pawelurb 09.07.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 czytałem na stronach dostawców gazu ale nie wyczytałem , chodzi mi o to jak to wygląd , czy ta butlę się kupuje czy dzierżawi , jak tak to za ile ( mniej więcej ) czy płaci sie tylko za gaz ? nie zabardzo wiem ja to wygląda w prakrtyce, może ktoś ma gaz z butli przydomowej i zechce opiowiedziec jak to wyglada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 to zalezy jaki z jaka firma sie domówiszmozesz kupic butle i lac od kogo chcesz, jezeli nie kupisz to dzierzawisza dzierzawa wychodzi zazwyczaj ok 30-35 netto zł miesiecznie, ale musisz raczej lac od firmy która ci po promocyjnej cenie ja ustawiła.Ostatnio stało sie modne zwalmnianie z dzierzawy przez okres 1- 1,5 roku. Ofert jest duzo warto szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts