Iwona82 29.07.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 nabałaganilam troche na forum moimi fotkami z pomyłkami m.in.ale informatyczka nie jestem i jakos bajty i inne te sprawy nie wchodza mi do glowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona82 29.07.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 http://images31.fotosik.pl/335/e106c690ace60390.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona82 29.07.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 http://images31.fotosik.pl/335/e106c690ace60390.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alina i Mariusz 29.07.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Iwona i Jarek jesteśmy prawie na tym samym etapie. Czy może macie już zaprojektowane schody , czy robicie takie jak w projekcie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agga1977 31.07.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 WitamRobie lazienki w Virgo II. na dole minimal tubdzin a u gory Inverno Tubadzin. Mam projekty tych lazienek. Beda zrealizowane za jakis miesiac jak ktos bedzie zaiteresowany bede mogla przeslac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alina i Mariusz 31.07.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Witam bardzo chętnie zobaczyłabym te projekty łazienek podam adres [email protected], a czy schody już macie? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agga1977 31.07.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 projekty podesle w tym tygodniu a schody trudny temat. Poki co nie wiem czy wsytarcy nam kasy a te co chcemy to kosztuja ok 20-22 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario555 03.08.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Witam,Super domek. Bardzo proszę o informację jak rozwiązaliście sprawę rolet tych na dole a szczególnie tych gdzie okna są z łukiem. Również chcę wcześniej rozwiązać temat rolet. Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rallymaniak74 06.08.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Pozdrowienia dla wszystkich Virgowiczów! Czy jest może ktoś wśród Was kto buduje lub już postawił taki dom w Lublinie lub okolicach. Jestem prawie zdecydowany na ten projekt ale chciałbym jeszcze zobaczyć taki domek na żywo. Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaguz 12.08.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 siema, czy moze ktos wrzucic zdjecia wnetrz Virgo II bo cos nie moge znalesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_B 12.08.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 siema, czy moze ktos wrzucic zdjecia wnetrz Virgo II bo cos nie moge znalesc. Link ponizej i tam są zdjęcia naszego virgo, jak bede miala chwilke to wstawie jeszcze jakies nowe pozdrawiam p.s. chwalcie sie swoimi domkami. Mariucha a ty tu czasem zagladasz, jak tak to dawaj jakies foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_k4 12.08.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 U nas elektryka położona po tynkach łączenie całości, rozprowadzone rury od centralnego ogrzewania oraz dalszy ciąg instalacji wodnej, kanalizacji i przyłącza gazowego, równolegle tynkarze działają w połowie przyszłego tygodnia zapowiadają koniec, instalacja do odkurzacza centralnego położona, ja z kolegą działam na zewnątrz przy tarasach a od przyszłego tygodnia przychodza ludzie od posadzek. http://foto.onet.pl/fzjhx,kyawrc89ay4x,u.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 13.08.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam Wszystkich udzielających sie na tej stronce, a przede wszystkim Wielkie Wyrazy Uznania i Podziwu dla http://images28.fotosik.pl/174/2197dbcb3cb1155emed.jpg[/url] DOMEK JUŻ PIĘKNY...a z oknami i całym pozostałym wykończeniem będzienaprawde co podziwiać. Jestem na tej stronce pierwszy raz i bardzo się ciesze, że dojrzałam kolejny domek w klinkierze. My z Mężem szukamy właśnie takich klinkierowych inspiracji. Też obkładamy domek klinkierem...już niedługo (może za tydzień, za dwa lub pięć?) jak przyjdzie ładna pogoda. POZDRAWIAM WSZYSTKICH i życze przyjemnego budowania P.S. Panie adam45ar prosze mi napisać na Priva co to za klinkier i kolorek. Jest bardzo ładny. Interesuje mnie właśnie coś takiego. My wstępnie wybraliśmy CRH-bursztyn. Witam adam45ar!!! Chciałam zapytać jak okna? Wstawione? Bo nam udało się już zakończyć klinkierową elewacje i porównując zdjęcia naszych domków elewacje są o podobnej kolorystyce. Aktualnie też czekamy na okna i wg umowy mają być montowane 16-17 września 2008r. Chciałabym też zobaczyć jak wygląda Twój domek adam45ar z oknami Jeśli nie na forum to proszę o zdjęcie (choć jedno) na meila [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia200 18.08.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam!!To mój pierwszys raz na forum,we wrześniu zaczynamy budowe Virgo II ale mam pytanko czy ma ktoś może zdjęcia z budowy wnętrza tego domu bo chcialabym zobaczyc jak ten dom wyglada wewnatrz czy musielibysmy zrobic jakies zmianki ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rallymaniak74 18.08.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 WitamMam pytania odnośnie projektu Virgo II, mianowicie, czy nie uważacie że salon jest za mały? Ktoś wspominał o jakiś 2 słupach wewnątrz domu, na rzutach projektu nie widać lub nie są zaznaczone żadne słupy. Jak to właściwie jest? Może ma ktoś wiecej zdjęc zwłaszcza wnętrz?PozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_k4 18.08.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam Mam pytania odnośnie projektu Virgo II, mianowicie, czy nie uważacie że salon jest za mały? Ktoś wspominał o jakiś 2 słupach wewnątrz domu, na rzutach projektu nie widać lub nie są zaznaczone żadne słupy. Jak to właściwie jest? Może ma ktoś wiecej zdjęc zwłaszcza wnętrz? Pozdrawiam Krzysztof Ja buduję Virgo II z podwójnym garażem Jeżeli chodzi o salon mógłby być troszkę większy wydaje się patrząc w projekt 25,5mkw, ale jak już dom stoi i możesz w nim stanąć i najlepiej na wysokości jak będzie posadzka to nie jest juz taki mały mój obecny "salon" ma 18 metrów więc może i stąd moje wrażenia. Jeżeli chodzi o słup to jest jeden masz go na rysunku A3 wbydowany w ściankę spiżarni o przekroju 24x24, a dwa pozostałe to słupy drewniane w suszarni nad garażem rysunek A4, jest jeszcze kilka drewnianych ale wbudowane są w ścianki działowe na poddaszu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rallymaniak74 19.08.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 HejSerdeczne dzieki, zdecydowalismy sie juz na VirgoII z podwojnym garazem. Obecnie nasz salon ma niecałe 17m więc chyba bedzie ok. Kwestia odpowiedniego kominka ma tez znaczenie, kominek wysunięty do przodu znacznie zmniejsza powierzchnie salonu. Pokój na dole mógłby być też trochę wiekszy. My planujemy mieć tam sypialnie i wejście od razu do łazienki. Tak że do łazienki będą 2 wejścia, jedno z sypialni i jedno z hallu. Łazienke chcemy powiekszyć kosztem garderoby. Tak poza tym parter wydaje nam sie idealny. Tylko ten salon tak na papierze wydaje sie mały... Jeżeli słupy są wbudowane w ścianki to nie ma problemu.PozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaguz 20.08.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Z powierzchnia salonu rzeczywiscie nie jest tak wesolo. My mamy juz zabudowany kominek. Wysunelismy go tylko 35 cm od komina tak by byl centralnie i mozna bylo poprowadzic rure spalinowa. I teraz mozna powiedziec ze salon jest na styk!!! Wydaje mi sie ze mogloby byc z 5 m2 wiecej. Teraz, przynajmniej w naszym przypadku, nalezy zapomiec o jakichkolwiek meblach. Zostalo miejsce na duzy naroznik, stolik kawowy, RTV i tyle. Na szczescie tak sobie planowalismy i jest ok. Zobaczymy jak bedzie to wygladalo po montazu schodow wszystko ( montaz w nastepnym tygodniu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_k4 20.08.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Z powierzchnia salonu rzeczywiscie nie jest tak wesolo. My mamy juz zabudowany kominek. Wysunelismy go tylko 35 cm od komina tak by byl centralnie i mozna bylo poprowadzic rure spalinowa. I teraz mozna powiedziec ze salon jest na styk!!! Wydaje mi sie ze mogloby byc z 5 m2 wiecej. Teraz, przynajmniej w naszym przypadku, nalezy zapomiec o jakichkolwiek meblach. Zostalo miejsce na duzy naroznik, stolik kawowy, RTV i tyle. Na szczescie tak sobie planowalismy i jest ok. Zobaczymy jak bedzie to wygladalo po montazu schodow wszystko ( montaz w nastepnym tygodniu ). U nas kończą tynki i rozmierzamy poziom posadzek, jestem na etapie zakupu kominka - kupujemy Lechmę z płaszczem wodnym - panorama i wkład do komina. Czeguz jaki kupiłeś kominek wklej foty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta Ziętek 20.08.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 WitamJestem zainteresowana domem Virgo II. Czy może ktoś z forumowiczow wybudował już ten dom w okolicach woj. lubelskiego i czy bylaby szansa na obejrzenie go "na żywo"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts