sceptyk 12.07.2005 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 podjąłem decyzję, folia zostaje, mam ją za darmo + darmowe posklejanie taśmą dwustronną Roofshielda +aneks do umowy o to problemowe zagadnienie +36 m-cy gwarancji oraz oświadczenie na piśmie wykonawcy iż ten wariant jest o,k. woprz masz rację dylatację to ja w tej sytuacji zostawię co najmniej 5 cm, pokoje mam duże i ścuiankę kolankową podniesioną tak, że nie zależy mi na tej stracie powierzchi, te cztery dni kosztowały mnie wyczerpanie nerwowe, w końcu cała rodzina zadecydowała, że folia ma zostać, (teraz jak się coś spier... będzie odpowiedzialność rozczłonkowana na wszystkich ) ps. nie mogłem przy okazaji przeżyć rozwlania tych obróbek, łat, kontrat, penie zyskałbym lepszą folię, a reszta by się pogorszyła, i tak to już jest finansowo jestem około 1300pln do przodu przez to zdarzenie, mam nadzieję że za kilka lat nie będę 20 000 PLN do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/36602-pomocy-co-teraz-zrobi%C4%87/page/2/#findComment-734348 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts