Joanna i Janusz 27.04.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Gratulacje! I co Wam sie przyśniło???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.04.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 to samo chcialam napisac co joanna Gratulacje! Czekam na relacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.04.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Szczere i uroczyste GRATULACJE !!!!! I jak pierwsze wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.04.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ogromne Gratulki Jak tam sny i ogólnie jak wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 27.04.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Nooo...Ja też jestem ciekawa??? GRATULACJE!!!!Nareszcie! TAKI DOM byłby smutny, nie móc otulić swoich lokatorów spokojnością!!!!Wreszcie się nad nim ulitowaliście!!! BRAWO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elab1 27.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Serdeczne Gratulacje. Samych miłych snów Wam życzę w ,,Waszym Domu,,Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.04.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 No to ja jeszcze raz gratuluje ten przeprowadzki i ciesze sie razem z Wamy, ze tak wszystko sie udalo... Te male drobiazgi, jak dokuczajacy kurzi jeszcze troche roboty do zrobienia.., to juz mozna uznac, ze nie ma sprawy... p.s. Sama jestem ciekawa czy tej ciszy nie bede sie bac i tej ciemnosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.04.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Co do kurzu to stan taki trwa do około 2 tygodni i pomimo że nasz stan domu jest nie porównywalny do Waszego to teraz jest już znacznie lepiej. U Was może stan kurzowy potrfać krócej Zyczę odpoczynku na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elba 01.05.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 gratuluję , ponieważ dolączylam sie niedawno, a jestesmy na etapie wykończenia (tynki, wylewki) - musimy wprowadzić się na poczatku lipca (sprzedane mieszkanie... chcialabym dowiedziec się jeśli można o koszt wykonania schodów - mamy betonowe a musze przekonać męża że tylko drewniane żadne oblożone plytkami... PS co do pieska goraco polecam berneńskie psy pasterskie - u nas bylo odrotnie najpierw kupiliśmy pieska a potem się przeprowadzamy - teraz nasz Max jest jeszcze w hodowli ale odwiedzamy go często i czeka na przeprowadzkę. pozdrawiam z Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopi 04.05.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Gatulacje z okazji zamieszkania w wymarzonym domu !!! Jeśli piesek to polecam owczraka środkowoazjatyckiego... krótka sierść (nie wymaga ogromu zabiegów pielęgancyjnych), instynkt stróża (nasza psina ma 4 m-ce i już pilnuje domu) i łowcy (wczoraj wykopał gniazdo myszy w ogrodzie, kot niepotrzebny ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 07.05.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Oj jak fajnie macie.... Nowy domeczek... Pozazdrościć... MIŁEGO ŻYCIA WAM ŻYCZĘ!!!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 08.05.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dopiero dziś mogę pogratulować nowego lokum. U nas nudno. Czekamy dalej na parkiety. Uciekł nam gość od układania kostki (nasza wina bo za długo się zastanawialiśmy). Rusza ogrodzenie - bloczki mamy a drewniane sztachety w ilości 1000szt x 3,80pln zlokalizowane ale nie zamówione. Mój mąż chce się wprowadzić jak będzie tip-top, czym mnie wkurza bo chce to zrobić jak najszybciej i jest strasznie nerowa atmosfera. Jeszcze raz gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 08.05.2006 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dopiero dziś mogę pogratulować nowego lokum. U nas nudno. Czekamy dalej na parkiety. Uciekł nam gość od układania kostki (nasza wina bo za długo się zastanawialiśmy). Rusza ogrodzenie - bloczki mamy a drewniane sztachety w ilości 1000szt x 3,80pln zlokalizowane ale nie zamówione. Mój mąż chce się wprowadzić jak będzie tip-top, czym mnie wkurza bo chce to zrobić jak najszybciej i jest strasznie nerowa atmosfera. Jeszcze raz gratuluję. Dziękuję za gratulacje. U mnie też tak było, że ja chciałam jak naszybciej sie przeprowadzić, ale mój mąż skutecznie studził te zapędy. I miał rację, bo ciągły bałagan, na który się nie ma wpływu jest tak samo denerwujący jak zycie na walizkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.05.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 A ja spytam z czego zrobiona jest Wasza kuchnia, bo mi sie bardzo podoba, a niedlugo u nas bedzie trzeba zamawiac i jakis projekt kombinowac...A jest tak; te co mi sie podobaja sa z drewna i maz twierdzi, ze to nie bardzo do kuchni sie nadaje...a z forniru widze tylko nowoczesne wzory... Im blizej urzadzania to coraz wiecej watpliwosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 08.05.2006 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 A ja spytam z czego zrobiona jest Wasza kuchnia, bo mi sie bardzo podoba, a niedlugo u nas bedzie trzeba zamawiac i jakis projekt kombinowac...A jest tak; te co mi sie podobaja sa z drewna i maz twierdzi, ze to nie bardzo do kuchni sie nadaje...a z forniru widze tylko nowoczesne wzory... Im blizej urzadzania to coraz wiecej watpliwosci... Ta kuchnia nie jest na pewno z drewna, bo kosztowałaby trzy razy tyle (wycenę mebli z drewna też mieliśmy na początku). Fronty są z płyty (chyba MDF) polakierowanej w odpowiedni sposób. Nie mam pojęcia jak się nazywa fachowo ten materiał, bo stolarz przyniósł próbki, a ja pokazałam palcem: "Ta może być". Dopytam mojego męża, bo on się bardziej na tym zna i ci napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.05.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Oj, dziekuje bardzo. Strasznie sie ciesze, ze nie drewno i tak pieknie wyglada.., to sa nadzieje, ze tez cos podobnego znajde...Wielki buziak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elab1 08.05.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Gratulacje, bardzo fajnie już sobie mieszkacie. Dzięki za nowe fotki, przyznaję się że zawsze na nie czekam z niecierpliwością. Mogę sobie podejrzeć trochę jak kiedyś będzie wyglądał ,,nasz domek,,. A łóżko w sypialni masz takie, na jakie upiera się mój mąż. Coraz bardziej mi się teżpodoba. Mam tylko nadzieje ze nie zajmie nam całej sypialni,/ bo nasza bedzie na górze./ Itaki stolik w kuchni też fajny, ja niestety wymysliłam sobie tam w ścianie do jadalni witrynke przeszkloną i stolik chyba nie bedzie pasował. Ale zobaczymy. Jeszcze raz gratulacje i miłego mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 10.05.2006 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Oj, dziekuje bardzo. Strasznie sie ciesze, ze nie drewno i tak pieknie wyglada.., to sa nadzieje, ze tez cos podobnego znajde...Wielki buziak! Potwierdzam po konsultacji ze "specjalistą", czyli moim mężem: fronty mebli kuchennych są z płyty MDF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 11.05.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Ależ cudnie tam u Ciebie!!! I w domku i na zewnątrz!!! Takie fajne, ciepło- rodzinne klimaty!! Biesiada tarasowa SUPER!!!To moje marzenie, tak siedzieć na słoneczku, zajadać smakołyki...i wystarczy tylko nogę za próg wystawić.....Nie trzeba nigdzie jechać, pakować się, podróżować, coby korzystać z uroków natury, ładnej pogody..... A co do fachowców płotowych...Może chcesz moich??? pracują widowiskowo!!! Może nie całkiem ( ) idealnie, ale za to zabawy, urozmaiceń i wrażeń całe mnóstwo!!!! Żartowałam!!! Tych moich to by trza upublicznić, żeby nikt inny się nie nadział!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 11.05.2006 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Ależ cudnie tam u Ciebie!!! I w domku i na zewnątrz!!! Takie fajne, ciepło- rodzinne klimaty!! Biesiada tarasowa SUPER!!!To moje marzenie, tak siedzieć na słoneczku, zajadać smakołyki...i wystarczy tylko nogę za próg wystawić.....Nie trzeba nigdzie jechać, pakować się, podróżować, coby korzystać z uroków natury, ładnej pogody..... Tego mi brakowało w blokowisku. No i niewątpliwą zaletą naszego domu jest umieszczenie tarasu, kuchni i salonu na jednym poziomie. Dom moich rodziców to klasycza klockowa piętrkówka i nigdy nikomu nie chciało się biegać z jedzeniem po schodach (a balkon był za mały i od ulicy). Jest to więc dla mnie całkiem nowe doznanie, pomimo moich ponad dwudziestu lat spędzonych w domu rodzinnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts