sąsiad 30.11.2002 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2002 Historia jest faktycznie przednia.Wyobraźcie sobie, że pokazałem ją mojej znajomej, nauczycielce polskiego w gimnazjum, żeby przeczytała dziciom w klasie (co, uważam, pobudziłoby ich wyobraźnię itp). Wiecie, co mi odrzekła? Że nie może, bo gdyby dzieci przekablowały rodzicom, to mogłaby mieć kłopoty. Zawsze mi się wydawało, że to większość rodziców uważa nauczycieli swych pociech za głupków, a nie odwrotnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 02.12.2002 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 On 2002-11-30 14:51, sąsiad wrote: Wiecie, co mi odrzekła? Że nie może, bo gdyby dzieci przekablowały rodzicom, to mogłaby mieć kłopoty. Zawsze mi się wydawało, że to większość rodziców uważa nauczycieli swych pociech za głupków, a nie odwrotnie... To może niech rozda rodzicom na wywiadówce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 06.12.2002 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 dzis nie tylko piątek, ale i dzień św. Mikołaja. Wszystkiego najlepszego i fajnych prezentów!http://kartki.onet.pl/1797,kartki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 06.12.2002 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 dzis nie tylko piątek, ale i dzień św. Mikołaja. Wszystkiego najlepszego i fajnych prezentów! http://kartki.onet.pl/1797,kartki.html [ Ta wiadomość była edytowana przez: ma dnia 2002-12-09 13:39 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 07.12.2002 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2002 a do powrawienia humoru 3(?) miłe kotki (oczywiście z głośnikami !)http://www.wtm.com.pl/Wojcio/vines kittens1.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 07.12.2002 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2002 w porzednim adresie wkradł sie błąd za co przepraszam prawidłowy adres dla kotków to: http://www.wtm.com.pl/Wojcio/vines_kittens1.swf Mam nadzieję, że tym razem wyjdzie prawidłowo! Miłego słuchanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endriu 08.12.2002 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2002 daj DZIUBA głupawka to głupawka może lepiej niech żyje piątkowa i sobotnia głupawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vardamir 09.12.2002 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 przylaczam sie do tego sympatycznego tematu ) wprawdzie jest poniedizlek wieczorem ale mysle ze spodoba sie to co mam wam do pokazania chyba ze juz ktos wczesniej pokazywal to http://svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html wymagane glosniki pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 12.12.2002 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 Kochani, uważajcie jutro, bo to 13 i piątek !!! Że nie wspomnę o rocznicy.... Ciekawe, czy dadzą Teleranek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 12.12.2002 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 Teleranka nie będzie ......... bo to piatek a nie niedziela Jestescie przesądni? Ja 13 nigdy nie bałam się, wręcz odwrotnie. Jadę jutro w trasę 300km, ufam, że wrócę do Was cała i zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 13.12.2002 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2002 Wrócisz, wrócisz bo bez Forum nie wytrzymasz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 15.12.2002 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2002 Hu is the leader of China. George: Condi! Nice to see you. What's happening? Condi: Sir, I have the report here about the new leader of China. George: Great. Lay it on me. Condi: Hu is the new leader of China. George: That's what I want to know. Condi: That's what I'm telling you. George: That's what I'm asking you. Who is the new leader of China? Condi: Yes. George: I mean the fellow's name. Condi: Hu. George: The guy in China. Condi: Hu. George: The new leader of China. Condi: Hu. George: The Chinaman! Condi: Hu is leading China. George: Now whaddya' asking me for? Condi: I'm telling you Hu is leading China. George: Well, I'm asking you. Who is leading China? Condi: That's the man's name. George: That's who's name? Condi: Yes. George: Will you or will you not tell me the name of the new leader of China? Condi: Yes, sir. George: Yassir? Yassir Arafat is in China? I thought he was in the Middle East. Condi: That's correct. George: Then who is in China? Condi: Yes, sir. George: Yassir is in China? Condi: No, sir. George: Then who is? Condi: Yes, sir. George: Yassir? Condi: No, sir. George: Look, Condi. I need to know the name of the new leader of China. Get me the Secretary General of the U.N. on the phone. Condi: Kofi? George: No, thanks. Condi: You want Kofi? George: No. Condi: You don't want Kofi. George: No. But now that you mention it, I could use a glass of milk. And then get me the U.N. Condi: Yes, sir. George: Not Yassir! The guy at the U.N. Condi: Kofi? George: Milk! Will you please make the call? Condi: And call who? George: Who is the guy at the U.N? Condi: Hu is the guy in China. George: Will you stay out of China?! Condi: Yes, sir. George: And stay out of the Middle East! Just get me the guy at the U.N. Condi: Kofi. George: All right! With cream and two sugars. Now get on the phone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 15.12.2002 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2002 Wrociłaś? Nie wróciłaś? Prędzej czy później się dowiemy, bo na pewno śledzą cię oczy FBI Zresztą popatrzcie sami: http://users.chartertn.net/tonytemplin/FBI_eyes/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 16.12.2002 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Jestem Tylko plecy mnie bolą Może znacie jakis rewelacyjny lek, który usunie mi ten ból. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAN 16.12.2002 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 PLECY!Tych rzeczy nie powinno wykonywać się na dywanie.Chyba, że jest to dywan niezwykły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 16.12.2002 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 można można tylko dywan musi być z długim włosem tak aby wczepić się palcami bo inaczej to się slizga a może po prostu odpowiedni masaż pleców i jego okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 20.12.2002 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 A ja sobie ide na urlop. I wracam dopiero za rok... http://www.enter.net.pl/www/phantom/flipflap.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 20.12.2002 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 A kto Ci dał roczny urlop??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.12.2002 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 ten drugi to ja?! tylko który?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.12.2002 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Ja też mam wypisany urlop, ale będę wpadał do pracy, bo tu mam stałe łącze i brak dzidziaka, którego jednymi z ulubionych tekstów są "Adaś będzie pisał na małym komputelku" i "Tata biegać musi" (z nim oczywiście). Gość zapomina, że czasem i tata chce popracować Nie tylko w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts