Lookita 17.07.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 nie dzisiaj,oddalem tesciowej...i nie mam jej w domu-patelni takze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Robert 21.07.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witam, płyta z literką B ma większą moc - co chyba jest lepsze ze względu na to, że większa moc pozwala szybciej zagotowaćma też timer dla każdego pola, co w porównaniu do tej bez B - byłoby lepsze no właśnie dlaczego więc ta z B jest droższa?wydaje mi się, że odpowiedź tkwi w funkcji Power - każde z pól tej płyty jest oznaczone literką P czyli dla każdego pola działa funkcja Power - umożliwia szybkie zagotowanie dużej ilości płynówmax czas działania tej funkcji wynosi 10 min a która lepsza? pytanie których z tych funkcji ktoś bardziej potrzebuje... Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Po przeczytaniu całego tego wątku zamówiłam z B Bo była tańsza i ma większą moc Wsio. Jak się będzie sprawować to wam powiem ale za jakies 2 miechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 21.07.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 to dziwne,z B byla drozsza o jakies 200 pln....z kolejnych obserwacji-wlaczone 3 palniki na moce od 6 do 8 sa juz obciazeniem dla sieci domowej i chyba ukladu sterujacego plyty,dodam,ze mam plyte podlaczona pod sile,ale jednak buczaly garnki pod 2 polami,jakby ciut slabiej wszystko sie grzalo...moze zludzenie ale cos przydusiila sie....ale poza tym malym extremum to fajna rzecz i piorunem gotuje.....timer ma zdaje sie pod jedno pole,tylko je testowalem...na bank nie ma na wszystkie...ale jedno chyba tylko,w sumie rzadko tego sie uzywa bo szybkosc gotowania nieraz poraza...ale trzeba pogotowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 to dziwne,z B byla drozsza o jakies 200 pln.... z kolejnych obserwacji-wlaczone 3 palniki na moce od 6 do 8 sa juz obciazeniem dla sieci domowej i chyba ukladu sterujacego plyty,dodam,ze mam plyte podlaczona pod sile,ale jednak buczaly garnki pod 2 polami,jakby ciut slabiej wszystko sie grzalo...moze zludzenie ale cos przydusiila sie....ale poza tym malym extremum to fajna rzecz i piorunem gotuje.....timer ma zdaje sie pod jedno pole,tylko je testowalem...na bank nie ma na wszystkie...ale jedno chyba tylko,w sumie rzadko tego sie uzywa bo szybkosc gotowania nieraz poraza...ale trzeba pogotowac Lookita, no tak się jakoś dziwnie trafiło, że na ceneo akurat ta była ździebko tańsza. I tak jakoś postanowiłam, że która będzie tańsza, to tą wezmę. Za całość z przesyłką zapłaciłam 1656zł. Dostałam godzinę temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 22.07.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 czy ktos moze zrobic fotke plyty z B ? w sklepach sa rozne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 czy ktos moze zrobic fotke plyty z B ? w sklepach sa rozne fotkiRozpakowałam ją z pudełka, ale nie wyjęłam ze styropianu, jesli takie zdjęcie ci odpowiada, to cyknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 22.07.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 jasne, chodzi tylko zeby zidentyfikowac, ktora fotka jest wlasciwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 jasne, chodzi tylko zeby zidentyfikowac, ktora fotka jest wlasciwa sprawdział co mam w pudełku i poszukałam na ceneo http://image.ceneo.pl/data/products/1170088/product.jpg doszłam do wniosku, że B ma podwójne kółka na polach grzewczych. W każdym razie moja B tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Aha, i teraz widzę, ze na ceneo jest do kupienia za 1489zł Jeszcze w niedzielę jak zamawiałam swoją była 150zł droższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 22.07.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 kaśka, to chyba jest zdjecie modelu FB? bo model B jest w cenie od 1622 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 kaśka, to chyba jest zdjecie modelu FB? bo model B jest w cenie od 1622 zł?noż kurde już sama nie wiem co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 22.07.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Moja plyta tez ma podwojne kola,wewnetrzne przerywane....,natomiast roznica jest panel sterowania,inaczej skupione-rozmieszczone symbole do sterowania sensorami.Timer u mnie tylko 1 pola dotyczy-najwiekszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 22.07.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 a co jest napisane na pudelku? nie sugeruj sie zdjeciami na ceneo bo one jakos pozamieniane sa moja teka lezy w garazu, musze tez sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Moja plyta tez ma podwojne kola,wewnetrzne przerywane....,natomiast roznica jest panel sterowania,inaczej skupione-rozmieszczone symbole do sterowania sensorami.Timer u mnie tylko 1 pola dotyczy-najwiekszego.zrobiłam zdjęcie jednego i drugiego, http://images34.fotosik.pl/321/026092a91bf1a696.jpg http://images24.fotosik.pl/253/da3c61827151b6df.jpg chyba to jest basic facette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 22.07.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 moja tez jest Basic Facette tzn. dokladnie Teka GKST 60 I4 BASIC FACETTE.Ale to jest inny (chyba) model niz Teka GKST 60 i4 FB Basic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 22.07.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Moja jest zupelnie inna,dzisiaj testowalem piekarnik-Samsung z roznem obrotowym.Smacznie wyszlo,troszke za krotko pieklem,spalilem lekko tluszcz i mam smrod w chacie...ale wentylacyja dziala,ciagnie,ciagnie smrodek...ale jeszcze czuc....Na razie agd dziala rewelacyjnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 moja tez jest Basic Facette tzn. dokladnie Teka GKST 60 I4 BASIC FACETTE. Ale to jest inny (chyba) model niz Teka GKST 60 i4 FB Basic... Na fakturze i pudełku mam napisane wlasnie Teka GKST 60 I4 Basic Facette. MOżna zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulka 22.07.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 moja tez jest Basic Facette tzn. dokladnie Teka GKST 60 I4 BASIC FACETTE. Ale to jest inny (chyba) model niz Teka GKST 60 i4 FB Basic... Na fakturze i pudełku mam napisane wlasnie Teka GKST 60 I4 Basic Facette. MOżna zwariować i teraz pozostaje pytanie czym różni się Teka GKST 60 I4 Basic Facette od Teka GKST 60 I4 B...o losie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulka 22.07.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Witam, no właśnie dlaczego więc ta z B jest droższa? wydaje mi się, że odpowiedź tkwi w funkcji Power - każde z pól tej płyty jest oznaczone literką P czyli dla każdego pola działa funkcja Power - umożliwia szybkie zagotowanie dużej ilości płynów max czas działania tej funkcji wynosi 10 min Iwona ale ta z "B" ma funkcję szybkiego zagotowania to chyba jakaś analogiczna funkcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts