nika 29.06.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Czy ktoś się orientuje jakie są różnice chemiczne i jakościowe wśród olei do podłóg?czy któreś firmy są szczególnie godne polecenia i dlaczego?Zaproponowano mi olej firmy Eukula który ma wydajność 40 m z litra, inne oleje np. Faxe, Bona , Trip TRap mają wydajność 10m z litra. Zastanawiam się czy tkwi w tym jakiś podstęp, bo Eukula wychodzi dużo taniej ale może ma jakieś wady.przedstawieiel tej firmy w Warszawie to Prodexpol z Kłobuckiej, u nich chcę kupić klepkę ,materiały i usługę z 7% Vat, ale może nie warto bo słyszałam Np że proponują wtedy klej tani ale kiepski.Bardzo proszę o opinię doświadczonych posiadaczy podłóg olejowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika 29.06.2005 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 I co nic nie wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kastel 29.06.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 pallmann magic oil (2 składnikowy - podwyższonych parametrach eksploatacyjnych) oraz soya base plus tej samej firmy. wydajność też spora ale dokładnych liczb nie pamiętam. ...na kleje do parkietów też warto zwrócićszczególnąuwagę! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin99 14.06.2019 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 Mi się wydaje że taka firma jak Prodexpol nie bawiłaby się w podmienianie produktu na gorszy jakościowo. Znam wiele osób które zamawiały podłogi w tej firmie i nigdy złego słowa na temat materiałów jak i samej podłogi nie słyszałam, mozesz śmiało zaufać firmie, większość negatywnych opinii to jednostki a wszystkich żadna firma nie zadowoli i takie są fakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.06.2019 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Słaba reklama i to w poście z 2005 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts