casandra75 22.03.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Hej mogę się mylić Porozmawiaj z kierownikiem , ja osobiscie bałam się zmian o których mowa j/w i ścianki kolanowej nie podnosiłam. Co do zmian wewnatrz to zrobiłam po małym okienku w spiż.i gospod. i dodatkowe wc w gospodarczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusieńka 24.03.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam! Ja mam mieć dach na 36 stopni, bo tak jest w WZ. Są przeliczenia w projekcie i naniesione przez architekta czerwonym kolorem, zmienia się wysokość dachu. Nadal czekam na pozwol.na bud. A co do okna nad schodami to faktycznie, zastanawiam się czy nie zrezygnuję - ze względu na mycie. Wtedy włączę się na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 24.03.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 dużym ? są schody w salonie nad kominkiem zastanawiam się czy ze względów bezpieczeństwa nie zrobić wylewanych zamiast drewianych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majklondon 13.05.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 hg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efcia80 29.08.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam serdecznie Jestem nowa na forum jestesmy w trakcie kupowania działki i załatwiania formalnosci.Jak wszystko dobrze pojdzie to budowe zaczniemy w przyszłym roku Podoba nam sie projekt dom pod jarzabem (G2) http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m43be2829e0be4 Mam pytanko do osób które wybudowały ten domek co zmieniły,moze jakies porady dotyczace budowania na co zwrócic uwage Czy moze ktos z okolic Trojmiasta wybudował domek i mozna by było go obejrzec Morze polecic dobrego architekta z okolic Trojmiasta Z góry dziekuje za pomoc i porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrykos2005 01.03.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Witam, ja także jestem z Gorzowa i zastanawiam się nad udową tego domu? Czy można gdzieś go oglądnąc??ewentualnie proszę mi powiedzieć jak z funkcjonalnością itp.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syriusz_krak 16.10.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 poszukuje osób które budują, bądz wybudowały dom POD JARZĄBEM firmy Archon. Osoby takie proszę o kontakt. Z góry Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mieczys 28.10.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Ja wybudowałam Dom pod Jarząbem w wersji G. Mieszkam od roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozdryk 26.12.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 jak z ergonomią tego domu i kosztem SSZ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość XX-X 10.12.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 (edytowane) Czy ktoś buduje lub zbudował dom pod jarząbem z użytkowym poddaszem.Zamierzam kupić dom w trakcie budowy - budowany wg tego projektu.Chciałabym wymienić się uwagami i zobaczyć wasze jarząbki w trakcie budowy i te już wykończone. Interesują mnie zmiany projektu jakich dokonaliście. Edytowane 10 Grudnia 2011 przez XX-X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość XX-X 10.12.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 (edytowane) Edytowane 10 Grudnia 2011 przez XX-X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość XX-X 28.02.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Myślałam że jest to popularny projekt i że znajdzie się ktoś kto udzieli kilku cennych rad i wskazówek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12michal 28.02.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Czasem wystarczy poszukać:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?148861-Dom-pod-jarz%C4%85bem&highlight=jarz%C4%85bem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melon81 11.10.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Witam Jestem zainteresowany wybudowaniem domu wg projektu ARCHON+ Dom pod jarzabem (PN) http://archon.pl/images/products/m4f0d86bfad4cd/289.jpg i poszukuje osób , które wybudowały już takie " cudeńko " i chcą się nim pochwalić Będę bardzo wdzięczny za możliwość obejrzenia takiego domu "na żywo " , jestem z okolic Poznania ale jeśli ktoś ma taki dom w ościennych województwach też proszę o informację , z góry dziękuje za info i pozdrawiam proszę o info na adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.10.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Zamiast zakładać nowy wątek, lepiej poszukać czy ktoś już nie budował tego domu.Dla ułatwienia dodam, że jest też osobny wątek dla "Domu pod jarząbem 2".Możesz wysłać zapytania na prv. Łączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts