Jankes 04.07.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Jak w temacie. Czy jest tu ktos kto mi moze powiedziec, jakie dokumenty powinny byc? Czy tylko mapka, czy jescze cos? A moze cos szczegolnego na mapie?. Mam wreszcie odebrac dom, wiec na razie czekam miesiac i wreszcie jest. Ma odbior na dzis, wiec chce wiedziec, czy czegos nie przegapie. Acha, jeszcze jedno. Ile placiliscie?Jankes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 04.07.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Rok 2004. wiosna - koszty inwentaryzacji 500zł inwestaryzacja obejmowała również przyłacza. Dostałem 3 szt "nowych" mapek tzn. z nową pieczątką i z naniesionymi chodnikami i przyłaczami - czas oczkiwania ok. tygodnia. Dodam że to niby miała byc cena nizsza bo ten sam geodeta robił wytyczenie. Aha poprosił o starą mapke która była do projektu budowlanego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosciel 18.08.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 No wlaśnie - jesli dom jest przesuniety o okolo metra to jak urzednicy w nadzorze na to wpadną. Czy jakos porownuja mapki z projektu i inwentaryzacji powykonawcej? Dla mnie geodeta zrobil po prostu mapke tego co jest (a jest troche przesuniete) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts