flaszki głośno roztworzyć - jak nic usłyszy i znajdzie! ło, ło, ło, to, to, to, to słychac lepiej niż armaty Moskali... nawet ja usłyszałem, jak się barek otwiera (to moje kochanie) i przybiegłem. Trafiłem na właściwy moment... wasze zdrowie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.11.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 O qrcze. Dawno mnie tu nie było! Wszędzie reforma w służie zdrowia, zamykają szpitale, oddziały, a ten oddział nadal istnieje! Szok, po prostu szok !!! To co - tu nikt nie bierze w łapę ??? Pozdrawiam starych i nowych pensjonariuszy oraz personel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.11.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 O qrcze. Dawno mnie tu nie było! Wszędzie reforma w służie zdrowia, zamykają szpitale, oddziały, a ten oddział nadal istnieje! Szok, po prostu szok !!! To co - tu nikt nie bierze w łapę ??? Pozdrawiam starych i nowych pensjonariuszy oraz personel! Chłe, chłe, chłe, ano nikt!!!! Gorzej, niektórzy robią tu jako wolontariusze , nawet kolejka czasami stoi, aby tylko się załapać. A wszystko dzięki ciekawej kroplówce, której jeszcze oddziałowa nie odkryła (cciiiiiiiiii...!!!). Węzyk wychodzi na oddział z piwniczki (he, he, he), a tam... , dalej nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 No... Ale schowek za latryną znalazła. I wszystko zabrała. Ale jeszcze nam zostało coś za palmą na korytarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.11.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 gdzie Maxi? Spowiadać mi się tu prędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.11.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 No... Ale schowek za latryną znalazła. I wszystko zabrała. Ale jeszcze nam zostało coś za palmą na korytarzu. znaleźć - znalazła (zołza jedna ) zabrać - zabrała (zołza cholerna) ale jeden raz swojej kapciory nie zamkła (hi, hi) i.... WYPAROWAŁO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 gdzie Maxi? Spowiadać mi się tu prędko Majeczko, my sami chcieliby wiedzieć gdzie Maxi nasza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 gdzie Maxi? Spowiadać mi się tu prędko Majeczko, my sami chcieliby wiedzieć gdzie Maxi nasza... ostatni raz była 30 października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.11.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 A może MAxi została zamknięta w izolatce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.11.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 albo zatrzasła się w składziku ostatnio nocami coś tak dziwnie jęczy i stuka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.11.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 albo zatrzasła się w składziku ostatnio nocami coś tak dziwnie jęczy i stuka..... nie zatrzasła a zassała . się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Oby tak było. Jak zassała, to już nam nic nie zostawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.11.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Oby tak było. Jak zassała, to już nam nic nie zostawi. zawsze jest nadzieja, że cos wyleci z drugiej strony ja sie na przykład aktualnie dobrze czuję i to pozostaje bez związku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.11.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Oby tak było. Jak zassała, to już nam nic nie zostawi. zawsze jest nadzieja, że cos wyleci z drugiej strony ja sie na przykład aktualnie dobrze czuję i to pozostaje bez związku Taaaa, dobrze czuje... bo siem dźwi od schowka zatrzasły i do ambrozji dostępu ni ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.11.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Oby tak było. Jak zassała, to już nam nic nie zostawi. zawsze jest nadzieja, że cos wyleci z drugiej strony ja sie na przykład aktualnie dobrze czuję i to pozostaje bez związku a co smakujesz??????? ja tam w ramach terapii ślizgałem sie dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.11.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 ja tam w ramach terapii ślizgałem sie dzisiaj no nie gadaj!!!! JA TEŻ!!!! od 11 do 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.11.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 trzeba zrobić grafik każdy by się chciał poślizgać nie ma uprzywilejowanych, no chyba że dla kombatantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 sie nie bede slizgala i takbo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.11.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 mimo wszystko postuluję o jakieś rozporządzenie w tej sprawie na dzień dzisiejszy ja bym na przykład chciała. a nie dopuszczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 pewnie dlugi by chetnie dopuscilnawet bez kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts