Gość 14.03.2003 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Sorry, że się czepiam, ale zadanie jest nieprecyzyjnie sformułowane. W treści nie ma mowy że bila jest "inna wagą" czyli waży więcej lub mniej. Jest tylko mowa o ogólnej "inności" która może przecież wynikać z innych niż ciężar różnic. Koledzy z wykształcenia matematycy - zgodnie twierdzą, że zadanie pamiętają, i że w oryginale była mowa o tym, że bile wyglądają jednakowo ale jedna ma inny ciężar niż pozostałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 24.03.2003 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 kliknij: http://www.onzin.net/files/flash/20021118/OnzinCom_saddam.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 09.04.2003 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 kgadzina!W zadaniu o kulach nie było napisane, że jedna jest cięższa czy lżejsza, ale inna. Jeśli kule się nie równoważą ,to nie wiesz w której trójce jest ta inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 11.04.2003 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 a moze troche glupawki w piatek? wlacz dzwiek i kombinuj http://62.210.133.45/bahianese.htmpiatkowe pozdrowienia dla wszystkich glupawkowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 11.04.2003 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 ŻARÓWKA:Mamy dwa pomieszczenia połączone dość długim korytarzem. Oba pomieszczenia są niewielkie - nie można się nawet wyprostować. Znajdujemy się w pierwszym pomieszczeniu, w którym są trzy włączniki. W drugim pomieszczeniu zwisa z sufitu żarówka. Możemy przejść z pierwszego pomieszczenia do drugiego, ale wrócić się nie możemy (np. drzwi się zamykają po przejściu i już nie otwierają). W jaki sposób stwierdzić, który z 3 włączników włącza żarówkę, jeśli z pierwszego pomieszczenia nie widać, czy żarówka świeci się w drugim? rozwiązanie na http://www.mensa.org.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 19.04.2003 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2003 Kliknijhttp://www.barabanow.com/iraqfree.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 09.05.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Co z tą głupawką? Ja już dostaję. Wyszperane na sieci:Wiedziałeś/aś, że.....niemożliwe jest polizanie własnego łokcia?Gdy mocno kichasz możesz złamać sobie żebra?Gdy próbujesz powstrzymać kichnięcie naczynia krwionośne w mózgu lub szyi mogą pęknąć a Ty umarłbyś/umarłabyś?Gdy kichasz z otwartymi oczyma gałki oczne mogą zostać wypchnięte?Budowa ciała świnii uniemożliwia jej spojrzenie w niebo?50% ludności na świecie nigdy nie otrzymała ani nie wykonałatelefonu?Szczury i konie nie mogą wymiotować?Założenie słuchawek tylko na jedną godzinę powoduje wzrostilości bakterii w Twoim uchu o 700%?Zapalniczkę wynaleziono wcześniej niż zapałki?Kwakanie kaczki nie powoduje echa i nikt nie wie dlaczego?23% wszystkich uszkodzeń kopiarek powodowanych jest przez ludzi, którzy na nie siadają aby skopiować swój tyłek? W swoim życiu, w czasie snu zjadasz około 70 insektów i 10pająków? (Mmmmh!)Dokładnie jak odciski palców, odcisk języka jestniepowtarzalny? Ponad 75% osób, które to czytają będą próbować polizać swój łokieć?To jest naprawdę niemożliwe! I jeszcze coś:Gdybyś krzyczał/a nieprzerwanie 8 lat, 7 miesięcy i 6 dniwyprodukowałbyś/wyprodukowałabyś energię potrzebną do zaparzenia filiżanki kawy? Opłaca się?Orgazm świnii trwa 30 minut. (W moim następnym życiu chcę być świnią) Gdy uderzasz głową w mur spalasz 150 kalorii. (Ciągle myślę o świnii) Karaluch bez głowy żyje prze 9 dni zanim umrze z głodu? Niektóre lwy parzą się do 50 razy w ciągu dnia.(Mimo wszystko zostaję przy świnii. Jakość przed ilością.) Motyle liżą swoje stópki. (To musiało zostać powiedziane, interesujące) Słonie są jedynymi zwierzętami, które nie potrafiąskakać...... (I chyba dobrze) Kocie siki fosforyzują w ciemności. (Kto dostaje kasę, żeby coś takiego badać?) Oko strusia jest większe niż jego mózg. (Znam laski u których jest podobnie) Rozgwiazdy nie posiadają mózgu. (Takie laski też znam) Niedźwiedzie polarne są mańkutami. (No i??) Ludzie i delfiny to jedyne stworzenia, które odczuwają przyjemność z powodu sexu.(Hej! A co ze świnią???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 17.05.2003 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Te 30 min to u loszki czy knura, a może u obu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dociak 13.06.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Kurs dla mężczyzn Kurs przysposobienia do życia w społeczeństwie dlamężczyzn -szkolenie otwarte - Tematy zajęć:1.Jak pracować nad własnym ograniczeniem umysłowym2.Dlaczego nie ma nic złego w dawaniu kwiatów3.Ty też możesz siedzieć obok kierowcy (i to cichutko)4.I ty możesz prasować 5.Zadbaj o piękno swoich stóp - jak obcinać sobie paznokcie 6.Jak się napełnia kostkarkę (lub woreczki) do lodu - z pokazem slajdów7.Zalety oddawania zepsutych urządzeń elektrycznych dopunktu napraw -Ty a elektryczność8.Nowocześni rodzice: zadanie, które nie kończy się na stosunku9.Szkoła przetrwania I - smażenie jajka sadzonego10.Szkoła przetrwania II - mycie podłogi w łazience11.Przyznanie się do niewiedzy nie jest ostateczną klęską12.Ty: słaba płeć13.Powody dla których zakłada się nową rolkę papieru wtoalecie gdy poprzednia się skończyła (ze slajdami i przykładami)14.Techniki walki ze snem po stosunku15.Techniki relaksacyjne i sposoby zaśnięcia mimo że by się chciało16.Jak opuszczać deskę klozetową - krok po kroku17.Pilot od telewizora - jak walczyć z uzależnieniem18.Jak pozbyć się chęci wyglądania młodziej niż własny syn - triki i ropozycje19.Cel możliwy do osiągnięcia - jak ograniczyć spożycie alkoholu20.Dlaczego nie należy odkrywać kołdry po puszczeniu bąka21.Prawdziwi mężczyźni też pytają przechodniów o drogę gdy się zgubią22.Twoja odzież (I) - jak składać spodnie. Zastosowanie wieszaka23.Twoja odzież (II) - do czego służy szafa24.Twoja odzież (III) - użycie kosza na brudną bieliznę25.Pralka. Wielka nieznajoma26.Krzesło i jego nieprawidłowe wykorzystanie jakowieszaka na ubrania27.Czy można trafiać do sedesu? Ćwiczenia w grupach28.Ćwiczenia nadgarstków - opróżnianie popielniczki29.Rozwój zdolności motorycznych - mycie wnętrza garnka zmywakiem ipłynem do naczyń30.Wanna pełna włosów (czyli co należy zrobić po kąpieli)31.Dolegliwości nocne i bezsenność, czyli dlaczego nie opłaca się jeść herbatników w łóżku32.Jak rozmawiać z partnerką bez podnoszenia głosu Uwaga: Do jednej grupy przyjmowanych będzie maksymalnie 10 osób ze względu na trudną tematykę i doświadczenie, że osobom chcącym zaliczyć kurs prowadzący muszą udzielać korepetycji w celu przyswojeniamateriału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dociak 13.06.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dociak 13.06.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 sorry, poszło więcej razy niż chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 13.06.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 http://rozrywka.krakow.pl/arch/_inne/testy_IQ_dla_blondynek/IQ7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 13.06.2003 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 A dzisiaj piątek, trzynastego, lalala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.06.2003 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 cos dziwnego sie dzieje z forum...cos ginie pojawia sie...ech...czyzby to piwko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 18.06.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Dzisiejsza środa to prawie jak piątek i dla niektórych przed długim weekenendem.Kocham swoja robotę, zarobek kocham tez!Kocham je coraz mocniej, czy słońce jest, czy deszcz.Kocham mego szefa, on przecież jest wspaniały.Kocham tez jego szefów - i wszystkich pozostałych. Kocham swoje biuro i jego pochodzenie,Na urlopowy wyjazd go nigdy nie zamienię.Kocham biurowych mebli ponury szary kolorI sterty dokumentów rosnące wciąż na nowo. Wydajność mojej pracy wzrasta wręcz nadzwyczajnieI nie znam innych przyczyn, by było mi tak fajnie.Ja kocham tez obecność mych współpracowników,Pełną złośliwych uwag, uśmiechów, wykrzykników. Kocham mój komputer, kocham jego programy.Przytulam je do siebie, chociaż nie bez obawy.Ja kocham każdy program i wszystkie jego plikiZwłaszcza, jeśli ich praca przynosi mi wyniki. Szczęśliwy jestem tutaj! Tu źródło mej radości,Niewolnik swojej Firmy - to pełnia szczęśliwości!Kocham te robotę, kocham swe zadania.I kocham tych nudziarzy, co ględzą na zebraniach. Kocham swoja prace, być może Was to nudzi?I również bardzo kocham przybyłych właśnie ludzi.Tych dwu przyjaznych ludzi, wcale nie żadnych głupków,Co w śnieżnobiałych kitlach wywożą mnie... ......do czubków?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 25.07.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Latem wstaje bardzo wcześnie.Każdy prawie wtedy śpi.Spać zaś idzie wraz z kurkami.Któż to taki? Powiedz mi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 25.07.2003 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 30.07.2003 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 No to powiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 30.07.2003 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 SŁONECZKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2003 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Chyba będzie nagroda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts