Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 54
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam!

Ja mam mieć dach na 36 stopni, bo tak jest w WZ. Są przeliczenia w projekcie i naniesione przez architekta czerwonym kolorem, zmienia się wysokość dachu. Nadal czekam na pozwol.na bud. A co do okna nad schodami to faktycznie, zastanawiam się czy nie zrezygnuję - ze względu na mycie.

Wtedy włączę się na forum. Pozdrawiam :-?

• 1 month później...
  • 3 months później...

Witam serdecznie :D

Jestem nowa na forum jestesmy w trakcie kupowania działki i załatwiania formalnosci.Jak wszystko dobrze pojdzie to budowe zaczniemy w przyszłym roku :D Podoba nam sie projekt dom pod jarzabem

(G2) http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m43be2829e0be4 Mam pytanko do osób które wybudowały ten domek co zmieniły,moze jakies porady dotyczace budowania na co zwrócic uwage :D Czy moze ktos z okolic Trojmiasta wybudował domek i mozna by było go obejrzec :D Morze polecic dobrego architekta z okolic Trojmiasta

Z góry dziekuje za pomoc i porade :D

• 6 months później...
  • 7 months później...
  • 2 weeks później...
  • 1 year później...
  • 1 year później...
Gość XX-X

Czy ktoś buduje lub zbudował dom pod jarząbem z użytkowym poddaszem.

Zamierzam kupić dom w trakcie budowy - budowany wg tego projektu.

Chciałabym wymienić się uwagami i zobaczyć wasze jarząbki w trakcie budowy i te już wykończone. Interesują mnie zmiany projektu jakich dokonaliście.

Edytowane przez XX-X

• 2 months później...
  • 7 months później...

Witam

Jestem zainteresowany wybudowaniem domu wg projektu ARCHON+ Dom pod jarzabem (PN)

http://archon.pl/images/products/m4f0d86bfad4cd/289.jpg

i poszukuje osób , które wybudowały już takie " cudeńko " i chcą się nim pochwalić :) Będę bardzo wdzięczny za możliwość obejrzenia takiego domu "na żywo " , jestem z okolic Poznania ale jeśli ktoś ma taki dom w ościennych województwach też proszę o informację , z góry dziękuje za info i pozdrawiam proszę o info na adres [email protected]